QUOTE(jauniute @ 2016 09 23, 15:38)
cia ne ta vieta gedytis
as pati meginau maitinti plikais papais kudikiu palatoje kur ju daug, ir vyras ten vienas buvo ir ka dabar? mano krutine gal kokia keista ar tam vyrui nemaitint savo maziuliuku ir paleist is ranku nes man damai nemalonu???
pati dar jam pasakiau kad gali likti
plius bent jau pas mus palatoj buvo uzuolaideles kurios atskiria jei reikia abi lovas, tai drasiai galima maitinti
jau kas kas, bet vyrai mano manymu palatoj ne tik kad gali bet ir turi buti kiek imanoma ilgiau ir padeti zmonai
arba ligonine turi uztikrinti absoliuciai visiems privacia palata kas noretu, o ne taip kad atsiprasau vietu nera, gulek bendroj, o dar ir vyrui prasom ilgai nebuti gal nepatiks kaimynei, o tu pati sukis kaip nori
soriukas cia mano nuomone ir dar ne teorine, o kai viskas pereita praktiskai tai dar stipresne
po kito gimdymo vyras tikrai ir vel bus istisai nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro ir pades kiek gali
ar patiks ten palatos kaimynei ar ne
vat pries svecius tai as pries, is esmes neturetu leisti isvis, juk tokie trapus tie maziukai, o kai suvaziuoja tai isvis
as kol ligoninej gulejau privaziavo pas ja, as tik isbegau is palatos paimt kazka ziuriu vos ne mano lovoj vienas prie veiduko tiu tiu tiu, o visas kosejantis baisiausiai ar nuo rukymo ar nuo ko, tao galvojau zinokit i siena imurysiu
bent prie svetimu nelystu
taip tada baisiai pasiutau...
plius bent jau pas mus palatoj buvo uzuolaideles kurios atskiria jei reikia abi lovas, tai drasiai galima maitinti
jau kas kas, bet vyrai mano manymu palatoj ne tik kad gali bet ir turi buti kiek imanoma ilgiau ir padeti zmonai
soriukas cia mano nuomone ir dar ne teorine, o kai viskas pereita praktiskai tai dar stipresne
vat pries svecius tai as pries, is esmes neturetu leisti isvis, juk tokie trapus tie maziukai, o kai suvaziuoja tai isvis
as kol ligoninej gulejau privaziavo pas ja, as tik isbegau is palatos paimt kazka ziuriu vos ne mano lovoj vienas prie veiduko tiu tiu tiu, o visas kosejantis baisiausiai ar nuo rukymo ar nuo ko, tao galvojau zinokit i siena imurysiu
zinai, tau netrukdo, man netrukdo (as be kompleksu, galiu papus issitraukti ir jeigu kazkam nepatinka, tegu tik pasako ka nors)
sirma gera iseitis, pamirsau siandien paklaust, ar leistu atsivezti, nes nera
siaip del vyru istisaus tupejimo, tai AK tokia politika ir yra (arba bent jau taip sako):buk kiek nori, kol tai netrukdo kaimynei
o palatos kaimynes vyras butu persirukes ir kosejantis, irgi netrukdytu?
(klausimas teorinis).