Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Tikiuos mano svarstykliukas irgi greit susisuks ax.gif nors mb optimistas sake per valanda pagimdysiu lotuliukas.gif ziuresim..
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 09 23, 07:01)
As turejau omeny, kad tempia guma, nenori lyst lauk, bet kai jau nusprendzia, kad laikas, tai per pora h susisuka  blush2.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

as taip ir supratau drinks_cheers.gif tai gal ir mano gimdymas nebus ilgas, bac ir yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 23, 10:14)
Tikiuos mano svarstykliukas irgi greit susisuks ax.gif nors mb optimistas sake per valanda pagimdysiu lotuliukas.gif ziuresim..

keisti kartais tie B..
mano vakar pareiske -tai gal neimam mokamos palatos, nesedesiu gi as ten su tavim visa laika. Busi bendroj-linksmiau bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 09:20)
keisti kartais tie B..
mano vakar pareiske -tai gal neimam mokamos palatos, nesedesiu gi as ten su tavim visa laika. Busi bendroj-linksmiau bus blink.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
As vis kartoju kad nepamirstu iskart prasyt palatos, nes man ne tas galvoj gali but. Pripasakojau visokiu istoriju apie palatos "kaimynes"-is serijos "kebabai vidurnakti. 10 zmoniu lankymo brigada vienu metu ir pan", tai net klausimu nekilo neimt mokamos palatos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 23, 10:25)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
As vis kartoju kad nepamirstu iskart prasyt palatos, nes man ne tas galvoj gali but. Pripasakojau visokiu istoriju apie palatos "kaimynes"-is serijos "kebabai vidurnakti. 10 zmoniu lankymo brigada vienu metu ir pan", tai net klausimu nekilo neimt mokamos palatos rolleyes.gif

mum vakar paskaitelej pasakojo, kad kaimyne-gryna loterija. Buna mamos taip susibendrauja, kad uz ligonines ribu draugemis lieka, o buna, kad norisi begti ir rekti doh.gif
pasiskaiciau va istoriju apie rukyma pro langa arba vyra, visa para non stop sedinti pas zmona BENDROJE palatoje. Tai kazkip rizikuoti nesinori.
Atsakyti
pas mus ir galima imti mokama palata, £70 uz nakti. bet as neimsiu nes cia gi isleidzia, kad ir ta pacia diena. po cp 2 dienas laiko.
Atsakyti
kas turit kates, ar leidziat/leidot guleti joms ant pilvo? g.gif neuzspaudzia mazylio?
Sianakt mano beveik 5kg uzsiropste ir ant manes, pabudau nutirpusiu pilvo sonu unsure.gif ir mazius nesidave kaip iprastai, tai strioko buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 07:31)
kas turit kates, ar leidziat/leidot  guleti joms ant pilvo?  g.gif  neuzspaudzia mazylio?
Sianakt mano beveik 5kg uzsiropste ir ant manes, pabudau nutirpusiu pilvo sonu  unsure.gif ir mazius nesidave kaip iprastai, tai strioko buvo  unsure.gif

saviskes net noredama neprisikviesciau, kad taip guletu.. visada miega viena, nelipa ji nei vienam is musu ant keliu. ateina tik pasiglaustyti. o jei neglostom tai stuksena su galva i ranka, kad paglostytume. ir siaip tai daro su reikalu - praso slapio maisto.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 10:31)
kas turit kates, ar leidziat/leidot  guleti joms ant pilvo?  g.gif  neuzspaudzia mazylio?
Sianakt mano beveik 5kg uzsiropste ir ant manes, pabudau nutirpusiu pilvo sonu  unsure.gif ir mazius nesidave kaip iprastai, tai strioko buvo  unsure.gif

Mano katė nebeatėjo pas mane, kai pastojau schmoll.gif neina ir dabar artyn, kai Goda šalia. Nu ir gerai, nereik bijot, kad užguls maže.. 4u.gif

Kas liečia palatas, tai tikrai norėjau mokamos ir buvom nusprendę, kad ją imsim. Bet tą dieną, buvo perpildytos palatos, tai teko gultis į bendrą. Gulėjom dviese ir abi likom labai patenkintos. Viena kitai daug padėjom, jokių bajerių nebuvo. Ir vyrai mūsų liux, supratingi. Bendraujam ir dabar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 23 rugsėjo 2016 - 09:43
kai pagimdziau sunu gulejau dvievieteje palatoje. per ta laika pasikeite dvi gimdyves. su viena nepasiseke, nes gimines ejo sniurais, vyras ir vaikai dare ka norejo, labai netvarkinga ir pan. bet kita labai faina buvo. taip pat viena kitai padejom, palatoj tvarka palaikem ir pan. cia tikrai sekmes dalykas.
Atsakyti
I miegama katino neleidziam.tik pries einant gult ilekia, nes uzdrausta zona taip traukia bigsmile.gif pabuna kol susiruosiam ir buna isprasytas.
Diena, kai ateina pas mane pamiegot-taisosi ant pilvo, bet visad pataisau ji, kad negultu. Vis del to 6kg.. O ir nelabai telpa jis rolleyes.gif
Tai guli taip:user posted image
Cia vakar. Nes gi butinai reik bent kazkiek to pilvo apkabint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 23, 09:47)
I miegama katino neleidziam.tik pries einant gult ilekia, nes uzdrausta zona taip traukia bigsmile.gif pabuna kol susiruosiam ir buna isprasytas.
Diena, kai ateina pas mane pamiegot-taisosi ant pilvo, bet visad pataisau ji, kad negultu. Vis del to 6kg.. O ir nelabai telpa jis rolleyes.gif
Tai guli taip:user posted image
Cia vakar. Nes gi butinai reik bent kazkiek to pilvo apkabint wub.gif

wub.gif wub.gif
Kas keisciausia, mano suo irgi jei ateina miegot, tai butinai prie pilvo.. blush2.gif Pas B prie koju, o pas mane prie pilvo blush2.gif Ir toks atsargus pasidare wub.gif Anksciau tai kai tankas varydavo, dzin ar veidas ar grindys lotuliukas.gif O dabar taip atsargiai, kad tik neuzgaut wub.gif
Bet esme tame, kad jis vaiku nemegsta.. Leliuku ypatingai lotuliukas.gif doh.gif
Baisiai nervuojasi ir loja jei verkia doh.gif Bet manau sita leliuka labai saugos.. blush2.gif
Papildyta:
Pas mus i namus ir dukros drauges nevisos gali uzeit lotuliukas.gif
Toks jausmas, kad suo zino, ka leidziu i svecius, o ko negalima lotuliukas.gif thumbup.gif
Nes kaimyne/klasioke su sese kai ateina, tai net nesureaguoja, net dziaugiasi, o kai ateina kitos drauges isgart urzgia, kai kuriu net i namus neileidzia dantis issiepes lotuliukas.gif
O ypatingai bernu nemegsta lotuliukas.gif doh.gif Neduok D lauke prie dukros koks bernas prieina ar paerzina.. O my God.. lotuliukas.gif Butu suo be pavadzio, tikrai varytu aiskintis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 23 rugsėjo 2016 - 09:52