PD, ačiū

būčiau pati pražiopsojus

kai per telefoną rašau, nematau net savo liniuotės.. reikės kažkaip gi atšvęst

Fotosesija gamtoj ar studijoj? Aš šiandien važiuodama grožėjausi tais krentančiais geltonais lapais ir pagalvojau, kad visai noriu dar tokios jaukios rudeninės fotosesijos
Finna, tai suprantu, kad ten viskas greit keičiasi, bet va iki 16h tai pati akušerė sakė, kad jos ten visai atsipūtusios šiandien, nėra ką veikt
Paskaita patiko.. apie gimdymą, vyro pagalbą gimdymo metu.. šiaip papasakojo visą tvarką, kur eit, ką daryt, kada dar neskubėt į klinikas, o kada jau reikėtų paskubėt.. kad galima visiškai susikurt sau tinkančią ir patinkančią aplinką gimdykloj

minėjo, kad galima pasiruošt patinkančios muzikos, kurią įjungs gimdykloj, kad yra buvę ir su žvakėm gimdymų, ir su smilkalais visokiais.. ar ten kokių nuotraukų ar dar ko atsivežt galima.. žodžiu.. viskas tikrai išsamiai

Šiandien gi buvau pas endokrinologę.. mano TTH visai pasiuto.. užkilo iki 3,83

mačiau ten norma parašyta lyg iki 3,6 ar 3,8.. tai jau mano virš normos.. dabar jau vizitą po 2 savaičių paskyrė, o iki to laiko padidino tiroksino dozę nuo 50 iki 75.. einu pasiskaitinėt, ką gali įtakot toks aukštas TTH tokiam nėštume