Čioliene, kamštis gali šalintis visaip, tik daug kas galvoja, kad po kamščio pasišalinimo vos ne iškart jau ir gimdyti laikas, tai visai nebūtinai, būna, kad kamštis pasišalina, o iki gimdymo dar yra laiko, kad ir tos 2sav
Jau greit greit ir jūs susitiksit
De Paris
Dėl tavo įdėto straipsnio su nemažai kuo nesutikčiau, nenoriu tik paklodės rašyti, nes reiktų komentuoti vos ne prie kiekvieno punkto. O dar aš lauke visai nepatogiai iš telefono rašau

Labai jau čia subjektyvi nuomonė vien tik išdėstyta. Ir man išvis jį paskaičius, jausmas toks, kad rašytoja yra iš šiais laikais gana madingo būrelio "mes prieš skiepus", "auginkim vaikus žaliavalgiškai ar veganiškai" ir pan
Jurgine..., savaitės vaikas galvos nelaiko dėl stiprumo kaip daug kas įsivaizduoja, dažnai toks ir kitoks "stiprumas" yra dėl padidėjusio raumenų tonuso.
jauniute, norėjau dar atsakyti į tavo postą apie CP ir tavo pasakymą, kad tokiu būdu gimę vaikai irgi lygiai tokie patys žmonės. Stiprokai pasakei

Niekada nieko negirdėjau sakant, kad būtų kitaip. Bet, kad CP, lyginant su natūraliu gimdymu, turi daugiau minusų tiek mamai, tiek vaikui, net nediskutuojamas faktas
Dėl epidūro po CP, nesigąsdink be reikalo. Daro tikrai. Ir ten kur tu gimdysi (neabejoju, kad ten pat

), padarys jeigu tik norėsi

Bet gal tau jo net nereikės. Aš pvz nesu nusiteikusi (ir nebuvau) iš anksto, nors labai daug kas klausė ar skausminsiuosi, ar ne. Bet iš kur galėjau žinoti kaip viskas vyks, kokia eiga bus ir pan. Kitam kartui irgi jokio išankstinio nusiteikimo neturėsiu. Tas skausmas man tikrai buvo labai labai stiprus, bet ir ištveriamas. Ir jeigu tik toks audringas gimdymas netruktų labai ilgai, ir būtų adekvati veikla (o ne taip kaip buvo, kad vos ne visai be progreso), apie nuskausminimą net negalvočiau.
-Vakare- dėl kėdučių, panašu, kad ne tą patį skaitom

Ar tu tikrai žiūrėjai testus, vertinimus įvairiais aspektais, kur daromi konkretūs bandymai, kur vertinami vienokie ar kitokie avarijos scenarijai, kalbama apie tam tikrus kėdučių ypatumus, tam tikrus sužalojimus (pvz sunkias galvos traumas, apie ką kalbant, kėdutės su buomeliais yra ženkliai pranašesnės, netgi daugiau negu per pusę mažiau sunkių galvos traumų) ir pan.? Nes aš nagrinėjau būtent tai, o ne skaičiau kažkieno straipsnį apie tai kas kam atrodo
Čia gaunasi panašiai, kaip buvo, kai visai neseniai susiginčijom su viena mama dėl vieno vaikų sveikatos klausimo. Aš sakiau vienaip, ji visai kitaip. Paskui ji man dar bandė įrodyti, kad aš neteisi, atsiųsdama straipsnį su ta kitokia nuomone iš mamyčiuklubas.lt. Supratau, kad taip ir nesusikalbėsim, nes skaitom ir informaciją kaip patikimą vertiname gaudamos ją iš labai skirtingų šaltinių.