DeParis, laikyk fronta
varau as su AK susipazint
viena drauge siandien leptelejo, kad per anksti einu. Tipo isgirsiu ekskursijos metu rekiancias gimdyves ir pradejusi bijoti gimdymo dabar pat, vietoj to, kad ramiai gyvenciau dar pora menesiu
DeParis, laikyk fronta
DeParis, laikyk fronta
Skotuke smagaus pazindinimosi
ir sveikatos abiems!
Amber tai va ir neklausyk tu patareju kur liepia valgyt uz du ar tris. Absoliuti nesamone ir tik papildomu kg auginimas, kuriuos teks numesti. Aisku viskas proto ribose, bet as irgi visa nestuma prisilaikiau nors ir baisiai norejosi atsipalaiduot, todel priaugau tik 6kg ir jie iskart pagimdzius nukrito
Amber tai va ir neklausyk tu patareju kur liepia valgyt uz du ar tris. Absoliuti nesamone ir tik papildomu kg auginimas, kuriuos teks numesti. Aisku viskas proto ribose, bet as irgi visa nestuma prisilaikiau nors ir baisiai norejosi atsipalaiduot, todel priaugau tik 6kg ir jie iskart pagimdzius nukrito
Amber, dirbi?
Skotuke, dideliausi sveikinimai
o tu greita, kaip pirmas gimdymas tai isvis sakyciau liuks
Del palatu, gulejom dviese, nelabai susibendravom, beje mano vyras salia manes buvo praktiskai visa laika, juk as buvau po cezario ir pora dienu isvis kaip lapas buvau
man net keista skaityt kai moterys sako, va vyras istisai buvo, o tai ka??? juk ir vyrui vaikas gime ir zmona gal leisgyve...
va jei sveciai eitu sniurais ir istisai tai jooo, o vyras tai juk naturalu
Del palatu, gulejom dviese, nelabai susibendravom, beje mano vyras salia manes buvo praktiskai visa laika, juk as buvau po cezario ir pora dienu isvis kaip lapas buvau
man net keista skaityt kai moterys sako, va vyras istisai buvo, o tai ka??? juk ir vyrui vaikas gime ir zmona gal leisgyve...
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 08:38)
Sveikinam
QUOTE(jauniute @ 2016 09 23, 11:43)
*Skotuke*, sveikinimai!!!
Bet tai kaip greitai viskas, vakar dar čia kalbėjai kaip niekur nieko vakare ir va
Bet tai kaip greitai viskas, vakar dar čia kalbėjai kaip niekur nieko vakare ir va
Skotuke,sveikinu labai labai.
Sakiau, kad ilsekis, nes kraujas ne seipsau pasirodes buvo.
Sakiau, kad ilsekis, nes kraujas ne seipsau pasirodes buvo.
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 08:38)
valiooo!
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 23, 10:01)
Net ašarą nubraukiau
Stebuklingas - pažindinimosi - laikotarpis dabar jūsų laukia, mėgaukis juo 
tikrai.. taip jautru, tyra.. tos nepakartojamos pirmosios akimirkos..
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 10:20)
keisti kartais tie B..
mano vakar pareiske -tai gal neimam mokamos palatos, nesedesiu gi as ten su tavim visa laika. Busi bendroj-linksmiau bus
mano vakar pareiske -tai gal neimam mokamos palatos, nesedesiu gi as ten su tavim visa laika. Busi bendroj-linksmiau bus
na, pvz mes iškart buvome nusprendę, kad mokamos norėsime, vyras norėjo visą laiką kartu būt
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 07:38)
Sveikinu!!!
QUOTE(jauniute @ 2016 09 23, 12:43)
o taaa - kad kai kurios gal kuklinasi vaika maitint prie svetimo vyro, speneliams oro vonias daryt , ar galiu gale uzmigt ir bijot, kad pampersuotas uzpakalis islis
kita moteris irgi gali noreti privatumo
jei vyras nori sedet non-stop visa para, tegu ima atskira palata. Tokia mano nuomone ir sutikti nebutina
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 15:25)
jei vyras nori sedet non-stop visa para, tegu ima atskira palata. Tokia mano nuomone ir sutikti nebutina
cia ne ta vieta gedytis
plius bent jau pas mus palatoj buvo uzuolaideles kurios atskiria jei reikia abi lovas, tai drasiai galima maitinti
jau kas kas, bet vyrai mano manymu palatoj ne tik kad gali bet ir turi buti kiek imanoma ilgiau ir padeti zmonai
soriukas cia mano nuomone ir dar ne teorine, o kai viskas pereita praktiskai tai dar stipresne
vat pries svecius tai as pries, is esmes neturetu leisti isvis, juk tokie trapus tie maziukai, o kai suvaziuoja tai isvis
as kol ligoninej gulejau privaziavo pas ja, as tik isbegau is palatos paimt kazka ziuriu vos ne mano lovoj vienas prie veiduko tiu tiu tiu, o visas kosejantis baisiausiai ar nuo rukymo ar nuo ko, tao galvojau zinokit i siena imurysiu