Tikiuos mano svarstykliukas irgi greit susisuks
nors mb optimistas sake per valanda pagimdysiu
ziuresim..
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 09 23, 07:01)
As turejau omeny, kad tempia guma, nenori lyst lauk, bet kai jau nusprendzia, kad laikas, tai per pora h susisuka

as taip ir supratau
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 23, 10:14)
Tikiuos mano svarstykliukas irgi greit susisuks
nors mb optimistas sake per valanda pagimdysiu
ziuresim..
keisti kartais tie B..
mano vakar pareiske -tai gal neimam mokamos palatos, nesedesiu gi as ten su tavim visa laika. Busi bendroj-linksmiau bus
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 09:20)
keisti kartais tie B..
mano vakar pareiske -tai gal neimam mokamos palatos, nesedesiu gi as ten su tavim visa laika. Busi bendroj-linksmiau bus
As vis kartoju kad nepamirstu iskart prasyt palatos, nes man ne tas galvoj gali but. Pripasakojau visokiu istoriju apie palatos "kaimynes"-is serijos "kebabai vidurnakti. 10 zmoniu lankymo brigada vienu metu ir pan", tai net klausimu nekilo neimt mokamos palatos
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 23, 10:25)
As vis kartoju kad nepamirstu iskart prasyt palatos, nes man ne tas galvoj gali but. Pripasakojau visokiu istoriju apie palatos "kaimynes"-is serijos "kebabai vidurnakti. 10 zmoniu lankymo brigada vienu metu ir pan", tai net klausimu nekilo neimt mokamos palatos
mum vakar paskaitelej pasakojo, kad kaimyne-gryna loterija. Buna mamos taip susibendrauja, kad uz ligonines ribu draugemis lieka, o buna, kad norisi begti ir rekti
pasiskaiciau va istoriju apie rukyma pro langa arba vyra, visa para non stop sedinti pas zmona BENDROJE palatoje. Tai kazkip rizikuoti nesinori.
pas mus ir galima imti mokama palata, £70 uz nakti. bet as neimsiu nes cia gi isleidzia, kad ir ta pacia diena. po cp 2 dienas laiko.
kas turit kates, ar leidziat/leidot guleti joms ant pilvo?
neuzspaudzia mazylio?
Sianakt mano beveik 5kg uzsiropste ir ant manes, pabudau nutirpusiu pilvo sonu
ir mazius nesidave kaip iprastai, tai strioko buvo
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 07:31)
neuzspaudzia mazylio?
saviskes net noredama neprisikviesciau, kad taip guletu.. visada miega viena, nelipa ji nei vienam is musu ant keliu. ateina tik pasiglaustyti. o jei neglostom tai stuksena su galva i ranka, kad paglostytume. ir siaip tai daro su reikalu - praso slapio maisto.
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 10:31)
neuzspaudzia mazylio?
Mano katė nebeatėjo pas mane, kai pastojau
Kas liečia palatas, tai tikrai norėjau mokamos ir buvom nusprendę, kad ją imsim. Bet tą dieną, buvo perpildytos palatos, tai teko gultis į bendrą. Gulėjom dviese ir abi likom labai patenkintos. Viena kitai daug padėjom, jokių bajerių nebuvo. Ir vyrai mūsų liux, supratingi. Bendraujam ir dabar
kai pagimdziau sunu gulejau dvievieteje palatoje. per ta laika pasikeite dvi gimdyves. su viena nepasiseke, nes gimines ejo sniurais, vyras ir vaikai dare ka norejo, labai netvarkinga ir pan. bet kita labai faina buvo. taip pat viena kitai padejom, palatoj tvarka palaikem ir pan. cia tikrai sekmes dalykas.
I miegama katino neleidziam.tik pries einant gult ilekia, nes uzdrausta zona taip traukia
pabuna kol susiruosiam ir buna isprasytas.
Diena, kai ateina pas mane pamiegot-taisosi ant pilvo, bet visad pataisau ji, kad negultu. Vis del to 6kg.. O ir nelabai telpa jis
Tai guli taip:
Cia vakar. Nes gi butinai reik bent kazkiek to pilvo apkabint
Diena, kai ateina pas mane pamiegot-taisosi ant pilvo, bet visad pataisau ji, kad negultu. Vis del to 6kg.. O ir nelabai telpa jis
Tai guli taip:
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 23, 09:47)
I miegama katino neleidziam.tik pries einant gult ilekia, nes uzdrausta zona taip traukia
pabuna kol susiruosiam ir buna isprasytas.
Tai guli taip:
Tai guli taip:
Kas keisciausia, mano suo irgi jei ateina miegot, tai butinai prie pilvo..
Bet esme tame, kad jis vaiku nemegsta.. Leliuku ypatingai
Baisiai nervuojasi ir loja jei verkia
Papildyta:
Pas mus i namus ir dukros drauges nevisos gali uzeit
Toks jausmas, kad suo zino, ka leidziu i svecius, o ko negalima
Nes kaimyne/klasioke su sese kai ateina, tai net nesureaguoja, net dziaugiasi, o kai ateina kitos drauges isgart urzgia, kai kuriu net i namus neileidzia dantis issiepes
O ypatingai bernu nemegsta