Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(jauniute @ 2016 10 04, 17:46)
ta smurfa sviecianti su 40 proc nuolaida maciau akropolyje, treciam aukste kur vaiku prekes, cipoline pries koki 10 dienu  4u.gif

Čipolinas jau uždarytas remontui.. dabar ten bus KidZone 4u.gif
Atsakyti
ryt fotosesija wub.gif wub.gif

beje, Imeldut, su 50-tadieniu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 04 spalio 2016 - 16:54
Pagalvojau, kad temos savo datom neterštume, sudėsiu visas, kurios čia bendrauja. Jei kuri nenorės, vėliau galėsim ištrinti.

imeldutia, dėl to pats tas gimdyt, oi kaip būna biggrin.gif ten tokie srautai, taip viskas keičiasi, kad po valandos gimdyklų gali nebestpažinti nuėjęs smile.gif
Ar patiko paskaita? Apie ką buvo? smile.gif
Atsakyti
PD, ačiū bigsmile.gif būčiau pati pražiopsojus biggrin.gif kai per telefoną rašau, nematau net savo liniuotės.. reikės kažkaip gi atšvęst thumbup.gif
Fotosesija gamtoj ar studijoj? Aš šiandien važiuodama grožėjausi tais krentančiais geltonais lapais ir pagalvojau, kad visai noriu dar tokios jaukios rudeninės fotosesijos wub.gif

Finna, tai suprantu, kad ten viskas greit keičiasi, bet va iki 16h tai pati akušerė sakė, kad jos ten visai atsipūtusios šiandien, nėra ką veikt biggrin.gif
Paskaita patiko.. apie gimdymą, vyro pagalbą gimdymo metu.. šiaip papasakojo visą tvarką, kur eit, ką daryt, kada dar neskubėt į klinikas, o kada jau reikėtų paskubėt.. kad galima visiškai susikurt sau tinkančią ir patinkančią aplinką gimdykloj wub.gif minėjo, kad galima pasiruošt patinkančios muzikos, kurią įjungs gimdykloj, kad yra buvę ir su žvakėm gimdymų, ir su smilkalais visokiais.. ar ten kokių nuotraukų ar dar ko atsivežt galima.. žodžiu.. viskas tikrai išsamiai thumbup.gif

Šiandien gi buvau pas endokrinologę.. mano TTH visai pasiuto.. užkilo iki 3,83 blink.gif mačiau ten norma parašyta lyg iki 3,6 ar 3,8.. tai jau mano virš normos.. dabar jau vizitą po 2 savaičių paskyrė, o iki to laiko padidino tiroksino dozę nuo 50 iki 75.. einu pasiskaitinėt, ką gali įtakot toks aukštas TTH tokiam nėštume unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 04, 18:43)

Šiandien gi buvau pas endokrinologę.. mano TTH visai pasiuto.. užkilo iki 3,83 blink.gif  mačiau ten norma parašyta lyg iki 3,6 ar 3,8.. tai jau mano virš normos.. dabar jau vizitą po 2 savaičių paskyrė, o iki to laiko padidino tiroksino dozę nuo 50 iki 75.. einu pasiskaitinėt, ką gali įtakot toks aukštas TTH tokiam nėštume unsure.gif

Nestumo metu tth reikia palaikyti iki 2 4u.gif gerai kad atrado ir gausi tiroksino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 10 04, 17:46)
ta smurfa sviecianti su 40 proc nuolaida maciau akropolyje, treciam aukste kur vaiku prekes, cipoline pries koki 10 dienu  4u.gif

QUOTE(imeldutia @ 2016 10 04, 17:48)
Čipolinas jau uždarytas remontui.. dabar ten bus KidZone 4u.gif

Nu va ir apsidziaugiau, ir nuliudau doh.gif doh.gif reikes pasidomet, internete gal nuolaidu rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 10 04, 19:02)
Nestumo metu tth reikia palaikyti iki 2  4u.gif gerai kad atrado ir gausi tiroksino  4u.gif

Tai man visą nėštumą stebi.. iš pradžių gi buvo visai ten palei 0, o va kuo toliau, tuo labiau kyla.. ir tiroksino iš pradžių reikėjo gert po 25, po to po 25/50 kas antrą dieną, galiausiai po 50 ir tada stabilizavosi.. ir tarp vizitų padarėm 2 mėnesių pertrauką, nes tipo stabiliai laikėsi.. o va dabar, po tų dviejų mėnesių užkilęs TTH, tai iškart pakėlė tiroksino dozę ir jau dabar stebės intensyviau..
Papildyta:
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 04, 19:12)
Nu va ir apsidziaugiau, ir nuliudau doh.gif  doh.gif reikes pasidomet, internete gal nuolaidu rasiu smile.gif

Kad jau nuliūdinau, tai jaučiu pareigą vėl pralinksmint blush2.gif

va čia yra 4u.gif Prismoj Pramonės pr. šita parduotuvė yra.. daugiau nežinau, kur.. reikėtų kontaktus pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 04, 19:12)
reikes pasidomet, internete gal nuolaidu rasiu smile.gif

pasiziurek babycity puslapyje yra ir dar vis su 40 % nuolaida 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 04, 19:49)
Tai man visą nėštumą stebi..

tai svarbiausia, kad stebejo, tam ir stebi kad laiku padidint doze jei reikes, viskas bus ok 4u.gif
nestumas tikrai turi itakos daug tai skydliaukei, man gi visa laika problemos su ja, vis ta tiroksina gerti, o dabar padare po nestumo ir maziau nei norma, zodziu dave i kita puse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 04, 17:02)
Amber primink kur pirkai Smurfika, niekaip nestgaminu kur macius buvau (baby brain isliko biggrin.gif ), gal jau bandei ji? smile.gif

As pirkau internetinei pardei.. kurioj db nebeatgaminsiu .. unsure.gif bandyt nebandziau, nes ner dar su kuo bandyt smile.gif
Finna.. nepabekit unsure.gif jus mums kaip kelrode zvaigzde!! Nieko nzn tada.. ir as ten bendrausiu.. nes as noriu kuo daugiau zinot iki gimdymo.. ir viskas idomu..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 16:52)
ryt fotosesija  wub.gif  wub.gif

Kur fotografuosies? smile.gif viena ar su vyru? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady.S @ 2016 10 04, 20:18)
Kur fotografuosies?  smile.gif viena ar su vyru? smile.gif

gamtoj wub.gif
viena, vyras dirba verysad.gif tai atskirai paskui pora foto pasidarysim ax.gif
Atsakyti
Kokie faini smurfikai smile.gif o kuri amber tu pirkai. Kaip suprantu jis sviecia istisai ir matai maziuka?
Tai gal tada reikia kazkokios bendros temos ? Nes nestukiu nauju kolkas nera, tai jos liks visai vienos... Net nezinau:) unsure.gif
Atsakyti