Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Kur visos tetos išbildėjo?

user posted image
Atsakyti
Oi panele Sierimova pasirode thumbup.gif Knygas pasirodo skaito
Atsakyti
Sierimova pasirodė thumbup.gif
Aš per pietus išlėkusi buvau smile.gif
Ahabi -tikrai dar per anksti prognozuoti į ateitį 4u.gif Rastei dar reik laiko su Tutčiu apsiprasti. Jeigu Tutis būtų ramus lėtas ciucis, Rastė greičiau išlystų pažindintis. Dabar tiesiog palikit viską jos pačios nuožiūrai 4u.gif na paskum Makas atkeliaus ir užsiims su Tučiu ir Rastė galės jų žaidimus iš šono stebėti ir Tutis su Mwku neturės laiko jai įkyrėti 4u.gif
Atsakyti
Aš pamenu kai Snaigę 3 mėn parsinešėm... tai dvi paras rėkė faktiškai nonstop...o balso šaižumas pamenu... stovim akis išpūtę visi o ana MAAAAUUUU MAAAUUUUU .. jau antrą parą MB paskambino telefu man į darbą- sako girdi MAAAUUU MAAAUUU nei kiek neužtylo, stogas važiuoja esantiems namuose..... .. jau klausiau šeimininkės KĄĄĄ DARYYYTI... su slapta viltimi kad sakys "ai gal grąžinkit" biggrin.gif biggrin.gif užkimsta, užsnaudžia truputį ir vėl rėkia prie wc durų (pradžioj slėpėsi wc ir pirmą parą nakvojo- ten jos ir kraiko dėžė ir paklotuką buvom patiesę.... Tai žinokit tikrai galvojau kad neįpras.... žinot tiesiai nuo motinos ir brolio atvežta... pamenu strioko buvo... tai vat. O Rastė tai juk suaugusi katė, jau mačiusi daug... tai jai manau 2 parų tikrai neužteks adaptuotis, 2 mėn gali prireikti... smile.gif

Siera, labas pussesere smile.gif linkėjimai smile.gif
apie kiškius skaitai? smile.gif

user posted image
Papildyta:
ir į kūūūū jūs ten dvikojai žiūrit visą vakarą..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 rugsėjo 2016 - 13:27
Erendira, labai labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pusseseres siamukės wub.gif

Žmogėnai, jūs pirkot katę, jūs ją ir dabokit, aš auklėtoju nesisiūliau
user posted image
Atsakyti
Labukas.
Jaučiuos geriau, žymiai. Kaip žmogas jau esu.
Naktis neramoka, Kingas rėkavo - vat tas MAUUUU, MAUU, kaži kas jam ten, paskui ryte radau privemtą guolį. Tai neturėjo kur gult, pasirodo, užtat ir blūdijo.

Nu, o aš pabėgau pas Jomantą miegot, paryčiui direktorius kai užknarkė, tai su Nika net pašokom.
Erendiros kruopštumas, vaje vaje.

Vilkra, savotiškai sveikinu. Tegul viskas į nauja ir gera.
Magnunos jūra... wub.gif
Pusseserės siamukės, o dar lavinasi.
Makas... jetau. wub.gif wub.gif
wub.gif
wub.gif

Ahabimeni, jai tikrai sunku, paminėsi mano žodį, suaugusiai katei reikia 2-4 sav. pritapt, o charakterį pamatai po pusmečio gal net. Tašė nustojo stresuot po 2-4 mėn ir rodė vis naujus triukus iki 6 mėn. Ir tikrai ji pripras, bet jūs jos nepaliekat ramybėj. Ji turi pati sau viena ieškot su kuo būt, neikit pas ją. Tegul smalsauja.
Vakar kirpom nagus. ufff... nu nemėgstu to darbo, labiausia piktinosi Tašė ir Fogi. Nu jau atrodo, kad karūną nukerpi...
Beje, vakar Tašė susinervinus Jomantui koją apdraskė. Nagų nebuvo, tai kraujas nepralietas.
Ryte susitaikė.
Ir niekada man meilės nebus per daug.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 rugsėjo 2016 - 13:43
Sveikos sulaukusios penktadienio! 4u.gif
Aš irgi benagių klube sėdžiu. drinks_cheers.gif Dar tiksliau, kaip ir Zundytė vinilinėse/lateksinėse pirštinėse nuolat įlindusi didžiąją dalį dienos plius agresyvūs dezinfektantai. Nieko, kitame gyvenime gal turėsiu nagus, o šiame man ir taip gera. Dėl nagų profesijos nekeisiu. tongue.gif
Erendiros tobuli rankdarbiukai man labai labai gražūs ir šilti thumbup.gif
Tytė ir išsižiojusi Hipė- ryškios, gražios, įspūdingos meinės. wub.gif
Siera ir Snaigė- grakščios mergytės wub.gif
Atstovėjusi baisiame kamštyje prišliaužiau iki pet24 ir pripirkau daug visko ( Ainu canagan konservų, Čijai žalios mėsos) už padorią kainą. thumbup.gif
Vakar vakare Ainu buvo be nuotaikos- lyg tai šikt norėjo, lyg tai pms ir vnn dienos, lyg tai žaist, bet ne su mano turimais žaislais, lyg tai ėst, bet ne mano siūlomo maisto, o gal ne ta letena iš guolio išlipo, supaisysi tas blondines. Na, kokį kartą per mėnesį jai taip pasitaiko. Vaikščiojo tokia visa sudirgusi ir nepatenkinta po namus vietos nerasdama. Grįžo po darbo vyras ir kaip jam įprasta šast gulinčią katę be ceremonijų ant rankų ir davai niurkyt. Ainu dešinę leteną tik iškėlė ir neliesdama vyro tylėdama įspėjamai pamosikavo. Sekundė sustingusios tylos ir keturios išplėstos akys staiga susmigo į mane. Vyras:" Ei, daryk ką nors su savo kate!!!" Ainu:" Ei, daryk ką nors su savo diedu!!!" blink.gif Paaiškinau vyrui, kad padėtų katę ten, iš kur paėmė, nes "gal jai kokį pilvą skauda, ar ką..." Vyras taip ir padarė, burbėdamas:" Tai eik tu, Ainu, pašik gal- nuotaika pagerės, pamatysi." cool.gif
Papildyta:
Belos paršiukinė auklė bigsmile.gif
Jomantas kokio mielumo berniūkštis wub.gif
Lapyna, pavydžiu, kad Tytė per tvoras nešokinėja. Atkreipiau dėmesį į tvoros paturbinimą ties komposto dėže. Ainu pirmus metus irgi po sklypelį ramiai vaikščiojo, ale antrais metais akiplotis matyt prasiplėtė ir tvoros tapo nebe kliūtis. Pas mus irgi kotedžas, irgi peršoka pas kaimynus, ne į laukinį mišką, bet už kaimynų tvoros jau atviri horizontai. Ai, durnelė adžilitistė mat, būt nešokinėjus, būt ir toliau į terasą išleidžiama. O dabar sėdi namų arešte. Nebent trumpam ir su griežta priežiūra.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 30, 14:50)
Vyras taip ir padarė, burbėdamas:" Tai eik tu, Ainu, pašik gal- nuotaika pagerės, pamatysi."  cool.gif

