Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 01, 23:52)
Ryt mama su jau keptais vedarais atvaziuos pas mus thumbup.gif tad nieko nepraradau cool.gif

Dziaugiuos kad pagimdziau taip netiketai-nereikejo stresuot kad arteja ta data.kad praejo.. Ir panasiai rolleyes.gif

Ne tik kad nieko nepraradai, bet viskas dar geriau gavosi thumbup.gif

Aš va dėl to tavo gimdymą ir įvardijau kaip svajonių wub.gif va taip netikėtai, gerokai prieš terminą, bet jau pilnai išnešiotas mažiukas wub.gif jokio stresavimo, jokio nekantravimo.. nu pasaka wub.gif o tuo labiau kai čia galėjom palygint su De Paris.. tiek laukimo, tiek kančių, nežinios.. aišku, rezultatas viską atperka, tikiu.. bet visgi toks spontaniškas gimdymas vilioja žyyymiai labiau thumbup.gif
Atsakyti
ir Ciolienes terminas buvo 3 savaitem veliau nei mano, bet kazkodel veliau gimdziau as biggrin.gif
Atsakyti
De Paris, aš nieko nesakau, kad būtinai kažkaip bus ar nebus. Tik sakau, kad kai pradedi nuo tada, kai vaikui vos 3 dienos, tokia tikimybė yra nemaža. Čia dėl visa ko, žinojimui, nes nemažai kas nežino, kad gali būti didelis skirtumas tarp to kada duoti.
Dėl kabojimo po 2val. Man nebuvo gaila, kad mūsiškis tiek kabojo, o kabojo jis ir po dar ilgiau. Aš žinojau, kad tai, jam atsiradus naujame dideliame nepažįstamame ir dar labai nesaugiame pasaulyje, yra ne tik maistas, o padeda ir nurimti, ir pasijausti saugesniam. O svarbiausia, kad žinojau jog šitaip pieną ateičiai užsisako. Juk užsisakinėja tik tada, kai stimuliuoja. Niekas nevyksta savaime, šiaip sau smile.gif
Dar iki gimdymo buvau nusiteikusi taip, kad jeigu noriu sėkmingo žindymo, pradžioje kitaip nebus, kad kabos ir kabos, kad čia bus ypatingas laikas, bet jis ir netruks amžinai. Ir netruko smile.gif
Dėl visų foto atributų, nuo to, kad jį n kartų perrengė (fotografavo ir nuogą) ir, kad pridarė jų visokiausiose aplinkose, vaikas netapo ne kaip mūsų, nepanašus ar pan smile.gif Nors iš artimųjų nemažai kas nesuprato, kad tai ne foto paimtos iš interneto, kad ne atvirukai. Bet tik iki tol, kol gyvai jį pamatė. Nes visose tose foto mūsų vaikas, ne joks kitas biggrin.gif Mes norėjom taip, nes visokių įprastų ir paprastų namie kasdien prisidarom. MB išvis susigalvojo kažkokį keistą dalyką- fotografuoja kiekvieną dieną nuo gimimo, nėra nei vienos dienos dar buvę, kad nefotografuotų (man labai įdomu kiek tęs smile.gif). Tai tų foto tiek visokiausių. Užtai norėjosi ir kitokių, ir, svarbiausia, labai profesionalių smile.gif Be to, jeigu patys būtume nevažiavę, dar ir namus būtų reikėję tvarkytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 02 spalio 2016 - 00:41
Labas rytas.
Mano visi trys gimdymai anksciau termino biggrin.gif tai visai gerai.
Atsakyti
De Paris, aš čiulptuką mažiui daviau gerokai vyresniam ir tai sugebėjo ta guma apžiojimo reikalus pagadinti, ilgai vargau, kol atitaisiau paskui doh.gif
Ir kabėjo sūnus irgi iš pradžių ilgai ir nuobodžiai biggrin.gif Bet jam taip reikėjo, todėl man visai negaila buvo tą jo poreikį patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 10 02, 06:14)
De Paris, aš čiulptuką mažiui daviau gerokai vyresniam ir tai sugebėjo ta guma apžiojimo reikalus pagadinti, ilgai vargau, kol atitaisiau paskui doh.gif
Ir kabėjo sūnus irgi iš pradžių ilgai ir nuobodžiai biggrin.gif Bet jam taip reikėjo, todėl man visai negaila buvo tą jo poreikį patenkinti smile.gif

supratau.. atidesim tada soske i sona, nes tikai to nezinojau..
vadinasi turiu islaukti kol nebekabes. siaip negaila, kad kabo bet, kad (.) labai skauda..
o dabar nebekaba?
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 02, 10:34)
vadinasi turiu islaukti kol nebekabes. siaip negaila, kad kabo bet, kad (.) labai skauda..

o dabar nebekaba?

Duok vyrui panešioti, jis pienuku nekvepia, bus jai dėmesio nukreipimas, o tau speneliai pailsės 4u.gif

Ne, tik naktimis jam nusiraminimo reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 01, 23:13)

Skotuke, taip ji ;)

Bus nerealios nuotraukos wub.gif wub.gif

Labas rytas 4u.gif

Mazyte musu miega,miega,miega net baisu pagalvot ka nakti ji veiks blink.gif vakar buvo daug sveciu, gal nuo ju taip pavargo? Vakare baisiai irzli buvo unsure.gif
Vakar bandziau nusitraukti piena idomumo delei, vienas (.) 40ml kita 30ml, tikrai viena maziau gamina ir pati mazesne, reiks duot dukrytei darbuotis ties ja, nors ir kaip pyksta ji ant to (.) doh.gif

Kazkuri saket gailites, kad nepasidaret fotosesijos- niekada nevelu, nors maziukai ir paauga, tikrai verta iamzinti juos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 02, 12:39)
Mazyte musu miega,miega,miega net baisu pagalvot ka nakti ji veiks blink.gif vakar buvo daug sveciu, gal nuo ju taip pavargo? Vakare baisiai irzli buvo unsure.gif

Vakar bandziau nusitraukti piena idomumo delei, vienas (.) 40ml kita 30ml, tikrai viena maziau gamina ir pati mazesne, reiks duot dukrytei darbuotis ties ja, nors ir kaip pyksta ji ant to (.) doh.gif

Tokiam mažam kukuliui didelis žmonių kiekis, triukšmas sukelia tik nereikalingą nuovargį ir stresą, kurio nebrandžiai nervinei sistemai yra tiesiog per daug, užtat ir buvo irzli 4u.gif

Nesitrauk tu to pienuko nei įdomumo, nei neįdomumo dėlei, pati save apkrauni bereikalingomis mintimis, kurios prie nieko gero nepriveda 4u.gif
Atsakyti
sedziu jau 3 valandas su ikistu (.) cool.gif traukia, uzmiega, vel traukia vel uzmiega. o jei as tik istraukiu prabunda ir i dudas.
bandysim neuzilgo eiti i lauka.
Atsakyti
As antram vaikui savaites amziaus tiutuka daviau, eme, bet tada iskart blogai kruti imt pradejo... Tada tiutuka atemiau, daviau veliau bet galu apvaliu bulmbulu (kaip vysnios kauliukas gal skaitos), tada ir aisku ziurejau kad imtu kruti gerai...
Dabar maze be tiutes, bet buvo ir spenelius nuvarius man (nes visko pasitaikydavo, kad ir negerai imdavo kruti, tai kol susitvarkem ta emima... ), tai kompresiukai ir oro vonios, bei bepanthenu gydziau... Nes tikrai pamenu, kad jau ruosiuos duoti kruti ir zinau jau kad skaudes iki "negaliu", ir ne tik spenelius bet dar ir gimda kai traukes, tai man tie "saremiai" is proto vede...
Atsakyti
Labuka

De paris,pas mane tas pats friends.gif visa nakti pravalge ir ryte 2 valandas. Pamigo..ir vel valanda. Dabar turbut ilgesniam laikui luzo.
Paleidzia kruti uzmiges, pro zanda pienas bega wub.gif
Miegojau 3val. Bet normaliai visai jauciuos cool.gif
Atsakyti