Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 08:38)
Labai greitai prisiduodu, sianakt 02:55 gime musu lelyte Paula 3348g ir 51cm wub.gif

Sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 23, 07:38)
Labai greitai prisiduodu, sianakt 02:55 gime musu lelyte Paula 3348g ir 51cm wub.gif

bigsmile.gif Sveikinam! wub.gif Rugsejinukai uzsispyre, ilgai nesirodo, bet kai nusprendzia pasirodyt, viens, du ir yra bigsmile.gif wub.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Skotuke sveikinu wub.gif jei buciau mergaite turejus irgi buciau taip pavadinus. Man labai grazus vardas wub.gif
De Paris man padejo masazas. Pries tai pas akusere buvau ir ji patare kad veikla nesustotu stimuliuot spenelius. Padejo tikrai.
Ziuriu apie rubelius kalbat. Man sliauztai irgi tik miegojimui ir ligoninej buvo reikalingi. Aisku buna tu tokiu minkstuciu briedziuku grazii, arba kaip HA sako buna dienu
kai niekur eit nereikia. O siaip rengiames normaliais rubais, o kadangi turim ju ir net per daug tai nesiojam ir negailim. Ir taip jau ziuriu kiti liks neuzdeti. Jeigu maunu trikotazines kelnytes tokias pasiltintas tada pedkelniu nededu. o siaip uzmaunu nes salta jau namie, o musiskis megsta siluma. Tuoj palupis dreba jei susala.
Kepure mums kosmaras. Kaip verkia vaikas kai uzdedu. Kartais jei suku i vokeli net nededu, nes tiek isiverkia kad i lauka nebeiseinam.
Ant kojyciu maunam batukus mazus, o namie siltas kojinytes.
Kokius pirkot lavinimo kilimelius? Ar patiko maziukam?
Einu ziuret ir megzt tapuku wub.gif patiko man.
Atsakyti
Skotuke, sveikinimai! bigsmile.gif wub.gif wub.gif greit jūs čia susisukot! thumbup.gif

De Paris, girdėjau ir aš apie masažą.. nu bandyk, blogiau nebus thumbup.gif

O aš šiąnakt sapnavau, kad termino dieną visi sėdėjom kambary ir laukėm, kada jau čia man sąrėmiai prasidės.. susikaupus laukiu, o kaip nėra, taip nėra.. žiūriu, kad jau vakaras.. ir tada prisiminiau, kad pagal mano skaičiavimus tai terminas 2 dienom vėliau thumbup.gif visi atsipūtė ir išsivaikščiojo kas sau lotuliukas.gif o jau po to sapnavau patį gimdymą.. nusivedė akušerė mane kažkur nuošaliau, lyg kokioj palėpėj buvom, priguliau ant stalo, kad patikrintų, kaip veikla.. ir staigiai surikau: palauk, leisk į wc, š...kt noriu! lotuliukas.gif o akušerė sako, kad čia jau ne š..kt reikia, o stumt lotuliukas.gif nu stumtelėjau ir tadam! Pagimdžiau taip sapne lotuliukas.gif pasiėmiau vaiką ant rankų, parsinešu į kambarį, visi žiūri, patikėt negali lotuliukas.gif tik va sapne su žindymu buvo bėda.. neėmė vaikas visai į burną krūties nors tu ką.. tai aš nusitraukinėjau pieną kibirais lotuliukas.gif nu žodžiu.. neblogi sapnai šiąnakt lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 09 23, 06:18)
bigsmile.gif Sveikinam!  wub.gif Rugsejinukai uzsispyre, ilgai nesirodo, bet kai nusprendzia pasirodyt, viens, du ir yra  bigsmile.gif  wub.gif

Labas rytas  4u.gif

sakai? lotuliukas.gif
patapo merginos svarstyklem, tai manoji dabar svarsto lyst ar ne lotuliukas.gif

amberr, tas saltas daiktas nepades, nes savo darba padaro tik 'kremas' tongue.gif
Atsakyti
Skotuke, sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

Pas mane mergaite tai kas be ko pedkelnes naudojam, bet as ir sunui dedavau po kelnem vesiu oru, nematau tame visiskai nieko baisaus ar negrazaus, svarbu patogu ir silta smile.gif

Panasu visgi maziuke be tiutes augs... Geriausia tiute- mama biggrin.gif nervuoja....

De paris, pritupimu nepamirsk

Del panevezio, sesuo ir broliene gimde, jokiu epiduru nedare, broliene gerokai iskankino.
Atsakyti
isleisiu sunu i mokykla ir eisiu 'dirbti' rolleyes.gif

dedavau ir as sunui pedkelnes po kelnem, juk ziema salta Lt, kaip be ju. tik va nekada nelaikydavau sunaus namie tik su pedkelnem.
Atsakyti
*Skotuke*, sveikinimai wub.gif Net ašarą nubraukiau wub.gif Stebuklingas - pažindinimosi - laikotarpis dabar jūsų laukia, mėgaukis juo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 23, 08:24)
sakai?  lotuliukas.gif
patapo merginos svarstyklem, tai manoji dabar svarsto lyst ar ne  lotuliukas.gif

As turejau omeny, kad tempia guma, nenori lyst lauk, bet kai jau nusprendzia, kad laikas, tai per pora h susisuka blush2.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Skotuke, kokios nuostabios naujienos wub.gif sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Wow! Kaip smagumas ryte SM atsidaryt ir apie nauja pasaulio gyventoja suzinot!
Skotuke, sveikinimai su seimos padidejimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 09 23, 10:01)
As turejau omeny, kad tempia guma, nenori lyst lauk, bet kai jau nusprendzia, kad laikas, tai per pora h susisuka  blush2.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

niu thumbup.gif as net paziurejau, puse 8 vakaro Skotuke dar cia buvo, ir nei uzuominos apie veikla, o pries 3 - va, jau turi thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti