Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Aš eilinį kartą pakraupus UK sveikatos sistema.... Bardakas! Kaip iš De Paris supratau, tai jos nenori skatinti, nes vis tiek galvoja, kad viskas pasibaigs cp, tai kam tada tiek kankinti...???? Stiprybės, kantrybės ir kuo greitesnio susitikimo 4u.gif

Užsispyrus, su 100dieniu thumbup.gif

Man iki 30sav labai ilgai laikas ėjo, o dabar nespėju skaičiuoti dienų.... unsure.gif O kai suvokiu, kad dar rūbeliai nesužiūrėti, pati nieko neturiu ką į tašę susikrauti, tai tik už galvos norisi susiimti doh.gif
Atsakyti
Grįžau jau po endokrinologės 4u.gif pasvėrė, pačiupino skydliaukę, pamatavo spaudimą ir padarė kraujo tyrimus.. dabar po savaitės atsakymų keliausiu 4u.gif spaudimas 116/79, tai sakė puikus.. tik pulsas aukštokas.. 91.. bet sakė nėštumo metu irgi normalu.. tai va, tokios žinios iš manęs 4u.gif parvažiuodama sustojau ūkininkų turgely, nusipirkau maišą obuolių ir maišą lazdyno riešutų wub.gif toookie skanūs.. prieš porą savaičių buvau nusipirkus, tai tokie sausoki buvo, o dabar sultingi, drėgni net tokie.. nu tikrai šviežūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 27, 10:00)
Amberr, dar pyrago gausiu  tongue.gif

Nu jei da kokio salted caramel, tai kraunuos tases ir atvaziuoju bigsmile.gif lotuliukas.gif
Vsio... judu darban..
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 27, 10:02)
Grįžau jau po endokrinologės 4u.gif pasvėrė, pačiupino skydliaukę, pamatavo spaudimą ir padarė kraujo tyrimus.. dabar po savaitės atsakymų keliausiu 4u.gif spaudimas 116/79, tai sakė puikus.. tik pulsas aukštokas.. 91.. bet sakė nėštumo metu irgi normalu.. tai va, tokios žinios iš manęs 4u.gif parvažiuodama sustojau ūkininkų turgely, nusipirkau maišą obuolių ir maišą lazdyno riešutų wub.gif toookie skanūs.. prieš porą savaičių buvau nusipirkus, tai tokie sausoki buvo, o dabar sultingi, drėgni net tokie.. nu tikrai šviežūs wub.gif

Pas mane daznai toks ramybes busenoj pulsas, nors ir nesilaukiau.. dabar net nzn koks unsure.gif bet man ir su skydliauke viskas ok ir su sirdim.. kaip ir.. siaip as biski nervinga ir zuikis bailys biggrin.gif
Skaniu riesutu... nepadaugink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 27, 10:06)
Nu jei da kokio salted caramel, tai kraunuos tases ir atvaziuoju  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Vsio... judu darban..
Papildyta:

Pas mane daznai toks ramybes busenoj pulsas, nors ir nesilaukiau.. dabar net nzn koks  unsure.gif bet man ir su skydliauke viskas ok ir su sirdim.. kaip ir.. siaip as biski nervinga ir zuikis bailys  biggrin.gif
Skaniu riesutu... nepadaugink  4u.gif

O dar kokosinė late prie visko rolleyes.gif thumbup.gif

Aš savo pulso net nežinau šiaip normalaus.. namie neturim aparato, nesimatuoju niekad, tai neįsivaizduoju biggrin.gif tik žinau, kad spaudimas visada žemesnis būdavo.. nu gi žinai, visa tokia perkarus, perbalus.. tai iš kur jau ir tas spaudimas bus biggrin.gif o va nėštumo metu pakilo iki normalaus thumbup.gif

Riešutų bus sunku nepadaugint.. 2kg nusipirkau, o juos valgant sustot tai sunku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imeldutia: 27 rugsėjo 2016 - 09:12
As galvojau mano pulsas 72 daznas.. O pasirodo pas Jus net tokie blink.gif
Atsakyti
Uzsispyrus, su 100adieniu wub.gif

Kaip noriu skanios kavos rolleyes.gif
Bus 'apple pie with custard'.
Isijungiau tv paspoksot.
Atsakyti
Gimdancias naturaliai po cezario daznai atsisako skatint, del padidejusio pavojaus senu siuliu plysimui 4u.gif kaip ir epidiuro daznai gimdant po cezario neduoda, nes nori, kad jaustai jei truktu sena siule...

Nano pulsas visad daznas, is mamos ir senelio paveldeta... dabar irgi panasus kaip visad laikos, apie 90...
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 27, 10:12)
As galvojau mano pulsas 72 daznas.. O pasirodo pas Jus net tokie blink.gif

Tai kad normalus skaitosi 60-80.. tai tavo 72 puikiai į normalių žmonių normas patenka thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

kalbat apie pulsą. Mano irgi ramybės būsenoj iki nėštumo apie 90 yra 4u.gif

Pagal nacionalinės sveikatos tarnybos nuostatas, normalus pulsas ramybės būsenoje yra:

Naujaginmiui – 120-160 tvinksnių per minutę
Kūdikio nuo 1 mėnesio iki 12 mėnesių amžiaus – 80 -140 tvinksnių per minutę
Kūdikio nuo 1 iki 2 metų amžiaus – 80 – 130 tvinksnių per minutę
Mažo vaiko nuo 2 iki 6 metų amžiaus – 75 – 120 tvinksnių per minutę
Vaiko nuo 7 iki 12 metų amžiaus – 75 -110 tvinksnių per minutę
Suaugusio žmogaus nuo 18 metų – 60 -100 tvinksnių per minutę
Suaugusio sportininko – 40 -60 tvinksių per minutę

Daugiau skaitykite: http://sveika.lt/kok...s-yra-normalus/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 27 rugsėjo 2016 - 09:35
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 27, 09:29)
Tai kad normalus skaitosi 60-80.. tai tavo 72 puikiai į normalių žmonių normas patenka thumbup.gif

As kai nescia buvau buvo 99 pulsas, ir spaudimas 140 pries gala, butu gulde i stacionara bet pagimdziau.
De Paris nors pavalgyt skaniai gali tai vis tokia paguoda 4u.gif bet pas tave ir stiprybe , man jau butu kantrybe trukus
Atsakyti
DeParis bent jau pamaitins normaliai biggrin.gif
pas mus gautų batono riekę su šlapianka lotuliukas.gif

o kodėl riešutų daug negalima? Nes alergenas? Kaip ir mandarinai kokie? g.gif
Atsakyti
Atveze i namus maitinimo pagalve. Mb skambina ir sako "tau atveze kazkoki gelbejimo rata" lotuliukas.gif

Pusryciams gavau koses su dzemu ir tamsesnes duonos su sviestu.
Atsakyti