Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 30, 14:43)
MB man ta pati sako.

gal dėl visa pikto susipirkt tasę  g.gif

Siulyciau susiruosti 4u.gif
Atsakyti
Nera UK taip blogai kaip jus galvojat smile.gif
O vanduo itin reikalingas ir neveltui ji paminejo. Cia ta pati man sake kai maziukes tonai sokinejo. Sake labai svarbu jo pakankamai gerti. Cia tik mums, neturincioms medicininiu ziniu, atrodo, kad cia tik vanduo.
PD, viskas bus gerai 4u.gif

As dar neminejau, kad isbandziau dujas. Labai patiko rolleyes.gif Palengvino saremius. Bet jos veike tik kelias valandas. Apsvaigsti taip neblogai, lyg 'zemlia v iliuminatore' biggrin.gif
Atsakyti
pas mus kažką į veną leidžia, o nuo kurių pažįstamos sako irgi "skrendi" ir irgi trumpai veikia.
Matyt poveikis panašus.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 30, 13:33)
paskutini kartą taip trydaliojau kaip prg 30 gavau  unsure.gif - atrodo, prieš šimtą metų..

dabar malasi mažius-kai reikėjo prie daviklių pasireikšti, tai nifiga  biggrin.gif

Tvarkiausi kažkurią dieną stalčių ir radau gepretixo, tai taip tą sunkią pradžią prisiminiau unsure.gif oj kiek streso visom buvo...

Šaunuolis mažius thumbup.gif
Atsakyti
Gali buti.

Viena "super protinga" dabar man sake: jojo zinok ji tau taip ir kabes ant papu jei pati maitinsi" doh.gif "as tai uz tat na*** ir nemaitinau dukros".
Gerai, kad as ramiu nervu dabar..
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 30, 14:46)
Viena "super protinga" dabar man sake: jojo zinok ji tau taip ir kabes ant papu jei pati maitinsi" doh.gif  "as tai uz tat na*** ir nemaitinau dukros".

prasideda perliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 30, 14:46)
Gali buti.

Viena "super protinga" dabar man sake: jojo zinok ji tau taip ir kabes ant papu jei pati maitinsi" doh.gif  "as tai uz tat na*** ir nemaitinau dukros".

Visų požiūris skirtingas blink.gif kitoms gi viskas išsitampys tai kaip čia maitins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 30, 16:06)
Visų požiūris skirtingas  blink.gif kitoms gi viskas išsitampys tai kaip čia maitins  doh.gif

man viena sakė "Maitinsi?Papai gi nukars!!" Sakau "Vyras sake pakelsim jei reiks" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 30, 15:12)
man viena sakė "Maitinsi?Papai gi nukars!!" Sakau "Vyras sake pakelsim jei reiks"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

teisingai atsakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2016 09 30, 13:02)
prasideda perliukai  biggrin.gif

Grynai lotuliukas.gif
Gerai kai as su skura, tai as galiu ir atgal atkirsti jei man reikes rolleyes.gif bet dabar tai nesivelsiu net i diskusijas, beviltiska. Nors ji zino, kad as kitaip i viska ziuriu, tai kartais tyli.

PD, saunuolis mb thumbup.gif

Maziuke miega, vyras grizo su gelem wub.gif sedim, plepam ir verdam saldytus cepelinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 30, 15:46)

doh.gif
Mano aplinkoj nemažai tokių "protingų".. labai džiaugiuos, kad bent mano mama puikiai supranta viską ir negausiu tokių auksinių patarimų iš jos.. kitaip turbūt nupuščiau doh.gif kaip reikia mokėt atsiribot ištikro nuo aplinkinių 4u.gif
Atsakyti
pasikeiciau parasa wub.gif
Atsakyti