Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(jauniute @ 2016 09 23, 15:38)
cia ne ta vieta gedytis 4u.gif  as pati meginau maitinti plikais papais kudikiu palatoje kur ju daug, ir vyras ten vienas buvo ir ka dabar? mano krutine gal kokia keista ar tam vyrui nemaitint savo maziuliuku ir paleist is ranku nes man damai nemalonu??? 4u.gif  pati dar jam pasakiau kad gali likti  4u.gif

plius bent jau pas mus palatoj buvo uzuolaideles kurios atskiria jei reikia abi lovas, tai drasiai galima maitinti  4u.gif

jau kas kas, bet vyrai mano manymu palatoj ne tik kad gali bet ir turi buti kiek imanoma ilgiau ir padeti zmonai  4u.gif  arba ligonine turi uztikrinti absoliuciai visiems privacia palata kas noretu, o ne taip kad atsiprasau vietu nera, gulek bendroj, o dar ir vyrui prasom ilgai nebuti gal nepatiks kaimynei, o tu pati sukis kaip nori  4u.gif

soriukas cia mano nuomone ir dar ne teorine, o kai viskas pereita praktiskai tai dar stipresne  4u.gif  po kito gimdymo vyras tikrai ir vel bus istisai nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro ir pades kiek gali 4u.gif ar patiks ten palatos kaimynei ar ne  4u.gif

vat pries svecius tai as pries, is esmes neturetu leisti isvis, juk tokie trapus tie maziukai, o kai suvaziuoja tai isvis  4u.gif

as kol ligoninej gulejau privaziavo pas ja, as tik isbegau is palatos paimt kazka ziuriu vos ne mano lovoj vienas prie veiduko tiu tiu tiu, o visas kosejantis baisiausiai ar nuo rukymo ar nuo ko, tao galvojau zinokit i siena imurysiu blink.gif  bent prie svetimu nelystu  blink.gif taip tada baisiai pasiutau...

zinai, tau netrukdo, man netrukdo (as be kompleksu, galiu papus issitraukti ir jeigu kazkam nepatinka, tegu tik pasako ka nors) biggrin.gif
sirma gera iseitis, pamirsau siandien paklaust, ar leistu atsivezti, nes nera g.gif

siaip del vyru istisaus tupejimo, tai AK tokia politika ir yra (arba bent jau taip sako):buk kiek nori, kol tai netrukdo kaimynei g.gif

o palatos kaimynes vyras butu persirukes ir kosejantis, irgi netrukdytu?
(klausimas teorinis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 23 rugsėjo 2016 - 14:45
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 15:43)

o palatos kaimynes vyras butu persirukes ir kosejantis, irgi netrukdytu?
(klausimas teorinis).

butu nemalonu,nu bet tai o kadaryti? 4u.gif
is tiesu tai ligonines turetu pradeti galvoti apie daugiau privaciu palatu, juk ir uzdirba is to, as suorantu ne viesbutis, bet sitiek mazai tqai irgi absurdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 23, 15:50)
butu nemalonu,nu bet tai o kadaryti?  4u.gif
is tiesu tai ligonines turetu pradeti galvoti apie daugiau privaciu palatu, juk ir uzdirba is to, as suorantu ne viesbutis, bet sitiek mazai tqai irgi absurdas  4u.gif

cia tai kas be ko, del sito pilnai sutinku drinks_cheers.gif arba bent jau cezarinukems, kurios pacios atsikelt negali, vaiko paimt negali ir pan, turetu ju uztekti..
Arba sirmos visur buti. Va, apziurinejom siandien palatas - vietos sociai. Galetu irengti.
Atsakyti
Mes neemem privacios palatos, nes cia visa medicina galima sakyt privati, o kadangi draudimo neturejau kai pastojau (nes dar cia negyvenom), tai teko visa gimdyma, extra cp, ligonines laika, gydytojus, operacine, anestaziologa x2 ir tt patiem apmoket doh.gif tai nesinorejo dar papildomai prie sumos prisidet...
Pooperacine palata buvo keturviete, bet tik i ryta antra moteri atveze ir uzuolaidos uztrauktos buvo visalaika, tai privatumo netruko. As pagimdziau apie 20h, MB isejo apie 23h. Kita ryta pervede mane i dviviete palata, kaimyne ziauriai nepatiko schmoll.gif ir jos vyras man labai bjaurus pasirode savo kalbejimu ir nusikalbejimu cool.gif bet uzuolaidas uztrauktas laikiausi ir tiek- tai privatumo netruko, bet jo buvimas iki isnaktu (kai leidzia gal tik iki 8 ar 9 vakaro) biski erzino... o kita ryta namo issiprasiau, tai tiek laiko pakenciama viskas buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif as po TA.. mazyle juda, kruta.. sirdute pajunge plaka graziai.. tik kazkaip tai nepamatavo si kart nei kiek sveria nei ugio.. unsure.gif bet nebetelpa jau i ekrana, tai ir pati matau, kad paaugo.. tik tiek, kad biskki man toks vaizdas, kad gimdos dugnas zemai.. unsure.gif nes 23cia sav ir tik 18cm.. ziauriai daug zm buvo ir pries mane ir po, tai tik uzmete aki.. viskas ok.. pamatavo spaudima, israse tyr kitam kartui, greit pajunge echo ir viskas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 23, 16:58)
Sveikos  drinks_cheers.gif as po TA.. mazyle juda, kruta.. sirdute pajunge plaka graziai.. tik kazkaip tai nepamatavo si kart nei kiek sveria nei ugio..  unsure.gif bet nebetelpa jau i ekrana, tai ir pati matau, kad paaugo.. tik tiek, kad biskki man toks vaizdas, kad gimdos dugnas zemai..  unsure.gif nes 23cia sav ir tik 18cm.. ziauriai daug zm buvo ir pries mane ir po, tai tik uzmete aki.. viskas ok.. pamatavo spaudima, israse tyr kitam kartui, greit pajunge echo ir viskas..  verysad.gif

