Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

PD, jau nieko dabar apie tą kraujotaką nebesakė?

Su dekretu, geras laikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 10 04, 11:21)
PD, jau nieko dabar apie tą kraujotaką nebesakė?

Su dekretu, geras laikas thumbup.gif

kita gydytoja buvo. Anot jos viskas ok.. Tonai geri (galejo buti aktyvesnis, bet mes su mazium pusiau miegantys atvarem). Dar akcentavo, kad vanduo labai labai svarbu. Mum cia atrodo, kad ai, cia tik vanduo, o mediciniskai jis tiek man tiek maziui butinas.
Kraujas sake pasakiskas, hemoglobinas 132, slapimas idealus.
Atsakyti
Nu Kai paziuriu per YouTube kokios aureoles pas moteris!! Pas mane ne ketvirtosios dalies nera 🙄
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 08:28)
kita gydytoja buvo. Anot jos viskas ok.. Tonai geri (galejo buti aktyvesnis, bet mes su mazium pusiau miegantys atvarem). Dar akcentavo, kad vanduo labai labai svarbu. Mum cia atrodo, kad ai, cia tik vanduo, o mediciniskai jis tiek man tiek maziui butinas.
Kraujas sake pasakiskas, hemoglobinas 132, slapimas idealus.

dziaugiuosi uz jus 4u.gif
sakiau del vandens rolleyes.gif
su dekretu 4u.gif

Romy, as ir ziurejau ir galvojau, kad pas mane papai kitokie biggrin.gif aureoles nera mazos, bet labai mazi speneliai..

Finna, parasiau "istraukti" bet tiesiogiai to neturejau omeny. kisu pirsta i kampa ir taip isimu, o kaip kitaip. nerealu istraukti is siurbliuko mirksiukas.gif
o, kad mes susitvarkysim as zinau. nepasiduosiu.
Atsakyti
pas mane ploksti.. net lengvai idube unsure.gif
Atsakyti
Kai nori žindyti, tokie dalykai kaip areolės dydis, plokšti speneliai ir pan., nėra jokios kliūtys ar dalykai verti didelio susirūpinimo smile.gif Čia tas pats kaip sakyti, kad pas vienas krūtys didelės, pas kitas visai mažos. Taip, viskas pas moteris skirtinga smile.gif

De Paris, kaip man patinka tavo tas nepasiduosiu, šaunuolė 4u.gif Kai nepasiduosi, viskas bus tik gerai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 04 spalio 2016 - 11:14
PD saunu kad viskas gerai. Mano vienas spenelis iki zindymo buvo idubes, galvojau kaip cia bus viskas bet mazius sutvarke ji kaip reikia. Dabar nebera jokio idubimo smile.gif
De Paris saunuole kad nepasiduodi. As nezinau koks tas skausmas , nes man to nebuvo. Maziukas gerai paimdavo is kart, bet siaip buvo jautrus speneliai kokia savaite, tai jau buvo nekazka, o cia jei zaizdoti tai is vis... Jei einat i lauka butinai gerai apsirenk ir kad krutine gerai uzdengta butu, pas jus UK ten vejuota kad nepertrauktu. As buvau prisizaidus buvo temperatura sukilus bet greit supratau ir issigelbejau laiku. Skausmas ziaurus tada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemonte: 04 spalio 2016 - 12:02
Sveikos 4u.gif

PD. Saunu kad viskas gerai! O vandeni gert butina..as gale nestumo jau sunkiai geriau-iki litro geriausiu atveju.kazkaip nesinorejo visai.bet siaip saziningai gerdavau vandeni-net pati geriau jauciausi isgerus bent litra.

De paris, saunuole, kad nepasiduodi!! Dar truputi pavargsit, bet paskui kaip lengva ir gera bus ;) didziuosies savim, kad nepasidavei!

Tikrai uzgozem nestukiu tema mamiskom temom ax.gif gal laikas kraustytis? Dar temos nieks nekure? HA, kur mums reiktu bazuotis?
Atsakyti
Atvažiavom su mb į Klinikas.. eisim į gimdymo paskaitėlę.. sėdžiu dabar čia foje ir supratau, kad jei jau gimdyčiau, tikrai nežinočiau, kur man čia eit biggrin.gif taip nedrąsu čia kažkaip.. reikia paskaitėlės būtinai biggrin.gif
Atsakyti
PD, džiugu, kad viskas pas jus gerai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Lemonte, taip dažniausiai ir būna, kad viskas "pasitaiso" savaime- ir mažiukai viską padaro kaip reikia, ir gamta padaro savo (artėjant gimdymui, jie pasidaro kažkiek didesni ir labiau atsikiša) drinks_cheers.gif O jeigu ir taip neatsitinka, tai irgi nėra kliūtis žindymui, galbūt tik didesnio dėmesio dėl paėmimo pradžioje reikėtų smile.gif
Labai geras tavo patarimas saugoti (.)(.). Net ir vasarą reikėjo saugoti (pradžioje), o tokiu oru kaip dabar, visai brrr...

Čioliene, galim klaustytis, nes tikrai jau padarėm temą nebe nestuke.gif , bet mamų blush2.gif
Kraustytis, ko gero, geriausia būtų prie bendraminčių. Aš galėčiau sukurti temą, tik galvoju, kad gal reiktų pradžioje surašyti vaikus visus (pvz mamos nikas, vaiko gimimo data- lengviau būtų orientuotis smile.gif ), tai pasiskelbkit kas norit į naują temą, arba į a.ž. parašykit, vakare galėsiu sukurti. Kuri iki to laiko nespės, paprašysim HA, ateis su savo super galiom ir papildys/pakoreguos ką reikės biggrin.gif

imeldutia, nesvarbu kokioje įstaigoje gimdai (tas galioja ne tik painioms klinikoms smile.gif ), bet aš visoms rekomenduoju gerai išstudijuoti vietą, koridorius, įėjimus ir pan. smile.gif
Atsakyti
Trauk mane 4u.gif 2016.09.28 gime karalaitis
Atsakyti