Mano kaimynes uz uzuolaidu vyras pargriuvo ir pro uzuolaidu apacia iciuoze pas mane
Ziuriu be nuotykiu siandien niekaip.
Mano kaimynes uz uzuolaidu vyras pargriuvo ir pro uzuolaidu apacia iciuoze pas mane
oj negaliu
negrazu juoktis bet taip juokingai
sakau 'are you ok???'. O jis tik atsiprasinejo
Uzsispyrus, skelbiu.lt yra keli neblogi variantai
kitos savaitės pradžioj kažkuri dieną Kaune būsiu - gal kuri kavos?
Sveikos
DePartis, o taves klause ar cp ar megint paciai? ar tu cia pati taip pasirinkai?
Na po cezario skatint nelabai galima, nes gali kilti problemu, ligoninej daznai girdedavau kaip sakydavo, kad jei cezaris buvo tai neskatins
tu DeParis man rodos siandien jau visokiu mcdaku ir kitu rimtesniu maistu tai gal nevalgyk, juk nezinai ar nesibaigs cp
Vakare rimtai neduoda epiduro cezarinukems?
nu sakes, neisivaizduoju kaip tada reikes issireikalaut antra karta cp
Na po cezario skatint nelabai galima, nes gali kilti problemu, ligoninej daznai girdedavau kaip sakydavo, kad jei cezaris buvo tai neskatins
tu DeParis man rodos siandien jau visokiu mcdaku ir kitu rimtesniu maistu tai gal nevalgyk, juk nezinai ar nesibaigs cp
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 27, 10:34)
As maciau.. Bet ne sito modelio
Noriu butent tokio
QUOTE(jauniute @ 2016 09 27, 10:43)
Po pirmo CP, antra lengviau gaut
QUOTE(Tokata @ 2016 09 27, 12:11)
siuncia i lt is sito puslapio?
PD, žiūrint kurią dieną.. kai tiksliau žinosi, pranešk
jei tik būsiu laisva - mielai
gal ir kitos kaunietės prisijungs
uzsispyrus, važiuok į Lenkiją
pažiūrėjau, kad vien lenkiškus psl meta su tuo vežimu
uzsispyrus, važiuok į Lenkiją
Sveikos, užėjau, sakau gal rasiu naujų mamyčių, bet dar nėra, tik panašu, kad labai greit bus
Mes gyvenam puikiai
Mažoji žandukus užsiaugino
Gera mergaitė, stipri, jau savaitės laiko pabandėm paguldyt ant pilvo ir pažiūrėt ar kelia galvytę, tai kelia puikiai
Mes gyvenam puikiai