Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Gulim 4 gimdyves. Visos su saremiais. Viena isvede i gimdykla pries valanda, antra ves dabar nes jau vaikas ateina, trecia saremiauja su besiverianciu kakleliu, o as - guliu su visiskai nesiverianciu kakleliu verysad.gif apsiblioviau. Pavargau. Ketvirtadieni darys cezari. O kol kas siandien vaziuosiu namo, rytoj atvaziuosiu tonams.
Dabar dar matuoja.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 27, 14:12)
Gulim 4 gimdyves. Visos su saremiais. Viena isvede i gimdykla pries valanda, antra ves dabar nes jau vaikas ateina, trecia saremiauja su besiverianciu kakleliu, o as - guliu su visiskai nesiverianciu kakleliu verysad.gif  apsiblioviau.  Pavargau. Ketvirtadieni darys cezari. O kol kas siandien vaziuosiu namo, rytoj atvaziuosiu tonams.
Dabar dar matuoja.

Nu bet tai eina sau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
As nesuprantu kodel reik laukt ketvirtadienio.kodel negali siandien ar ryt operuot? unsure.gif laikykis De paris..

Merginos, kamstis gali salintis, kad ir dvi savaites? rolleyes.gif siandien vel eina.. Bet jau spalva ne visai skaidri. Ir pilva maudzia. Eidama i parduotuve net sustojau kaip klyna suskaudo. Zodziu arteja arteja finisas..
Atsakyti
DeParis, as net be komentaru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 27, 14:23)
As nesuprantu kodel reik laukt ketvirtadienio.kodel negali siandien ar ryt operuot? unsure.gif laikykis De paris..
Merginos, kamstis gali salintis, kad ir dvi savaites?  rolleyes.gif siandien vel eina.. Bet jau spalva ne visai skaidri. Ir pilva maudzia. Eidama i parduotuve net sustojau kaip klyna suskaudo. Zodziu arteja arteja finisas..

Gali gali drasiai smile.gif tau jau irgi cia pat viskas smile.gif
De Paris truksta zodziu. doh.gif
Atsakyti
Gulim 4 gimdyves. Visos su saremiais. Viena isvede i gimdykla pries valanda, antra ves dabar nes jau vaikas ateina, trecia saremiauja su besiverianciu kakleliu, o as - guliu su visiskai nesiverianciu kakleliu verysad.gif  apsiblioviau.  Pavargau. Ketvirtadieni darys cezari. O kol kas siandien vaziuosiu namo, rytoj atvaziuosiu tonams.
Dabar dar matuoja.

Nieko nesuprantu..... Ką reiškia važiuoju namo, o ketvirtadienį darys cezarį? Bet tai koks absurdas.... Kas ten per sistema??? Net kraujas užvirė perskaičius. Bet tai gydytojų koks atsipūtimas. O negalit pasiprašyti, kad šiandien padarytų cp? De Paris, daug Tau stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Dabar dar matuoja.

o tai ką, šiandien operuot negali? Ryt ryte? Būtina laukti to 4dienio.. unsure.gif
Žvėrys ta UK sistema, ne kitaip doh.gif
Atsakyti
Čioliene, kamštis gali šalintis visaip, tik daug kas galvoja, kad po kamščio pasišalinimo vos ne iškart jau ir gimdyti laikas, tai visai nebūtinai, būna, kad kamštis pasišalina, o iki gimdymo dar yra laiko, kad ir tos 2sav smile.gif
Jau greit greit ir jūs susitiksit wub.gif

De Paris 4u.gif
Dėl tavo įdėto straipsnio su nemažai kuo nesutikčiau, nenoriu tik paklodės rašyti, nes reiktų komentuoti vos ne prie kiekvieno punkto. O dar aš lauke visai nepatogiai iš telefono rašau smile.gif Labai jau čia subjektyvi nuomonė vien tik išdėstyta. Ir man išvis jį paskaičius, jausmas toks, kad rašytoja yra iš šiais laikais gana madingo būrelio "mes prieš skiepus", "auginkim vaikus žaliavalgiškai ar veganiškai" ir pan smile.gif

Jurgine..., savaitės vaikas galvos nelaiko dėl stiprumo kaip daug kas įsivaizduoja, dažnai toks ir kitoks "stiprumas" yra dėl padidėjusio raumenų tonuso.

jauniute, norėjau dar atsakyti į tavo postą apie CP ir tavo pasakymą, kad tokiu būdu gimę vaikai irgi lygiai tokie patys žmonės. Stiprokai pasakei smile.gif Niekada nieko negirdėjau sakant, kad būtų kitaip. Bet, kad CP, lyginant su natūraliu gimdymu, turi daugiau minusų tiek mamai, tiek vaikui, net nediskutuojamas faktas 4u.gif
Dėl epidūro po CP, nesigąsdink be reikalo. Daro tikrai. Ir ten kur tu gimdysi (neabejoju, kad ten pat smile.gif ), padarys jeigu tik norėsi smile.gif Bet gal tau jo net nereikės. Aš pvz nesu nusiteikusi (ir nebuvau) iš anksto, nors labai daug kas klausė ar skausminsiuosi, ar ne. Bet iš kur galėjau žinoti kaip viskas vyks, kokia eiga bus ir pan. Kitam kartui irgi jokio išankstinio nusiteikimo neturėsiu. Tas skausmas man tikrai buvo labai labai stiprus, bet ir ištveriamas. Ir jeigu tik toks audringas gimdymas netruktų labai ilgai, ir būtų adekvati veikla (o ne taip kaip buvo, kad vos ne visai be progreso), apie nuskausminimą net negalvočiau.

