Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Mane irgi smile.gif 2016-07-17
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2016 10 04, 08:26)
https://youtu.be/Ep6EK_nFsLk
https://youtu.be/-l5BpqllTLg

Paziurekite kaip leliuka reikia "uzmauti" ant kruties, ne kisti jam kruti. De paris, zinau ka reiskia nuvaryti kraujuojantys su sasais  4u.gif

Super thumbup.gif reikejo vos vieno pataisymo mano princesei wub.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 11:28)
kita gydytoja buvo. Anot jos viskas ok.. Tonai geri (galejo buti aktyvesnis, bet mes su mazium pusiau miegantys atvarem). Dar akcentavo, kad vanduo labai labai svarbu. Mum cia atrodo, kad ai, cia tik vanduo, o mediciniskai jis tiek man tiek maziui butinas.
Kraujas sake pasakiskas, hemoglobinas 132, slapimas idealus.

thumbup.gif puikios naujienos, viena daktaro nuomone gali taip suklaidinti ir prisaukti nereikalingo nerimo.. Svarbu viskas jums gerai wub.gif

Finna itrauk ir mane ax.gif mazute gime 2016.09.23 wub.gif

Siandien mazyte miega tik ant ranku arba ant mano krutines, kai miega turbut sapnuoja, krupcioja ir dejuoja, labai neramus miegelis unsure.gif
Atsakyti
Finna ir mane, brangenybe gime 2016 05 09 4u.gif

Manau butinai reikia ir kitas visas sukviesti Berenike, Ziezdre, Rek, Albe, Novia ir visas visas kitas, jos cia nesilanko tai turbut i pm reiktu rasyt smile.gif
Atsakyti
Gal Imeldutia kitoj temoj pradzioj gales nuoroda idet i mamyciu tema 4u.gif

Tik neapleiskit ir musu, nes cia tiek mazai musu lieka unsure.gif

De Paris, o kiek tu pirma maitinai? Nepamenu kaip jum su pirmu sekes smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

PD, gera girdėti geras naujienas 4u.gif

O aš šiandien išvažiavau į didmiestį pasiganyti biggrin.gif dabar kavinukėj sėdžiu ir kaifuoju rolleyes.gif išvažiavau sau palto ir batų, grįžtu su naujagimio kepurytėm, bodžiukais ir smėlinukais biggrin.gif ax.gif

Imeldutia, man tas judesių skaičiavimas, tai kažkoks nesusipratimas.... Maniškis sėdi ir jaučiu, kad atsukęs nugarytę, nes pačių bumsiukų būna ne daug, o jei ir būna, tai keli ir tie kažkur į žarnas unsure.gif mėgiausia atakos vieta - šlapimo pūslė doh.gif paskutines dvi savaites pilvas dažniausiai banguoja ir linguoja, o atsigulus ant šono, aplamai neįmanoma nieko pajust....tik atsiverčiu ant nugaros - taip ir prasideda lingavimai wub.gif doh.gif

Kalbėjot apie mamyčių išsikraustymą.... Aš nenorėčiau, kad mus paliktumėt, nes tiek daug info gaunam iš jūsų 4u.gif informacijos bagažas tik didėja didėja bigsmile.gif
Atsakyti
Amber primink kur pirkai Smurfika, niekaip nestgaminu kur macius buvau (baby brain isliko biggrin.gif ), gal jau bandei ji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 10 04, 17:00)
Sveikos  4u.gif

PD, gera girdėti geras naujienas  4u.gif

Imeldutia, man tas judesių skaičiavimas, tai kažkoks nesusipratimas.... Maniškis sėdi ir jaučiu, kad atsukęs nugarytę, nes pačių bumsiukų būna ne daug, o jei ir būna, tai keli ir tie kažkur į žarnas  unsure.gif mėgiausia atakos vieta - šlapimo pūslė doh.gif  paskutines dvi savaites pilvas dažniausiai banguoja ir linguoja, o atsigulus ant šono, aplamai neįmanoma nieko pajust....tik atsiverčiu ant nugaros - taip ir prasideda lingavimai  wub.gif  doh.gif

