Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

varau as su AK susipazint smile.gif viena drauge siandien leptelejo, kad per anksti einu. Tipo isgirsiu ekskursijos metu rekiancias gimdyves ir pradejusi bijoti gimdymo dabar pat, vietoj to, kad ramiai gyvenciau dar pora menesiu biggrin.gif

DeParis, laikyk fronta bigsmile.gif
Atsakyti
Skotuke smagaus pazindinimosi wub.gif ir sveikatos abiems!

Amber tai va ir neklausyk tu patareju kur liepia valgyt uz du ar tris. Absoliuti nesamone ir tik papildomu kg auginimas, kuriuos teks numesti. Aisku viskas proto ribose, bet as irgi visa nestuma prisilaikiau nors ir baisiai norejosi atsipalaiduot, todel priaugau tik 6kg ir jie iskart pagimdzius nukrito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oijva: 23 rugsėjo 2016 - 10:07
Amber, dirbi?
Atsakyti
Skotuke, dideliausi sveikinimai wub.gif o tu greita, kaip pirmas gimdymas tai isvis sakyciau liuks thumbup.gif

Del palatu, gulejom dviese, nelabai susibendravom, beje mano vyras salia manes buvo praktiskai visa laika, juk as buvau po cezario ir pora dienu isvis kaip lapas buvau 4u.gif
man net keista skaityt kai moterys sako, va vyras istisai buvo, o tai ka??? juk ir vyrui vaikas gime ir zmona gal leisgyve...
va jei sveciai eitu sniurais ir istisai tai jooo, o vyras tai juk naturalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 08:38)
Labai greitai prisiduodu, sianakt 02:55 gime musu lelyte Paula 3348g ir 51cm wub.gif

Sveikinam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 23, 11:43)
Del palatu, gulejom dviese, nelabai susibendravom, beje mano vyras salia manes buvo praktiskai visa laika, juk as buvau po cezario ir pora dienu isvis kaip lapas buvau  4u.gif
man net keista skaityt kai moterys sako, va vyras istisai buvo, o tai ka??? juk ir vyrui vaikas gime ir zmona gal leisgyve...
va jei sveciai eitu sniurais ir istisai tai jooo, o vyras tai juk naturalu  4u.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
*Skotuke*, sveikinimai!!! wub.gif
Bet tai kaip greitai viskas, vakar dar čia kalbėjai kaip niekur nieko vakare ir va bigsmile.gif
Atsakyti
Skotuke,sveikinu labai labai. 4u.gif
Sakiau, kad ilsekis, nes kraujas ne seipsau pasirodes buvo.
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 08:38)
Labai greitai prisiduodu, sianakt 02:55 gime musu lelyte Paula 3348g ir 51cm wub.gif

valiooo! wub.gif sveikinimai dideliausi! jaukaus jums laiko, šeimyna wub.gif tikrai, kad greitai čia susisukai bigsmile.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 23, 10:01)
Net ašarą nubraukiau wub.gif Stebuklingas - pažindinimosi - laikotarpis dabar jūsų laukia, mėgaukis juo wub.gif

tikrai.. taip jautru, tyra.. tos nepakartojamos pirmosios akimirkos.. wub.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 10:20)
keisti kartais tie B..
mano vakar pareiske -tai gal neimam mokamos palatos, nesedesiu gi as ten su tavim visa laika. Busi bendroj-linksmiau bus blink.gif

na, pvz mes iškart buvome nusprendę, kad mokamos norėsime, vyras norėjo visą laiką kartu būt wub.gif o ir pradžioje labai pravertė jo pagalba, nes kai siūta buvau, sunkiai pirmą dieną judėjau.. aišku, kitas dalykas, tos eilės prie mokamų palatų.. kai atvykom į gimdyklą, 6ti eilėje buvom, tačiau akušerė patarė nueit vyrui į skyrių ir pačiam susitart (papyragint) ir neužilgo atsirado mums vieta ( o pasirodo dar geriausią šeimyninę palatą gavom thumbup.gif ) ir išvis, mokamos palatos privalumai, bent Klp, wc, dušas vietoje, kas labai svarbu, nes pas mus bendrose palatose to nėra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 23 rugsėjo 2016 - 12:56
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 07:38)

Sveikinu!!!
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 23, 12:43)
va jei sveciai eitu sniurais ir istisai tai jooo, o vyras tai juk naturalu  4u.gif

o taaa - kad kai kurios gal kuklinasi vaika maitint prie svetimo vyro, speneliams oro vonias daryt , ar galiu gale uzmigt ir bijot, kad pampersuotas uzpakalis islis tongue.gif
kita moteris irgi gali noreti privatumo tongue.gif

jei vyras nori sedet non-stop visa para, tegu ima atskira palata. Tokia mano nuomone ir sutikti nebutina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 23 rugsėjo 2016 - 14:30
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 15:25)

jei vyras nori sedet non-stop visa para, tegu ima atskira palata. Tokia mano nuomone ir sutikti nebutina  tongue.gif

cia ne ta vieta gedytis 4u.gif as pati meginau maitinti plikais papais kudikiu palatoje kur ju daug, ir vyras ten vienas buvo ir ka dabar? mano krutine gal kokia keista ar tam vyrui nemaitint savo maziuliuku ir paleist is ranku nes man damai nemalonu??? 4u.gif pati dar jam pasakiau kad gali likti 4u.gif

plius bent jau pas mus palatoj buvo uzuolaideles kurios atskiria jei reikia abi lovas, tai drasiai galima maitinti 4u.gif

jau kas kas, bet vyrai mano manymu palatoj ne tik kad gali bet ir turi buti kiek imanoma ilgiau ir padeti zmonai 4u.gif arba ligonine turi uztikrinti absoliuciai visiems privacia palata kas noretu, o ne taip kad atsiprasau vietu nera, gulek bendroj, o dar ir vyrui prasom ilgai nebuti gal nepatiks kaimynei, o tu pati sukis kaip nori 4u.gif

soriukas cia mano nuomone ir dar ne teorine, o kai viskas pereita praktiskai tai dar stipresne 4u.gif po kito gimdymo vyras tikrai ir vel bus istisai nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro ir pades kiek gali 4u.gif ar patiks ten palatos kaimynei ar ne 4u.gif

vat pries svecius tai as pries, is esmes neturetu leisti isvis, juk tokie trapus tie maziukai, o kai suvaziuoja tai isvis 4u.gif

as kol ligoninej gulejau privaziavo pas ja, as tik isbegau is palatos paimt kazka ziuriu vos ne mano lovoj vienas prie veiduko tiu tiu tiu, o visas kosejantis baisiausiai ar nuo rukymo ar nuo ko, tao galvojau zinokit i siena imurysiu blink.gif bent prie svetimu nelystu blink.gif taip tada baisiai pasiutau...
Atsakyti