-Vakare- dėl kėdučių, panašu, kad ne tą patį skaitom smile.gif Ar tu tikrai žiūrėjai testus, vertinimus įvairiais aspektais, kur daromi konkretūs bandymai, kur vertinami vienokie ar kitokie avarijos scenarijai, kalbama apie tam tikrus kėdučių ypatumus, tam tikrus sužalojimus (pvz sunkias galvos traumas, apie ką kalbant, kėdutės su buomeliais yra ženkliai pranašesnės, netgi daugiau negu per pusę mažiau sunkių galvos traumų) ir pan.? Nes aš nagrinėjau būtent tai, o ne skaičiau kažkieno straipsnį apie tai kas kam atrodo 4u.gif

Čia gaunasi panašiai, kaip buvo, kai visai neseniai susiginčijom su viena mama dėl vieno vaikų sveikatos klausimo. Aš sakiau vienaip, ji visai kitaip. Paskui ji man dar bandė įrodyti, kad aš neteisi, atsiųsdama straipsnį su ta kitokia nuomone iš mamyčiuklubas.lt. Supratau, kad taip ir nesusikalbėsim, nes skaitom ir informaciją kaip patikimą vertiname gaudamos ją iš labai skirtingų šaltinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 rugsėjo 2016 - 15:15
QUOTE(Finna @ 2016 09 27, 14:58)
-Vakare-  dėl kėdučių, panašu, kad ne tą patį skaitom smile.gif Ar tu tikrai žiūrėjai testus, vertinimus įvairiais aspektais, kur daromi konkretūs bandymai, kur vertinami vienokie ar kitokie avarijos scenarijai, kalbama apie tam tikrus kėdučių ypatumus, tam tikrus sužalojimus (pvz sunkias galvos traumas, apie ką kalbant, kėdutės su buomeliais yra ženkliai pranašesnės, netgi daugiau negu per pusę mažiau sunkių galvos traumų) ir pan.? Nes aš nagrinėjau būtent tai, o ne skaičiau kažkieno straipsnį apie tai kas kam atrodo 4u.gif

Ne mamyciu klubo informacija skaiciau biggrin.gif zinau kaip atsirinkti informacijos saltinius mirksiukas.gif

De Paris 4u.gif
Atsakyti
Lady.S, tu lyg apie Carters rūbus klausei. Aš nepirkau iš ten daug, bet turiu kelis romperius, tokį naminį lyg kombinezoną. Visi turimi yra gerokai mažesnio dydžio nei, kad rašo. Nežinau ar tas galioja ir kitiems rūbams, nes sakau, nedaug turim. Bet pvz dabar vis dedu tokį romperį, ant kurio rašo, jog jis skirtas pusės metų vaikui. Mūsų vaikas visai plonas ir dar nesveriantis nei 6kg (tik, kad aukštas jis), į jį tilpo tik tik. O dabar jau toks darosi įsitempęs, kad po kelių kartų tikrai reikės dėti į išaugtinių dėžę smile.gif O vieną, didžiausią, turim 12mėn., tai jau nelabai užilgo (manau už kokių poros mėn.) tas tiks. O tą tokį lyg kombinezoną pirkau iš vienos mamos MM, jis buvo ir su etiketėmis, visiškai naujas, ji sakė, kad siuntėsi maždaug pagal amžių, bet gavusi pamatė, kad mažintas ir stipriai unsure.gif Įdomu ar ir su kitais jų rūbeliais nebūtų tas pats g.gif
Aš Kalėdoms irgi noriu nupirkti kažką labai kalėdiško, bet dar kol kas tik dairausi ir laukiu, nes kol kas sunkiai įsivaizduoju kokio dydžio tuo metu reiks smile.gif

-Vakare-, suprantu, kad apie kėdutes skaitei ne mamyčių klube biggrin.gif Čia yra reali istorija apie visai kitą žmogų smile.gif
Bet vistiek, panašu, kad skirtinguose šaltiniuose skaitom 4u.gif

---
Palikau mašinoje pirštines, kaip sušalo rankos, pirštai sustingo blink.gif Norėčiau pažiūrėti ar vaiko rankos šiltos (nes jis visąlaik laiko jas tik ištraukęs, gali užkloti ir užkamšyti kaip nori), bet ir vargu ar ką suprasiu, ir turbūt prikelčiau biggrin.gif
Bet tai rimtai kaip šalta... Šiandien su mama kalbu ryte, sakau- žinok kaip žiauriai šalta, 9 laipsniai šalčio, mama sako- jezau, kokio dar šalčio, šilumos 9 tongue.gif Suprantu, kad šilumos, bet vaizdas visai kitoks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 rugsėjo 2016 - 16:00
QUOTE(Tokata @ 2016 09 27, 11:11)

Bet ner sportines dalies...... verysad.gif
Atsakyti
Finna, net pačiai įdomu pasidarė dėl Carter's rūbelių.. kažką turiu iš MM nusipirkus, reikės pasižiūrėt, kaip ten su dydžiu g.gif
Atsakyti