Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(amberr. @ 2016 10 01, 13:05)
Klausykites, o ta Saules pievos kartais ne rudaake juodaplauke tokia postambe mergina?  blink.gif nes kazko tai as daba galvoju ar tik nebus mano kliente tokia artima.. nes mano kliente tokia lb faina, kur pabendraujam fotkina, ir as kai prasiau kontaktu man tkos vaizdas, kad ji toki pav pasake..  g.gif bet nesu tikra..

Jau matau Finna atsake apie fotografes smile.gif

Finna mes uztrukom 2 val fotosesijoj 4u.gif mazyte prabudo tik paciai paskutinei nuotraukai thumbup.gif
O del zindymo, siaip stengiuos keisti (.) kiekvieno maitinimo metu, na tikiuos susinornalizuos viskas, ar deretu dazniau nuoti ta mazesne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Skotuke*: 01 spalio 2016 - 13:12
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 01, 14:09)
Jau matau Finna atsake apie fotografes smile.gif
Finna mes uztrukom 2 val fotosesijoj 4u.gif mazyte prabudo tik paciai paskutinei nuotraukai thumbup.gif
O del zindymo, siaip stengiuos keisti (.) kiekvieno maitinimo metu, gna tikiuos susinornalizuos viskas, at deretu dazniau nuoti ta mazesne?  g.gif

A kur galima pazet tas foto.. as ir nuoru 4u.gif
O klausykites, kai pagimdai ir grysti namo, tai kazkada poto atvaro sc darbuotoja? Ar sesele su gyd? pazet? Ar jau nebevazineja siais laikais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 10 01, 14:12)
A kur galima pazet tas foto.. as ir nuoru  4u.gif
O klausykites, kai pagimdai ir grysti namo, tai kazkada poto atvaro sc darbuotoja? Ar sesele su gyd? pazet? Ar jau nebevazineja siais laikais?  biggrin.gif

Saules pievose pati pirma foto albume wub.gif

Mes issiemem gimimo liudijima, tada deklaravomgyvenama vieta ir uzsirasem i poliklinika, bet daktare atejo i namus dar neprirasius mergytes poliklinikoj, nes uztruko kol itrauke i sistema metrikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 01, 14:22)
Saules pievose pati pirma foto albume wub.gif
Mes issiemem gimimo liudijima, tada deklaravomgyvenama vieta ir uzsirasem i poliklinika, bet daktare atejo i namus dar neprirasius mergytes poliklinikoj, nes uztruko kol itrauke i sistema metrikai  smile.gif

thumbup.gif radau!!! Nerealiai.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 01 spalio 2016 - 13:37
Finna, aciu.
Musu mergina arba ilgai ant papu kabo arba ilgai miega. Siandien nenulupa nei nuo (.) nei nuo ranku. Negaliu sunui pusryciu pagaminti. Oj jau pietus doh.gif lotuliukas.gif
Mb isvaziavo nupirkti kompresu ir ciulptuku. Ziuriu be ju neissiversim ..
Mano (.) su zaizdelem. Skauda bele kaip. Pienas atsirado tai jie pritvine tokie. O ji siurbia taip smaaarkiai. Istraukti sunku. Zodziu, gyvenam blush2.gif
Papildyta:
Romy, maitinimo pagalve, kur pirkau. Ar ne tu man ja uzrodei? g.gif
Atsakyti
Finna aciuuu thumbup.gif
Pasisveriau, nes baisiai idomu buvo.. 65.5 thumbup.gif buvo 73 blush2.gif
Leo kaip reagavo idomiai-slankioja aplink.bande paliest-neleidau.tai uosto, ziuri i mane tada i sunu tada vel i mane.. Tipo "kas cia toks??" bet nelenda.uzsiemes savais reikalais, tik kartais ateina paziuret. Kolkas super viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 01, 12:04)
Finna aciuuu thumbup.gif
Pasisveriau, nes baisiai idomu buvo.. 65.5 thumbup.gif buvo 73 blush2.gif
Leo kaip reagavo idomiai-slankioja aplink.bande paliest-neleidau.tai uosto, ziuri i mane tada i sunu tada vel i mane.. Tipo "kas cia toks??" bet nelenda.uzsiemes savais reikalais, tik kartais ateina paziuret. Kolkas super viskas wub.gif

Pas mane buvo apie 70. dabar 64.4. Vakar is vis buvo 65.5.
As pamenu su sunum taip pat is karto mazai nukrito.paskui savaime nubyrejo.
Musu kate ir nelenda ikyriai. Siandien net neziurejo.
Papildyta:
Pas mus kita sekmadieni fotografe atvaziuos fotosesijai wub.gif
Atsakyti
Amber, o ta postambe fotografe gal turi ilgas garbanas netycia? g.gif
Atsakyti
Mane jau pradejo nervinti anyta su savo rasymais nnn kartu per diena, su klausymais ir mokymais kaip elgtis doh.gif dabar sako, kad yra pirkti pientraukiu ir, kad piena galima uzsaldyti. Nu blyn negi ji galvoja, kad as is menulio iskritus doh.gif suprantu nori padeti bet gi cia jau per daug...
Kaip durne pasijauciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 01, 16:08)
Mane jau pradejo nervinti anyta su savo rasymais nnn kartu per diena, su klausymais ir mokymais kaip elgtis doh.gif dabar sako, kad yra pirkti pientraukiu ir, kad piena galima uzsaldyti. Nu blyn negi ji galvoja, kad as is menulio iskritus doh.gif  suprantu nori padeti bet gi cia jau per daug...
Kaip durne pasijauciau doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tik guodziuosi tuom, kad zinau tikrai , kad mano mama kisis (is didele meiles kir noro padet), bet savo mama, tai gali bent jau griesciau kazka leptelt.. o anytai, tai biski kitaip.. nors as vis tiek nesusilaikau dazniausia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!
As siandien kankinuosi su vienu skaudanciu (.).... Ir ziuriu su visais kiek maitindau butent ta krutis ir guzuodavos ir tindavo...

De paris, nesvarbu kelintas vaikas, zinok atrodo kad lyg nezinociau, ir nesidomeciau, ujuj kiek visokiu pamokymu biggrin.gif pvz vaika ne supt o kratyt, tada tikrai greitai uzmigs blink.gif ir tiutuka pamirkyt i cukru ar medu (net medaus puslitri gavau), tada tikrai ims! Nu jau geriau lai be tiutes biggrin.gif

Atsakyti
As vis gaunu bart, kad druskos nededu i koses biggrin.gif
Atsakyti