Paziurek nestumo kortelej yra kreive. Tavo dugnas normoje, tad ner ko cia pergyvent mirksiukas.gif
Mane nervina tokios skubios TA.. Paa mano gyd tokia irgi paskutine buvo-belenkokia ir tik greit greit.brr
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 23, 18:09)
Paziurek nestumo kortelej yra kreive. Tavo dugnas normoje, tad ner ko cia pergyvent mirksiukas.gif
Mane nervina tokios skubios TA.. Paa mano gyd tokia irgi paskutine buvo-belenkokia ir tik greit greit.brr

Jazusmarija.. as ziuriu, kokia ten kreive.. ax.gif ale tikrai.. fuuuuuuuuuu nu tai gerai tadu thumbup.gif nu! As sakau.. nors negaliu skustis.. tikrai demesio skyre.. pakalbino ir t.t as jos vietoj , tai tikrai.. nzn lotuliukas.gif operac siand turejo, visa eile pasislinko..nematuoja gi ten kas kart visa nestuma kas men.. dazniausai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 23 rugsėjo 2016 - 17:35
pas mus ir trumpos apziuros ligonineje. bet gimdymo centre jokio konvejerio. daug fainiau.
Atsakyti
Imeldute, nepameni gimdos dugno 23sav? ax.gif
Atsakyti
amberr, su gera TA 4u.gif sutinku, kad apžiūros tokios labai skubios erzina.. bet kai viskas gerai, tai ką ten daugiau ir bežiūrėt ax.gif

Dėl vyrų palatoj.. aš labai norėčiau, kad mb visą laiką būtų šalia.. ir jis pats nori.. kaip ir pats sakė, kad tikrai jam būtų labai nesmagu palikt mane su lioliku ligoninėj, o pačiam vienam važiuot namo.. dėl to mes būtinai bandysim gaut privačią palatą 4u.gif o jei ir negausim, vistiek manau mb bus su mumis ilgai ir nuobodžiai ax.gif nežinau, kaip ten su privatumu klinikose, bet gi ne į svetimus papus ten tie vyrai eina pažiūrėt.. dėl to ir pati nekompleksuosiu, jei kaimynės vyras bus palatoj.. va svečių jau tikrai norėtųsi kuo mažiau bendrose palatose.. dėl to pilnai sutinku drinks_cheers.gif bet vyras.. kaip dalyvauja gimdyme, taip dalyvauja ir visam pogimdyviniam pricese rolleyes.gif

Mes šiandien apsipirkom thumbup.gif turim laaabai gražų lopšelį ir lovytę thumbup.gif lopšiukas stovės svetainėj, bus kaip asmeninė mažiuko sofutė biggrin.gif baltas, supasi, yra fiksacija.. su labai gražiu baldakimu.. nu pasakiškas wub.gif o lovytę pirkom tą su nuleidžiamu po dugnu šonu.. bet naujesnį modelį.. sakė prieš 2 savaites pradėjo prekiaut.. geriau apdirbta mediena ir žymiai patogesnis mechanizmas thumbup.gif dar ir autokėdutę būtumėm pirkę, bet sakė lapkritį jau planuoja turėt naują 2017 metų kolekciją, bus naujų spalvų.. tai kitą savaitę važiuosim pavartyt katalogą ir žiūrėsim, laukt naujos, ar pirkt iš dabar esamų kažką ax.gif
Atsakyti
Imeldute, tai taip.. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ooo.. su sauniais pirkinukais!! Kur pirkot? Mum ir lovyts reik.. ir lopsio nroeciau thumbup.gif nauja pirkot?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 23, 18:57)
Imeldute, nepameni gimdos dugno 23sav?  ax.gif

Dabar pažiūrėjau, tai pirmą kartą man matavo 25 savaičių..
25 sav. - 24cm
27 sav. - 27cm
29+5 sav. - 26cm

Tai tas mano gimdos dugnas irgi įdomiai taip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 09 23, 19:02)
Imeldute, tai taip..  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Ooo.. su sauniais pirkinukais!! Kur pirkot? Mum ir lovyts reik.. ir lopsio nroeciau  thumbup.gif nauja pirkot?

Lovytę tai iš "Viskas vaikams" 4u.gif čia prie Molo kur yra namo pirmam aukšte parduotuvė.. žiauriai fainas vyrukas dirba, viską papasakojo labai aiškiai.. kaip ir Finna buvo pasakojus, tai ir mums pademonstravo lovytės tvirtumą pats atsisėsdamas thumbup.gif ir va dėl kėdučių patarė palaukt.. nu labai fainai thumbup.gif o lopšiuką pirkom dėvėtą.. naujas Mothercare toks ~150€ kainuoja, o mes dėvėtą nupirkom už 90€ ir dar prie lopšio gavom čiužinuką, paklodėles 2, kaldrytę su užvalkalu, apsaugas, labai gražų baldakimą su stovu.. nu pasaka wub.gif vienoj vietoj vos pabraižytas, bet praktiškai nesimato.. kažkaip kai pirkinys trumpam, tai naujo nebūtumėm pirkę.. o va dėvėtas, su pilna komplektacija tai sužavėjo wub.gif
Atsakyti