Jau žinosiu ką Bugi pasakyt, kai eilinį kartą cyps, tarsi traiškoma būtų, nors tik į rankas paiimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 30, 14:50)
" Tai eik tu, Ainu, pašik gal- nuotaika pagerės, pamatysi."  cool.gif

lotuliukas.gif

Skolinuosi į ginkluotę, kartais žūtbūt reikia kam nors patarimu padėti biggrin.gif

O aš bandžiau išgauti iš Pet24 ar jie turi hills Z/D - nurodytu telefonu tik apie ineteneto parduotuvę galima pasišnekėti, o ten neturi, o gyvos parduotuvės telefonas užimtas...
Nes vakar man pasirodė, kad runcius vėl įnirtingai laižusi nugarą.. O gal tik pasirodė... Jau mėnou kaip šeriu Trovet antialerginiu g.gif O Zoofast komunizmas baigėsi - pasidėjusi nuo 13,36 kaina daba per 21 eur... su sąlyga, kad man daugiau iš Pet24 kaip ir nieko nereikia, apmaudu būtų be reikalo per visą miestą grūtis g.gif nes apie kilimėlius prie kraikėžės irgi nieko neradau ax.gif Man būtinai guminio vieno reik, nes medžiaginius Matilda sum**a unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 rugsėjo 2016 - 14:09
Aist - prisijuokiau iš Ainu pms ir vnn dienos biggrin.gif biggrin.gif
Tašytė su Jomantu kokie abu laimingi wub.gif
Belutė ir jos auklėtojas thumbup.gif
Sierimovos puseserė biggrin.gif
Psio baigiu darbą ir pradeda savaitgalį thumbup.gif jeeeeeeeeeeeee thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, Erendira, buvau ten prieš pusvalandį, būč žinojusi, būč pažiūrėjusi. Guminiai kilimukai prie kraikdėžių yra ( ryškiai rožiniai arba žalsvi rėkiantys, su pėdutėm), bet mažoki man pasirodė. Tai parduotuvei prisiskambint be šansų. Kažkada seniau bandžiau, nepavyko- visą laiką arba užimta, arba nekelia. Šiaip tokio tipo guminį kilimėlį ( su tokiom guminėm smulkiom "garbanom" pigiausia pirkt senukuose ( prie lauko durų kilimėlių), aišku jie ten be pėdučių, bet funkciškai yra tokie patys. Tik pigūs. O jei nori kilimėlio plastikinio, kurį aš rodžiau anksčiau, tai yra žalgirio g.parduotėje "zoomaistas", vakar mačiau. Pastarasis lygesnės tekstūros.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 30, 15:00)
Tai eik tu, Ainu, pašik gal- nuotaika pagerės, pamatysi."  cool.gif
Papildyta:
Belos paršiukinė  auklė  bigsmile.gif
Jomantas kokio mielumo berniūkštis  wub.gif

Aha, auklė liuks paršiukinė , o iš to "pašik"... žvygtelėjau... biggrin.gif
Žinokit, aš ligonė. Pinigų belekaip nėr. O aš nueinu ir šiandie dvi liemenėles sau driokstelnu. Bet kaip nepirkt, jezau, kad taip tiko?
Mano dydis, žinokit, sunkus rast, aš didžiapapė ir mano maža apimtis po krūtine, o bendradarbė parekomendavo, nuėjau į tą parduotuvę, ne kosmosas kaina ir gali pasimatuot. Tai sau taip patikau su tom liemenėlėm, kad 2 spalvų tos pat rūšies pagriebiau. Auto pridaviau į saloną valyt, vėl išlaidos, o dar pasakėt apie tą pet24... mes visai baigiam maistuką, sausiukus, konservų dar turiu, o mano užsakinėtoja prapuolė, skelbiau paiešką.
Cats Best kažkaip pabaigsiu, bet galvoju, imt vėl bentonitinį, nes nu žinokit, tikrai, dirbu šlavėja, kaip Apus sakė, nors nesisamdei ir nežinai apie tai... biggrin.gif
Jomantas mielas vaikas, tas tiesa, bet žiopliukas... Šiandien vėl autobusą praleido... Aš nežinau, kaip tai įmanoma. Išėjo tai laiku unsure.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti