Jauniute ne man klausimas bet kiek zinau kad atsitiktinumas del placentos. o del epiduro. Praeina jo veikimas iki stumimo. Nes turi just saremius kad isstumt.
O lubrikanto nemeginot? Siaip as irgi dar jauciu diskomforta, bet ku toliau tuo geriau.
Isivaizduojat susirgau mmm. Net nepajutau. Pries gimdyma kaip skaudedavo ziauriai o cia sast ir yra. Net nepajutau.
39sav
http://www.part.lt/i...0cab19ec742.jpg
Nu ir vejas siandien
pas mus medziu daug aplink dideliu, tai lapus suka ore kaip viesulas koks. Bet smagu sedet siltuose namuose su vaiku ant ranku ir stebet rudenejancia gamta
taip romantiska ir jauku
Nu ir vejas siandien
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 09:05)
39sav
Nu ir vejas siandien
pas mus medziu daug aplink dideliu, tai lapus suka ore kaip viesulas koks. Bet smagu sedet siltuose namuose su vaiku ant ranku ir stebet rudenejancia gamta
taip romantiska ir jauku 
Nu ir vejas siandien
dabar darysi atbulines foto?
Kaip nervina tas necitavimas
PD, mes darom. Su pirmu iki pat galo darem, si kart pakolkas panasiai viskas
tik po man irgi buvo noro labai mazai vienu metu, kaip Jauniutei, uztruko kelis menesius kol atsistate viskas...
Jauniute, placenta yra atsitiktinumas kur isitvirtina. Kita kart tikekimes ji bus toli nuo tavo rando
Cioliene, gera nuotrauka
Del gijimo, cia rekomendavo 2-3x dienoj prisileist biski vandens i vonia ir druskos sauja imetus pasedet, sake padeda gyt. Pati nebandziau, nes man CP viskas baiges
De Paris, paminek per vizita kresulius
ir su tuo apsikakojimu jus
PD, mes darom. Su pirmu iki pat galo darem, si kart pakolkas panasiai viskas
Jauniute, placenta yra atsitiktinumas kur isitvirtina. Kita kart tikekimes ji bus toli nuo tavo rando
Cioliene, gera nuotrauka
Del gijimo, cia rekomendavo 2-3x dienoj prisileist biski vandens i vonia ir druskos sauja imetus pasedet, sake padeda gyt. Pati nebandziau, nes man CP viskas baiges
De Paris, paminek per vizita kresulius
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 11:05)
39sav
Nu ir vejas siandien
taip romantiska ir jauku 
Nu ir vejas siandien
Atsidariau foto ir nesuprantu. Db tedaejo
Pas mus irgi vejelis nekazka, nors ir norejom i lauka eit
Klausimas visoms: is kur Columbios combius perkat?
De Paris : gal pas jus pigesni jie?
Nu ką.. labas rytas
naktį nėjo užmigt, užtat iki pietų kai dėjau
Dėl skausmo.. man šiaip tiesiog gulint tai neskauda.. bet va kai reikia verstis ar keltis, tai baisu.. atrodo sulūš ten viskas.. užpakalio pakelt neina
Kaimynai tai nepasakyčiau, kad labai normalūs.. pirmiausia tai ten jų daug gyvena
4 kambarių butas ir ten buvo tėvai su 3 vaikais.. vyriausias sūnus vedė, susilaukė dukters ir toliau gyvena čia su tėvais.. vidurinioji duktė mano amžiaus, turi draugą ir su juo irgi gyvena čia pas tėvus.. jauniausia dukra dabar lyg vienuoliktokė.. tai va, visi jie gyvena tam vienam 4 kambarių bute.. o tas vyriausias sūnus yra žiaurus nervininkas.. jam tik kas truputį nepatinka, tai eina, durim tranko, rėkauja.. anksčiau turėjo sportinę mašiną, tai sėsdavo susinervinęs, ant prakasimų iš kiemo išvažinėdavo skersas.. nu žodžiu.. ir dabar ant tos savo mažos dukrytės amžinai staugia.. mes gyvenam 3 aukšte, o jie pirmam, bet viskas taip girdisi, kad nuo jo rėkimo ir pabust galima vidury nakties
Dėl skausmo.. man šiaip tiesiog gulint tai neskauda.. bet va kai reikia verstis ar keltis, tai baisu.. atrodo sulūš ten viskas.. užpakalio pakelt neina
Kaimynai tai nepasakyčiau, kad labai normalūs.. pirmiausia tai ten jų daug gyvena
isivaizduoju, ka patiria kaimynai antram..
