Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Kokia nustabiai nuostabi Azalija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ai, dar, Lapyna, o apie tai, ar tu turi kuo pasigirti, gal leisk mums į tave pradžiai pažiūrėt ir nuspręst? mes labai daug ką mokam pamatyt, žinok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 rugsėjo 2016 - 09:08
Gal kitą kartą, kai jūs pačios mažiau gražios būsit tongue.gif

Erendira, Sophie... trūksta žodžių. wub.gif Kai man pačiai nuolatos kruopštumo trūksta, tai tokie darbeliai man kaip stebuklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 30 rugsėjo 2016 - 09:03
Meškutis tašikėj - wub.gif labai mielas darbelis wub.gif Erendiros visi darbeliai labai dailūs 4u.gif
Tytė katiniško grožio į temą įnešė biggrin.gif
Makas iš tiesų kokis paaugęs 4u.gif
Ahabi - sveikit abi su dukriuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus Erendiros darbelis thumbup.gif Lapyna cia zinok didziajai daliai merginu reiktu tokiais bizneliais pasigirti. Pas mus labai daug nereju, siuveju, mezgeju ir kitokiu feju thumbup.gif

Tyte wub.gif

Ahabi, sveikatos balionas 4u.gif Makas paauksuotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 30, 09:49)
Bliūrinė glamūrinė dama

Geriau aš pati į jus pažiūrėsiu...

wow, kas čia toks gražuolis.. oj blyn gražuolė..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 rugsėjo 2016 - 09:52
Oi, Hipė kad nustebo lotuliukas.gif thumbup.gif
Vilnietės - gal kam aktualu bus, Vilniaus Pet24 parduotuvėje rytoj ir poryt nuolaida - antra tokia pati ar pigesnė prekė už pusę kainos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Erendira bet tai kąąąą zuikis grožio.... wub.gif
Lapyna, tavo madam wub.gif
iš Šponkiuko draugo gražumas...
Ahabi- ką Rastė?
Makas gražuolis...nežino koks žvėris jo laukia naujuose namuose smile.gif smile.gif

Sveikit sergančios, nesirkit nesergančios, sako dar gražus savaitgalis laukia, su +20 net bigsmile.gif bigsmile.gif
mano kolegė kriokia žiauriai...ir pati žino kad virusas nes dukra atvažiavusi užvežė.... tai ta tik praeina (per mano kabinetą vaikšto) aš tuoj langus darau ir vėdinu... durų rankenų bijau liesti cool.gif vieni nervai... nors ir sakyk- ko nedarbingumo neimi jei iki pietų sėdi ir krioki po pietų sėdi su temperatūra ir miršti jau cool.gif
Atsakyti
Ahabi, sveikit su dukriuku 4u.gif

Pamiršau Vilkrai palinkėti sėkmės ieškant naujo darbelio 4u.gif

Erendira, gražu 4u.gif
Atsakyti
Erendira, man tokie darbeliai tai aukštasis pilotažas, žinok 4u.gif
Ahabi, nu kokia čia zaraza jus užpuolė blink.gif Sveikit 4u.gif
Makas tai akivaizdžiai paaugęs wub.gif . Ale koks jis bus didelis. Dabar jau toks tvirtas, plačių pečių smile.gif
Tytė katė įspūdinga, veido išraiška tai eina sau... biggrin.gif
Atsakyti
Matau ir aš, kad Makiukas visas Makas bus.
Rastė. Visos durys atviros, eik kur nori, bet ne.tūno tarp rankšluosčių akys tik sviečia. Matyt ji atsiskyrele tokia. Vakar įsinešiau Tutį. Jai matyt nepatiko. Urźgė, šnypštė ir vos nenumirau iš baimės kai pajutau, kad jos letenos vagoja mano koją blink.gif Aš cyyyypt, vaikai rėkt. Katė dar pusvalandį dar urzgė, girdėjom iš miegamo. MB sako, nepritaps ji nei prie tučio, nei prie mako..suaugusi kate su savo charakteriu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 30, 11:09)
Matau ir aš, kad Makiukas visas Makas bus.
Rastė. Visos durys atviros, eik kur nori, bet ne.tūno tarp rankšluosčių akys tik sviečia. Matyt ji atsiskyrele tokia. Vakar įsinešiau Tutį. Jai matyt nepatiko. Urźgė, šnypštė ir vos nenumirau iš baimės kai pajutau, kad jos letenos vagoja mano koją blink.gif Aš cyyyypt, vaikai rėkt. Katė dar pusvalandį dar urzgė, girdėjom iš miegamo. MB sako, nepritaps ji nei prie tučio, nei prie mako..suaugusi kate su savo charakteriu.  4u.gif

Palikit jūs ją kuriam laikui pačią su savimi - katės smalsios, kai pamatys, kad niekas nebetuzgina ir nebeatakuoja, pati eis aiškintis kas tas ciūcis :DJi dar labai trumpai pas jus, kad išryškėtų būdas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 rugsėjo 2016 - 10:33