Mane irgi
2016-07-17
QUOTE(*F_M* @ 2016 10 04, 08:26)
https://youtu.be/Ep6EK_nFsLk
https://youtu.be/-l5BpqllTLg
Paziurekite kaip leliuka reikia "uzmauti" ant kruties, ne kisti jam kruti. De paris, zinau ka reiskia nuvaryti kraujuojantys su sasais
https://youtu.be/-l5BpqllTLg
Paziurekite kaip leliuka reikia "uzmauti" ant kruties, ne kisti jam kruti. De paris, zinau ka reiskia nuvaryti kraujuojantys su sasais
Super
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 11:28)
kita gydytoja buvo. Anot jos viskas ok.. Tonai geri (galejo buti aktyvesnis, bet mes su mazium pusiau miegantys atvarem). Dar akcentavo, kad vanduo labai labai svarbu. Mum cia atrodo, kad ai, cia tik vanduo, o mediciniskai jis tiek man tiek maziui butinas.
Kraujas sake pasakiskas, hemoglobinas 132, slapimas idealus.
Kraujas sake pasakiskas, hemoglobinas 132, slapimas idealus.
Finna itrauk ir mane
Siandien mazyte miega tik ant ranku arba ant mano krutines, kai miega turbut sapnuoja, krupcioja ir dejuoja, labai neramus miegelis
Finna ir mane, brangenybe gime 2016 05 09
Manau butinai reikia ir kitas visas sukviesti Berenike, Ziezdre, Rek, Albe, Novia ir visas visas kitas, jos cia nesilanko tai turbut i pm reiktu rasyt
Manau butinai reikia ir kitas visas sukviesti Berenike, Ziezdre, Rek, Albe, Novia ir visas visas kitas, jos cia nesilanko tai turbut i pm reiktu rasyt
Gal Imeldutia kitoj temoj pradzioj gales nuoroda idet i mamyciu tema
Tik neapleiskit ir musu, nes cia tiek mazai musu lieka
De Paris, o kiek tu pirma maitinai? Nepamenu kaip jum su pirmu sekes
Tik neapleiskit ir musu, nes cia tiek mazai musu lieka
De Paris, o kiek tu pirma maitinai? Nepamenu kaip jum su pirmu sekes
Sveikos
PD, gera girdėti geras naujienas
O aš šiandien išvažiavau į didmiestį pasiganyti
dabar kavinukėj sėdžiu ir kaifuoju
išvažiavau sau palto ir batų, grįžtu su naujagimio kepurytėm, bodžiukais ir smėlinukais
Imeldutia, man tas judesių skaičiavimas, tai kažkoks nesusipratimas.... Maniškis sėdi ir jaučiu, kad atsukęs nugarytę, nes pačių bumsiukų būna ne daug, o jei ir būna, tai keli ir tie kažkur į žarnas
mėgiausia atakos vieta - šlapimo pūslė
paskutines dvi savaites pilvas dažniausiai banguoja ir linguoja, o atsigulus ant šono, aplamai neįmanoma nieko pajust....tik atsiverčiu ant nugaros - taip ir prasideda lingavimai
Kalbėjot apie mamyčių išsikraustymą.... Aš nenorėčiau, kad mus paliktumėt, nes tiek daug info gaunam iš jūsų
informacijos bagažas tik didėja didėja
O aš šiandien išvažiavau į didmiestį pasiganyti
Imeldutia, man tas judesių skaičiavimas, tai kažkoks nesusipratimas.... Maniškis sėdi ir jaučiu, kad atsukęs nugarytę, nes pačių bumsiukų būna ne daug, o jei ir būna, tai keli ir tie kažkur į žarnas
Kalbėjot apie mamyčių išsikraustymą.... Aš nenorėčiau, kad mus paliktumėt, nes tiek daug info gaunam iš jūsų
Amber primink kur pirkai Smurfika, niekaip nestgaminu kur macius buvau (baby brain isliko
), gal jau bandei ji?
QUOTE(Braškiukas @ 2016 10 04, 17:00)
Sveikos
paskutines dvi savaites pilvas dažniausiai banguoja ir linguoja, o atsigulus ant šono, aplamai neįmanoma nieko pajust....tik atsiverčiu ant nugaros - taip ir prasideda lingavimai
informacijos bagažas tik didėja didėja 
aciu.
Su judesiais, man tas pats. Paguldo klinikoj ant kairiojo sono-nieko. Sakau ant desinio galima, judes. Arba ant nugaros?
o tau nebuna, kad pilvas banguoja, bet judesiu nejauti?
QUOTE(Braškiukas @ 2016 10 04, 16:00)
*O aš šiandien išvažiavau į didmiestį pasiganyti
dabar kavinukėj sėdžiu ir kaifuoju
išvažiavau sau palto ir batų, grįžtu su naujagimio kepurytėm, bodžiukais ir smėlinukais
**Imeldutia, man tas judesių skaičiavimas, tai kažkoks nesusipratimas.... Maniškis sėdi ir jaučiu, kad atsukęs nugarytę, nes pačių bumsiukų būna ne daug, o jei ir būna, tai keli ir tie kažkur į žarnas
**Imeldutia, man tas judesių skaičiavimas, tai kažkoks nesusipratimas.... Maniškis sėdi ir jaučiu, kad atsukęs nugarytę, nes pačių bumsiukų būna ne daug, o jei ir būna, tai keli ir tie kažkur į žarnas
*kaip bendradarbė sakė, jauti, kaip dar negimus vaikeliui, tavo meilė jam yra beribė, ir geriau perki viską jam,o ne sau
**mano įsitaisęs taip pat, ir judesius panašu jaučiu tokius pat kaip tu
kiek pas jus namie silumos? Pas mane +19, baigiu susalt
Kurdama naują temą įtrauksiu mamyčių temos nuorodą
bet žinokit susitaikykit su tuo, kad kaip planiukės pas mus vis nosį įkiša, taip ir nėštukės pas jus vis šniukštinės
Nu po paskaitos kaip viskas nušvito akyse
o ir žiauriai gerai, nes priėmimas gi greitu metu išsikels, tai iškart parodė, kur reikės važiuot, jei bus jau iškelta.. o ir aiškiau pasidarė, ką imt važiuojant gimdyt ir ko nereikia.. į gimdyklą tai išvis ten rankinuko praktiškai užtenka.. žodžiu.. ir mb sakė jau dabar pasiruošęs gimdyt 
Papildyta:
Pas mus +24.. kepam
Tiesa.. jei turėtumėm tokių tiksinčių bombų, tai šiandien Klinikose būtų pats tas gimdyt, nes visiškai tuščia
dvi gimdyklos užimtos, o išvis šiandien tik 4 gimdymai buvo.. tai ramuma ten
Nu po paskaitos kaip viskas nušvito akyse
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 17:10)
Pas mus +24.. kepam
Tiesa.. jei turėtumėm tokių tiksinčių bombų, tai šiandien Klinikose būtų pats tas gimdyt, nes visiškai tuščia
AK apacioj lenta kabo, kiek kuria diena gime mergyciu/berniuku.
Tai per para dazniausiai 6-10 buna
Atrodo, problemu su palatom/gimdyklom pas juos nebuna
Tai per para dazniausiai 6-10 buna
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 04, 17:02)
Amber primink kur pirkai Smurfika, niekaip nestgaminu kur macius buvau (baby brain isliko
), gal jau bandei ji? 
ta smurfa sviecianti su 40 proc nuolaida maciau akropolyje, treciam aukste kur vaiku prekes, cipoline pries koki 10 dienu