De paris, ne
tik sita.prisiminimui
Imeldutia, man paskutines 4-5sav tokios buvo..bijojau nakties, nes apsiverst tik prilaikant pilva abiem rankom, pajudet sunku buvo nes atrodo visi raumenys ir kaulai sustinge. O jei pajudinsiu labiau kazkas sulus
tad nepaguosiu..nebent taip, kad nebedaug liko. O tada koks kaifas but be pilvo
bent man. Paziuriu nu nostalgija i foto.. Bet dabar kolkas nepasiilgau pilvuzo
Imeldutia, man paskutines 4-5sav tokios buvo..bijojau nakties, nes apsiverst tik prilaikant pilva abiem rankom, pajudet sunku buvo nes atrodo visi raumenys ir kaulai sustinge. O jei pajudinsiu labiau kazkas sulus
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 12:27)
isivaizduoju, ka patiria kaimynai antram..
Man baisu net pagalvot
Jergau.. atsikėliau iš lovos, tai sutraukė pilvą.. pasikėliau maikę.. omg.. tokios keistos formos pilvas buvo
Imeldutia, kokia prasta pas jus garso izoliacija ...
mano vakar 35 buvo
dugnas
kooks vejas pas mus
isverte statybininku metalines tvoras, nors ju "kojos" buvo i plytas sukistos. Tai su visom plytom kaip rove. Garselis buvo geras..
ir statybinis kranas taip baisiai siubuoja..
o man i parduotuve reikia. Kiba silta palta traukt, ar ka
mano vakar 35 buvo
kooks vejas pas mus
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 12:45)
Imeldutia, kokia prasta pas jus garso izoliacija ...
mano vakar 35 buvo
dugnas
kooks vejas pas mus
isverte statybininku metalines tvoras, nors ju "kojos" buvo i plytas sukistos. Tai su visom plytom kaip rove. Garselis buvo geras..
mano vakar 35 buvo
kooks vejas pas mus
Prasta tikrai
Mano prieš 3 savaites buvo 26 lyg.. ir kažkaip nelabai jaučiu, kad būtų kažkas pakilę.. pilvo apimtis irgi nesikeičia, kiek pati matuoju.. nu aš tikiuosi, kad čia tik aš matuot nemoku.. o tai jau paranoja užeis tuoj
Vėjas ir pas mus baisus.. tėtis važinėjo po miestą, tai sakė reklaminiai stendai net ne tai kad išvartyti būtų, bet sulankstyti baisiai.. šakų visur prilaužyta.. pas mus kieme žiūriu klevo lapai mėtosi, nors artimiausias klevas velniai žino kur yra
Ai, dar apie tą pilvą.. nu kai sukietėjęs buvo, tai dugnas atrodė lyg būtų vos virš bambos.. ten pat buvo dugnas kai matavo ginė.. bet va ryte tarkim gulint tai ir šonkaulius mažiukas pakilnoja.. bet irgi nesuprantu.. sakyčiau, kad viršuj kojytės, bet šiandien ryte kai žagsėjo, tai jaučiau šone aukštokai.. tai gal žagsėjimas jaučiasi nebūtinai ten, kur galvytė?
Visai jau paranojikė pasidariau
Imeldut, o pilvo apimti gulint matuoji? Man aiskino, kad reikia butinai gulint. Ir kad labai didelio demesio nekreipt, nes daznai ji priklauso nuo mazylio padeties...
O zagsulys speju, visam kune jauciamas. Mes kai zagsim gi, ne tik galva juda
O zagsulys speju, visam kune jauciamas. Mes kai zagsim gi, ne tik galva juda