Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Romy @ 2016 09 30, 22:37)
Imeldutia, Kuo platesnis tuo geriau. Maniskis vartosi , sukinejasi Kai velniukstis, tai dziaugiuos , kad vietos yra.

O primink, turi vystymo stalą? Jei turi, tai kokį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 30, 20:41)
O primink, turi vystymo stalą? Jei turi, tai kokį? 4u.gif

Ryt foto imesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 09 30, 22:59)
Ryt foto imesiu  4u.gif

Ok 4u.gif
Atsakyti
kaip skauda spenelius.. papinuke mano megsta ant ju pakabeti po 2 val..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Paris: 30 rugsėjo 2016 - 22:23
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 30, 21:50)
Kaip jums toks vystymo stalas? kažkaip praktiškiau atrodo, nei tie, kur šonu mažiukas guldomas ax.gif o ir išskleisto gylis gaunasi 87cm, tai manau tikrai normaliai.. ilgiau užteks, nei iki 3 ar 6 mėnesių thumbup.gif

Mūsų toks, net spalva tokia pat ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 30, 20:50)
Lady.S, nuo pilvo diegliukų 4u.gif

Kaip jums toks vystymo stalas?

Reikės paskaityti apie tą Gripe water 4u.gif

Atrodo puikus thumbup.gif mes rinkomes rinkomes vystymo stalą bet galiausiai nusprendem kad nepirksim, ant komodos pasidesiu priemones ir vystymo ta paviršių smile.gif

Beje Labas ankstyvas rytas, visai nesimiega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady.S: 01 spalio 2016 - 05:56
Labas rytas,

Mazius i ryta nelabai miegojo, gal ka sapnavo, net nezinau, bet dabar jis toliau sau parpia, o as ant sofos persikrausciau, nes issibudinau ir man jau nesimiega...

Imeldutia, del draudimo, tai jie dazniausiai dengia fabriko klaidas. Kas siuo atveju butu susije su kedutes saugumu. Po kokiu metu manau nebent jau koks akivaizdus didelis defektas butu, tada gal priimtu atgal, kitu atveju esu tikra, kad rastu pasiteisinimu, kad cia jusu kalte ar kad avarijoj gal buvot, ar numesta kedute buvo ir tt 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Begau paziuret foto bet nebeprisiminiau pavadinimo tos fotografes smile.gif
DP spalrneliai is pradziu kol pripranta skauda, man multi mam padejo labai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pažadino mus su mb mūsų abu vaikai thumbup.gif vienas pilve duodasi kaip išprotėjęs ir šonkaulius kilnoja (mb dar kartą nustebo, koks mažiukas jau didelis biggrin.gif ), o kitas vaikas plaukuotas ir su uodega inkšt prie lovos pradėjo.. tai kur jau bemiegosi thumbup.gif

Auma, ir kaip, patogus toks stalas? Vietos pakankamai ant jo? Ir va kas man dar įdomu, tai realiai praktikoj lankstot tą viršų ar taip visad atlenktas ir būna? rolleyes.gif

Lady.S, pas mus ant komodos nebus vietos, tai ieškau alternatyvų.. kadangi namie bus palyginus erdvu, tai užsimaniau turėt tokį patogumą ax.gif

Vakare, tai va aš taip pat ir pagalvojau.. nu dar vakar mb išmąstė, kad kokia diržo sagtelė gali nesifiksuot ar dar kas.. bet tokius defektus iškart pastebėtumėm.. o jei jau kas giliau, tai kažin, ar taip tiesiog naudojant kėdutę pamatytumėm.. išlįstų nebent jau atsitikus kažkam, o tada jau ir garantinis manau nebegaliotų.. nu žodžiu.. nemanau, kad verta dabar mūsų situacijoj laukt, kol būtent Lietuvoj atsiras ta kėdutė, rizikuojant dėl laiko ir dar sumokant didesnius pinigus ax.gif nu o jei jau kas, tai lenkų garantija gi vistiek bus..
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Lemonte, eisiu ir as ieskoti cia kompresu savo iskilumams.. Lyg maciau parduotuveje.

nakti mazoji ant vieno (.) prakabejo 2 val, visa ta laika trauke, bet toks vaizdas susidare tik, kad kaip ciulptuka panaudojo g.gif
Atsakyti
Imeldutia, Musiske Komoda 86cm. Tikrai jei yra gslimybe ir turit vietos imk tokio dydzio. Didelis patogumas!user posted image]Komoda[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 10 01, 10:47)
Imeldutia, Musiske Komoda 86cm. Tikrai jei yra gslimybe ir turit vietos imk tokio dydzio. Didelis patogumas!user posted image]Komoda[/URL]

Dėkui 4u.gif tai principas panašus.. ir dydis thumbup.gif kaip suprantu, vis dar telpat ant šitos komodos ir vystai sūnų ant jos?
Atsakyti