Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Finna @ 2016 10 01, 22:08)
amberr., jeigu nesat įtraukti į socialinės rizikos sąrašus gal neis taip lotuliukas.gif
Juokauju tongue.gif Iš tiesų, pirmą kartą girdžiu, kad tikrina sąlygas, gal išsigalvojo kas g.gif Nes juk gyd arba sesutė ateina pažiūrėti (jiems tos sąlygos nelabai rūpi smile.gif aišku jei tai nėra tai, kas jau būtų visai nesuvokiama, itin netvarkinga, pavojinga ar pan) kaip sekasi, kaip bamba, kaip ką prižiūrėti jei neaišku pataria, dėl maitinimo ir t.t.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu da kol kas ne.. lotuliukas.gif nesam..
Sveikos drinks_cheers.gif buvo intikas dinges.. bet tik i gera, nes siandien spakliu susitvarkiau.. produktyvus savaitgalis thumbup.gif
Eisiu i lauka knmyga paskaityt.. taaaaaaip silta.. sunku patiket, kad jau spalis.. o man siandien kaip ir 6men sueina thumbup.gif pagal liniuote sav daugiau kaip ir gaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 02 spalio 2016 - 12:15
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 02, 12:39)
Kazkuri saket gailites, kad nepasidaret fotosesijos- niekada nevelu, nors maziukai ir paauga, tikrai verta iamzinti juos wub.gif

mes tai isiamzinom, krikstynos buvo, graziu foto dabar turim bigsmile.gif daremes fotosesija fotostudijoj 4u.gif dali foto jau gavom, tai sirdis sala kai ziuriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 02 spalio 2016 - 12:41
QUOTE(HappyAngel @ 2016 10 02, 12:45)
Tokiam mažam kukuliui didelis žmonių kiekis, triukšmas sukelia tik nereikalingą nuovargį ir stresą, kurio nebrandžiai nervinei sistemai yra tiesiog per daug, užtat ir buvo irzli 4u.gif
Nesitrauk tu to pienuko nei įdomumo, nei neįdomumo dėlei, pati save apkrauni bereikalingomis mintimis, kurios prie nieko gero nepriveda 4u.gif

Dabar demesio centre musu mazyte - zvaigzde, bet stengiuos laikyti atokiai nuo didelio burio zmoniu, bet nakti kaip miega, sunku prikelti pavalgyt biggrin.gif
Reikia man ji nusitraukti, ispuls kelios dienos kai mazyte pasiliks tik su teciu, reiks palikt maistuko mazytei, o misinuka noriu pasalint is jos valgiarascio smile.gif

Ar gali buti augimo suolis, kad ji tik valgo ir miega? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2016 10 02, 13:40)
mes tai isiamzinom, krikstynos buvo, graziu foto dabar turim  bigsmile.gif  daremes fotosesija fotostudijoj  4u.gif dali foto jau gavom, tai sirdis sala kai ziuriu  ax.gif

Tokios akimirkos neikainojamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 02, 13:46)
Ar gali buti augimo suolis, kad ji tik valgo ir miega? 

Anksti jai dar augimo šuoliui http://pradzia.org/z...mis-savaitemis/

Dauguma naujagimių pirmomis savaitėmis tik valgo ir miega, visiškai normalu tai.
Atsakyti
Netoli mano namu pabege buvo 3 kaliniai.. nepilnameciai.. pagavo. Bet man baisu ne tai, o kaip juos saugo!?1?! blink.gif Cia patys ziauriausi suvezti ir visos LT, kur nieks jau nepriima.. nu tikrai labai saugiai pasijauciau ..kausai!!!
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 10 02, 13:55)
Anksti jai dar augimo šuoliui http://pradzia.org/z...mis-savaitemis/

Dauguma naujagimių pirmomis savaitėmis tik valgo ir miega, visiškai normalu tai.

O pirmom savaitem kazkurias dienas nebuna suoliu? g.gif
Kazkaip keista nes ji visa savaite tik valge ir reke lotuliukas.gif
Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Skotuke*: 02 spalio 2016 - 14:13
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 02, 14:12)
O pirmom savaitem kazkurias dienas nebuna suoliu? g.gif
Kazkaip keista nes ji visa savaite tik valge ir reke lotuliukas.gif
Aciu uz nuoroda 4u.gif

Buna tarp 3- 10 dienu. Atsiusiu i pm tau paveiksliuka kada ju tiketis.
Papildyta:
Neleidzia prisekt i pm, tai per part.lt ikeliau.

angliskai suprantanciom
Atsakyti
grizom is pasivaiksciojimo. visa laika miegojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2016 10 02, 15:26)
Buna tarp 3- 10 dienu. Atsiusiu i pm tau paveiksliuka kada ju tiketis.
Papildyta:
Neleidzia prisekt i pm, tai per part.lt ikeliau.

angliskai suprantanciom

Aciu aciu 4u.gif 4u.gif kaip tik tas laikas mums blush2.gif
Atsakyti
Help. Mano baby antra diena nekakoja. Ka daryt?
Nerandu normalios info siuo klausimu.
Pieno yra, tik klausimas kiek ji jo istraukia nes toks jausmas, kad nuolat alkana. Ir siandien maitindamasi nervuojasi, traukia, paleidzia, raitosi. Patikrinau - pieno yra, bega.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 02, 19:41)
Help. Mano baby antra diena nekakoja. Ka daryt?
Nerandu normalios info siuo klausimu.
Pieno yra, tik klausimas kiek ji jo istraukia nes toks jausmas, kad nuolat alkana. Ir siandien maitindamasi nervuojasi, traukia, paleidzia, raitosi. Patikrinau - pieno yra, bega.

o sisioja?
Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 02, 17:47)
o sisioja?

Vakar taip, siandien tik karteli.
Atsakyti