QUOTE(Finna @ 2016 09 24, 13:46)
Aš to lopšiuko irgi norėjau pradžioje, kol nepagalvojau kiek trumpai jį naudotumėm. Ir dabar, jau realiai turėdama vaiką, suprantu, kad daugiau kaip 3mėn. jo panaudoję nebūtume.
Esu girdėjusi, kad kiti naudoja ir ilgiau, bet jeigu nori saugiai, tai to neįsivaizduoju,
imeldutia minėtų nei 6, nei 8mėn. juo labiau. Nors esu mačiusi darbe, kai atveža vaikus iškritusius, tai gal taip ir naudoja kai kurie, svarbu vaikas tepa

Jie gi labai trumpai ramiai paguldyti guli, greitai pradeda vartytis, kilnotis ir t.t. ir tada jau visiškai nebesaugu lopšiuke laikyti.
---
imeldutia, su pirkiniais

Labai įdomu dėl naujo lovytės mechanizmo, kuo jis žymiai geresnis negu buvęs anksčiau?
Kai mes tokią pačia turim, tikrai įdomu kas ten taip labai kitaip dabar?
---
Kai kėdutes rinkomės mes (kalbu tik apie Cloud Q, kitokių nežiūrėjom), irgi buvo ir naujos kolekcijos, ir senos (o ta sena tai buvo ne 2016m., o 2015m.

). Tai jos visiškai absoliučiai nesiskyrė visai niekuo, tik spalvomis. Kai kurios man buvo net gražesnės 2015m, tik, kad jos turėjo smulkių defektų ir buvo iš ekspozicijos, todėl jų nepirkom. O taip jokio skirtumo tie kolekcijos metai, nes ant kėdutės niekuo tas neatsispindi, tik tiek, kad spalvos vienų metų vienokios, kitų metų kitokios. Spalva mums irgi labai esminės reikšmės neturėjo, tik norėjau, kad nebūtų tepli (dėl to nepirkome tos oranžinės, nes ji ko gero viena tepliausių, neskaitant visai baltų Cybex kėdučių ir kas tokią turi dėl praktiškumo nepatarė), ir, kad nebūtų kokia rožinė ar pan. (kad tiktų abiems lytims

). Man patiko ir smėlio spalvos, ir pilka, ir juoda. MB gražiausia buvo Royal Blue, tokią ir pirkom. Ji ir mergaitei puikiai tiktų

Dabar jau dairomės kitos kėdutės, MB labiau renka, tai rodė kažkokią baltą su raudonu, bet šį kartą turbūt jo skonio nežiūrėsim. Visiškai nesvarbu, kad skalbiasi užvalkalai, vistiek nelabai įsivaizduoju kaip su vaiku tokią kėdutę naudoti, kad ji žmoniškai atrodytų
Na mes neplanuojam labai ilgai to lopšiuko naudot.. puikiai suprantu, kad čia žiauriai trumpalaikis dalykas, bet tiesiog labai norėjau.. labai gražu man

tai va išpildžiau grynai savo užgaidą.. kad ir kokia nepraktiška ji būtų
---
Šiaip minėjo, kad tuo nepatogiu mechanizmu lovytės nelabai ilgai buvo.. tai jūs gal nusipirkot dar su tuo patogesniu

šiaip jie anksčiau kažkada bendradarbiaudavo su slovėnais.. tada kažkas ten nutiko, kad tų lovyčių gamybą perėmė Treppy (austrai). Jie iš pradžių dėjo tą patogųjį mechanizmą, po to pradėjo gamint paprastą.. tas paprastas, tai kai kilnojamos dalies šonuose tokie pypsiukai išlindę ir juos kiekvieną kartą keliant ar leidžiant vis reikia paspaust iš abiejų šonų.. o patogesnis yra su tokiais plastikiniais fiksatoriais viršuj.. nu va tokie, kaip šitoj foto matosi..
http://www.part.lt/p...f5461610627.png
Tai tiek dėl to mechanizmo.. o dabar, prieš porą savaičių sakė vėl pradėjo dirbt su slovėnais.. pas juos vėl tas patogusis mechanizmas ir pats medžio apdirbimas visiškai kitoks, nei Treppy.. abi ekspozicijoj stovi, tai galima pačiupinėt ir palygint.. ryyyškiai skiriasi

sakė Treppy nebesiveš daugiau.. tik kad slovėnai mažiau spalvų gamina.. baltas, kremines ir natūralios spalvos.. Treppy dar buvo tamsiai ruda ir pilka..
---
Dėl kėdučių, tai žinau, kad ta nauja kolekcija tik spalva ir skirsis.. bet sakė naujoj kolekcijoj daugiau spalvų, tai kadangi mes dar neskubam, tai palauksim.. šiaip mėlynos ir mes norėjom

pardavėjas sakė, kad visiškai neperkama spalva, bet jei mes norim, gali užsakyt ir per 3 dienas iš vokiečių atkeliautų.. dar ką minėjo, tai kad naujoj kolekcijoj bus žymiai daugiau džinsinio audinio spalvų, o tų paprastų jau mažiau, nes džinsinio audinio pardavimai sakė didesni.. tai va ir pažiūrėsim, ar visgi liksim ties ta ryškia mėlyna, ar naujoj kolekcijoj kažką nužiūrėsim dar gražesnio

tipo naujoj kolekcijoj irgi yra mėlyna, bet tokia tamsesnė, sodresnė.. gal dar gražiau atrodys