Kalbėjot apie mamyčių išsikraustymą.... Aš nenorėčiau, kad mus paliktumėt, nes tiek daug info gaunam iš jūsų  4u.gif  informacijos bagažas tik didėja didėja  bigsmile.gif

aciu.
Su judesiais, man tas pats. Paguldo klinikoj ant kairiojo sono-nieko. Sakau ant desinio galima, judes. Arba ant nugaros? biggrin.gif
o tau nebuna, kad pilvas banguoja, bet judesiu nejauti? g.gif tokie svelnus jie buna, ar kaip? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 10 04, 16:00)
*O aš šiandien išvažiavau į didmiestį pasiganyti  biggrin.gif dabar kavinukėj sėdžiu ir kaifuoju  rolleyes.gif  išvažiavau sau palto ir batų, grįžtu su naujagimio kepurytėm, bodžiukais ir smėlinukais  biggrin.gif  ax.gif

**Imeldutia, man tas judesių skaičiavimas, tai kažkoks nesusipratimas.... Maniškis sėdi ir jaučiu, kad atsukęs nugarytę, nes pačių bumsiukų būna ne daug, o jei ir būna, tai keli ir tie kažkur į žarnas  unsure.gif mėgiausia atakos vieta - šlapimo pūslė doh.gif  paskutines dvi savaites pilvas dažniausiai banguoja ir linguoja, o atsigulus ant šono, aplamai neįmanoma nieko pajust....tik atsiverčiu ant nugaros - taip ir prasideda lingavimai  wub.gif  doh.gif

*kaip bendradarbė sakė, jauti, kaip dar negimus vaikeliui, tavo meilė jam yra beribė, ir geriau perki viską jam,o ne sau biggrin.gif

**mano įsitaisęs taip pat, ir judesius panašu jaučiu tokius pat kaip tu smile.gif
Atsakyti
kiek pas jus namie silumos? Pas mane +19, baigiu susalt blink.gif
Atsakyti
Kurdama naują temą įtrauksiu mamyčių temos nuorodą 4u.gif bet žinokit susitaikykit su tuo, kad kaip planiukės pas mus vis nosį įkiša, taip ir nėštukės pas jus vis šniukštinės blush2.gif thumbup.gif

Nu po paskaitos kaip viskas nušvito akyse thumbup.gif o ir žiauriai gerai, nes priėmimas gi greitu metu išsikels, tai iškart parodė, kur reikės važiuot, jei bus jau iškelta.. o ir aiškiau pasidarė, ką imt važiuojant gimdyt ir ko nereikia.. į gimdyklą tai išvis ten rankinuko praktiškai užtenka.. žodžiu.. ir mb sakė jau dabar pasiruošęs gimdyt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 17:10)
kiek pas jus namie silumos?  Pas mane +19, baigiu susalt  blink.gif

Pas mus +24.. kepam karsta.gif

Tiesa.. jei turėtumėm tokių tiksinčių bombų, tai šiandien Klinikose būtų pats tas gimdyt, nes visiškai tuščia thumbup.gif dvi gimdyklos užimtos, o išvis šiandien tik 4 gimdymai buvo.. tai ramuma ten 4u.gif
Atsakyti
AK apacioj lenta kabo, kiek kuria diena gime mergyciu/berniuku.
Tai per para dazniausiai 6-10 buna smile.gif Atrodo, problemu su palatom/gimdyklom pas juos nebuna hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 04, 17:02)
Amber primink kur pirkai Smurfika, niekaip nestgaminu kur macius buvau (baby brain isliko biggrin.gif ), gal jau bandei ji? smile.gif

ta smurfa sviecianti su 40 proc nuolaida maciau akropolyje, treciam aukste kur vaiku prekes, cipoline pries koki 10 dienu 4u.gif
Atsakyti