Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Jauniute ne man klausimas bet kiek zinau kad atsitiktinumas del placentos. o del epiduro. Praeina jo veikimas iki stumimo. Nes turi just saremius kad isstumt.
O lubrikanto nemeginot? Siaip as irgi dar jauciu diskomforta, bet ku toliau tuo geriau.
Isivaizduojat susirgau mmm. Net nepajutau. Pries gimdyma kaip skaudedavo ziauriai o cia sast ir yra. Net nepajutau.
Atsakyti
39sav lotuliukas.gif ax.gif http://www.part.lt/i...0cab19ec742.jpg

Nu ir vejas siandien blink.gif pas mus medziu daug aplink dideliu, tai lapus suka ore kaip viesulas koks. Bet smagu sedet siltuose namuose su vaiku ant ranku ir stebet rudenejancia gamta wub.gif taip romantiska ir jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 09:05)
39sav lotuliukas.gif  ax.gif http://www.part.lt/i...0cab19ec742.jpg

Nu ir vejas siandien blink.gif pas mus medziu daug aplink dideliu, tai lapus suka ore kaip viesulas koks. Bet smagu sedet siltuose namuose su vaiku ant ranku ir stebet rudenejancia gamta wub.gif taip romantiska ir jauku wub.gif

dabar darysi atbulines foto? biggrin.gif
Atsakyti
Kaip nervina tas necitavimas doh.gif

PD, mes darom. Su pirmu iki pat galo darem, si kart pakolkas panasiai viskas 4u.gif tik po man irgi buvo noro labai mazai vienu metu, kaip Jauniutei, uztruko kelis menesius kol atsistate viskas...

Jauniute, placenta yra atsitiktinumas kur isitvirtina. Kita kart tikekimes ji bus toli nuo tavo rando 4u.gif

Cioliene, gera nuotrauka biggrin.gif
Del gijimo, cia rekomendavo 2-3x dienoj prisileist biski vandens i vonia ir druskos sauja imetus pasedet, sake padeda gyt. Pati nebandziau, nes man CP viskas baiges 4u.gif

De Paris, paminek per vizita kresulius 4u.gif ir su tuo apsikakojimu jus thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 05 spalio 2016 - 11:17
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 11:05)
39sav lotuliukas.gif  ax.gif http://www.part.lt/i...0cab19ec742.jpg

Atsidariau foto ir nesuprantu. Db tedaejo smile.gif
Pas mus irgi vejelis nekazka, nors ir norejom i lauka eit unsure.gif
Klausimas visoms: is kur Columbios combius perkat?
De Paris : gal pas jus pigesni jie?
Atsakyti
Nu ką.. labas rytas biggrin.gif naktį nėjo užmigt, užtat iki pietų kai dėjau biggrin.gif

Dėl skausmo.. man šiaip tiesiog gulint tai neskauda.. bet va kai reikia verstis ar keltis, tai baisu.. atrodo sulūš ten viskas.. užpakalio pakelt neina doh.gif

Kaimynai tai nepasakyčiau, kad labai normalūs.. pirmiausia tai ten jų daug gyvena biggrin.gif 4 kambarių butas ir ten buvo tėvai su 3 vaikais.. vyriausias sūnus vedė, susilaukė dukters ir toliau gyvena čia su tėvais.. vidurinioji duktė mano amžiaus, turi draugą ir su juo irgi gyvena čia pas tėvus.. jauniausia dukra dabar lyg vienuoliktokė.. tai va, visi jie gyvena tam vienam 4 kambarių bute.. o tas vyriausias sūnus yra žiaurus nervininkas.. jam tik kas truputį nepatinka, tai eina, durim tranko, rėkauja.. anksčiau turėjo sportinę mašiną, tai sėsdavo susinervinęs, ant prakasimų iš kiemo išvažinėdavo skersas.. nu žodžiu.. ir dabar ant tos savo mažos dukrytės amžinai staugia.. mes gyvenam 3 aukšte, o jie pirmam, bet viskas taip girdisi, kad nuo jo rėkimo ir pabust galima vidury nakties unsure.gif
Atsakyti
isivaizduoju, ka patiria kaimynai antram..
Atsakyti
De paris, ne biggrin.gif tik sita.prisiminimui rolleyes.gif

Imeldutia, man paskutines 4-5sav tokios buvo..bijojau nakties, nes apsiverst tik prilaikant pilva abiem rankom, pajudet sunku buvo nes atrodo visi raumenys ir kaulai sustinge. O jei pajudinsiu labiau kazkas sulus unsure.gif tad nepaguosiu..nebent taip, kad nebedaug liko. O tada koks kaifas but be pilvo bigsmile.gif bent man. Paziuriu nu nostalgija i foto.. Bet dabar kolkas nepasiilgau pilvuzo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 12:27)
isivaizduoju, ka patiria kaimynai antram..

Man baisu net pagalvot unsure.gif 5 aukšte irgi pagerinti tokie biggrin.gif nu šiaip šeima normali, viskas tvarkoj, bet turi mažą berniuką, kuris labai jau anksti keliasi ryte ir pradeda lakstyt kaip dramblys biggrin.gif dar mašinytėm pasivažinėja per laminatą.. garsas koks, omg.. baisuma doh.gif tai irgi 4 aukšte turėtų būt košmaras.. bet niekas ten negyvena, tai nors tiek biggrin.gif

Jergau.. atsikėliau iš lovos, tai sutraukė pilvą.. pasikėliau maikę.. omg.. tokios keistos formos pilvas buvo blink.gif toks kampuotas kažkoks.. ir taaaaaaaip žemai.. kažkaip turiu įtarimą, kad gimdos dugnas bus vėl visai nepakilęs g.gif
Atsakyti
Imeldutia, kokia prasta pas jus garso izoliacija ...

mano vakar 35 buvo hmm.gif dugnas

kooks vejas pas mus doh.gif isverte statybininku metalines tvoras, nors ju "kojos" buvo i plytas sukistos. Tai su visom plytom kaip rove. Garselis buvo geras.. unsure.gif
ir statybinis kranas taip baisiai siubuoja.. unsure.gif
o man i parduotuve reikia. Kiba silta palta traukt, ar ka hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 05 spalio 2016 - 11:47
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 12:45)
Imeldutia, kokia prasta pas jus garso izoliacija ...

mano vakar 35 buvo hmm.gif dugnas

kooks vejas pas mus doh.gif isverte statybininku metalines tvoras, nors ju "kojos" buvo i plytas sukistos. Tai su visom plytom kaip rove. Garselis buvo geras..  unsure.gif
ir statybinis kranas taip baisiai siubuoja..  unsure.gif
o man i parduotuve reikia. Kiba silta palta traukt, ar ka hmm.gif

Prasta tikrai drinks_cheers.gif

Mano prieš 3 savaites buvo 26 lyg.. ir kažkaip nelabai jaučiu, kad būtų kažkas pakilę.. pilvo apimtis irgi nesikeičia, kiek pati matuoju.. nu aš tikiuosi, kad čia tik aš matuot nemoku.. o tai jau paranoja užeis tuoj doh.gif žiauriai laukiu pirmadienio, kai pati ginė viską pažiūrės, pamatuos ir bus bent kiek aiškiau rolleyes.gif

Vėjas ir pas mus baisus.. tėtis važinėjo po miestą, tai sakė reklaminiai stendai net ne tai kad išvartyti būtų, bet sulankstyti baisiai.. šakų visur prilaužyta.. pas mus kieme žiūriu klevo lapai mėtosi, nors artimiausias klevas velniai žino kur yra biggrin.gif būtų smagu niekur iš namų šiandien neit, bet kad burnos higienai užsirašius..

Ai, dar apie tą pilvą.. nu kai sukietėjęs buvo, tai dugnas atrodė lyg būtų vos virš bambos.. ten pat buvo dugnas kai matavo ginė.. bet va ryte tarkim gulint tai ir šonkaulius mažiukas pakilnoja.. bet irgi nesuprantu.. sakyčiau, kad viršuj kojytės, bet šiandien ryte kai žagsėjo, tai jaučiau šone aukštokai.. tai gal žagsėjimas jaučiasi nebūtinai ten, kur galvytė? g.gif

Visai jau paranojikė pasidariau blush2.gif
Atsakyti
Imeldut, o pilvo apimti gulint matuoji? Man aiskino, kad reikia butinai gulint. Ir kad labai didelio demesio nekreipt, nes daznai ji priklauso nuo mazylio padeties...
O zagsulys speju, visam kune jauciamas. Mes kai zagsim gi, ne tik galva juda hmm.gif
Atsakyti