Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(-Vakare- @ 2016 09 24, 07:42)
O mum siandien 30 sav  blink.gif  paskutines 10sav skaiciuosim, jei si kart iki galo isnesiosiu  bigsmile.gif 
(Liniuote del vasario 29 biski gryba pjauna, nekreipkit i ja demesio  biggrin.gif )

Pačioje pradžioje 30savaite pamenu atrodydavo taaaip toli biggrin.gif su apvaliu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2016 09 24, 08:42)
O mum siandien 30 sav  blink.gif  paskutines 10sav skaiciuosim, jei si kart iki galo isnesiosiu  bigsmile.gif 
(Liniuote del vasario 29 biski gryba pjauna, nekreipkit i ja demesio  biggrin.gif )

man irgi 30 savaiciu drinks_cheers.gif thumbup.gif
sveikinimai mums !!! wub.gif
pamenu su liniuote zaidziau zaidziau, kol tiesa rodyt eme biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 24 rugsėjo 2016 - 08:11
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 24, 08:20)
Mes pradėjome eiti i kursus būsimiems tėvams, tai tikrai Įdomu, rodė gimdymo video tai kiti vyrai perbalę buvo  biggrin.gif
Vakar buvom filme Bridžitos Džouns kūdikis, tai tikrai linksmas filmas  thumbup.gif

Labas rytas bigsmile.gif ir taip viesai rodo..? Nori nenori turi ziuret? Nes as pati nenoreciau ziuret.. unsure.gif
Eisim siandien.. pries tai picos thumbup.gif laukiu nesulaukiu..
De Paris.. ramiai.. jokio spaudimo.. pamirsk ta gimdyma.. islys kada nors biggrin.gif o db tie kls ir t,t tikiu nervina.. unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
DeParis 4u.gif 4u.gif

mes siandien i vestuves vaziuojam. Pamenu keliau foto sukneliu, tai su tokiu oru-tik melyna, apie rozine net kalbos negalejo buti biggrin.gif pas jus irgi pila ?
Atsakyti
Vilniuje lyja? unsure.gif kaip tik ruosiames vaziuot..
Pas mus netgi zydras dangus sviecias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 24, 09:32)
Vilniuje lyja? unsure.gif kaip tik ruosiames vaziuot..
Pas mus netgi zydras dangus sviecias rolleyes.gif

aha, apsiniauke iki pat horizonto, ir lyja verysad.gif
vos akis praplesiau ryte

pakeliui uzvaziuosim lovytes bigsmile.gif atrodo issprendziau beda su maziuko miegojimu, bent jau pradziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 24, 08:34)
aha, apsiniauke iki pat horizonto, ir lyja verysad.gif
vos akis praplesiau ryte 

pakeliui uzvaziuosim lovytes  bigsmile.gif  atrodo issprendziau beda su maziuko miegojimu, bent jau pradziai  bigsmile.gif

Idomu idomu bigsmile.gif lauksim vaizdines medziagos
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 24, 09:37)
Idomu idomu bigsmile.gif lauksim vaizdines medziagos

tikiuosi tiks. Radau lovyte kuriai nusiima vienas sonas, reguliuojasi kazkiek aukstis ir prisistumia prie mamos lovos bigsmile.gif o kas geriausia-daryta pagal uzsakyma ir 40cm plocio, tai telpa mano kambary thumbup.gif galima sona ir uzdeti, tada stoves kaip atskira.
Aisku, tokioj ilgai nemigdysi, bet bent jau porai pirmu menesiu - sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 24, 08:10)
Labas rytas  bigsmile.gif ir taip viesai rodo..? Nori nenori turi ziuret? Nes as pati nenoreciau ziuret..  unsure.gif

Taip rodo per TV. smile.gif Na nebent uzsimerkt galima, bet ten nieko baisaus biggrin.gif
Atsakyti
su graziais skaiciukais, mergaites 4u.gif

pas mus vis dar vasara, +23 ir saule.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 24, 08:13)
DeParis  4u.gif  4u.gif

mes siandien i vestuves vaziuojam. Pamenu keliau foto sukneliu, tai su tokiu oru-tik melyna, apie rozine net kalbos negalejo buti  biggrin.gif  pas jus irgi pila ?

Gerų vestuvių thumbup.gif
Naktį žaibavo griaudėjo tai net langą keliausi uždaryti unsure.gif
Atsakyti
sako i pabaiga nestumo nukrenta svoris, "aha" doh.gif jau +14 kg.

anyta buvo cerkvej pasimelsti uz mane doh.gif. nu tai dar tegul misias uzperka doh.gif
jau mane erzinti mamu visokios nesamones pradeda.

siandien arba rytoj gausim siuntini is Lt, parvaziuoja mano laptopas, siaubas kaip as jo pasiilgau thumbup.gif ir siaip visko gausim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Paris: 24 rugsėjo 2016 - 09:59