Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(*F_M* @ 2016 09 30, 14:05)
PD, o ne tau placenta 2 laipsnio jau yra?
Stebek maziuko judesius, viskas bus gerai  4u.gif

man 4u.gif
Atsakyti
Laikykis, PD viskas bus gerai 4u.gif

o del vandens, buvo ir man panasiai kai gulejau ligoninej, pamatavo tonus atejo sesele ir paklause kiek geriu vandens, tadien kazkaip lb mazai buvau gerus, tai liepe normaliai gerti arba sake statys laseline, nu geriau tada visa diena kaip priklauso ir vakare pamatavus tonus jau nieko nebesake man smile.gif tai taip ir nzn kuo tas vanduo itakoja, bet matyt itakoja 4u.gif

nu bet tai ir keisti ir neisaiskina visoko iki galo, as tai turbut buciau nuo to gydytojo neatstojus, kol man nebutu isaiskine smulkiu smulkiausiai kas jiems nepatiko, nes cia paskui visko zmogus prisigalvot gali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 30 rugsėjo 2016 - 13:09
QUOTE(Lemonte @ 2016 09 30, 14:05)
Toniukai labai i tavo jaudinimasi reaguoja. Jei tu susijaudinai ir sokineja. Zinau kad sunku, bet nepanikuok. Viskas bus gerai.  wub.gif esi prieziuroj

siaip tokios apziuros nesu nuo nestumo pradzios turejusi. Ant kiek viskas kruopsciai ir detaliai.
Vat man tik labai idomu, kodel poliklinika pirmadieni man tonu nematavo g.gif
Atsakyti
PD, taigi tik 2 dienom mažesnis, tai čia nieko.. man va sakė savaite mažesnis ir tai dar norma 4u.gif kiek va dabar skaičiau, tai kraujotakos sutrikimai turėtų lemti augimą.. bet jei auga gerai, tai gal ten viskas tvarkoj.. gal tik smulkmenėlė kokia, kuri susitvarkys pagėrus daugiau vandens 4u.gif nesinervink 4u.gif ir beje, sveikinu tavo mažiuką atsikračius tupiko vardo thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri ka apie Piktuke girdejo? Idomu kaip jai su 3 sekasi? ax.gif
Atsakyti
PD, tikiu kaip dabar neramu ir baisu, bet esi priežiūroje, gydytojo rankose, gavai keletą rekomendacijų - laikykis jų ir viskas turi susitvarkyti 4u.gif Daug stiprybės ir kantrybės Tau 4u.gif Bet smagu, kad jau mažiukas apsivertė bigsmile.gif
Man vaikelio toniukus tikrina tik LV. Lietuvoj nė karto nebuvo patikrinti....
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą 4u.gif 4u.gif
juk tikrai, būtų kokie rimtesni įtarimai, neapsiribotų vandeniu ir stebėjimu.
Trydaliotoja matyt patapau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 30, 14:27)
Trydaliotoja matyt patapau  blush2.gif

Tokios jau tos mamos irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 30, 14:30)
Tokios jau tos mamos irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

paskutini kartą taip trydaliojau kaip prg 30 gavau unsure.gif - atrodo, prieš šimtą metų..

dabar malasi mažius-kai reikėjo prie daviklių pasireikšti, tai nifiga biggrin.gif
Atsakyti
Pikų*dama, judesius stebėk, aišku, bet per daug netrydaliok - jei būtų buvę kažkas tikrai negerai, kitos savaitės niekas nelauktų. Jei laukia, galima laukti 4u.gif Čia gi ne UK, normaliai nėštumus pas mus prižiūri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 30, 14:41)
Pikų*dama, judesius stebėk, aišku, bet per daug netrydaliok - jei būtų buvę kažkas tikrai negerai, kitos savaitės niekas nelauktų. Jei laukia, galima laukti 4u.gif Čia gi ne UK, normaliai nėštumus pas mus prižiūri 4u.gif

MB man ta pati sako.

gal dėl visa pikto susipirkt tasę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 30, 14:33)
paskutini kartą taip trydaliojau kaip prg 30 gavau  unsure.gif - atrodo, prieš šimtą metų..

dabar malasi mažius-kai reikėjo prie daviklių pasireikšti, tai nifiga  biggrin.gif

Ir tada viskas puikiai išsisprendė.. lygiai taip pat bus ir dabar 4u.gif

Žiūriu mėgsta mažiukai taip paerzint.. kai reikia, neišspausi nei judesio.. o po visų apžiūrų kad pradeda duotis thumbup.gif

Tašę aš jau ir pati susikraučiau, jei namie būtumėm.. tai ir tu daryk pagal savo nuojautą.. jei pačiai bus ramiau, aišku, susipirk viską.. vistiek anksčiau ar vėliau reikės 4u.gif šiaip jau aš tai praktiškai kaip ir viską susipirkus ax.gif
Atsakyti