Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Sandruskaaa, tavo aprašyti aplinkinių "ar netrūksta pieno?", "ar ne per liesas" ir kt, yra jau klasika doh.gif Čia kaip ir mamų "priežastys" dėl ko nemaitina, dažniausiai būna "neužteko pieno", "nebuvo pieno", "dingo pienas", "nuo mano pieno nebeprivalgydavo" ir t.t. (ne pati sugalvojau, apklausų ir tyrimų daugybė tuo klausimu).
Deja ta klasika yra iš visiško tamsumo ir nežinojimo unsure.gif

Lady.S, jeigu kursai ar iš kitur sukaupta informacija bus tikrai viską apimanti, vertinga ir teisinga, neišmuš iš vėžių niekas ir galvoje nesisuks visokios mintys, suksis tik teisingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nubego vandenys blink.gif
Kas toliau?? Laukt saremiu? Jetau rankos dreba..
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 14:10)
Lady.S, jeigu kursai ar iš kitur sukaupta informacija bus tikrai viską apimanti, vertinga ir teisinga, neišmuš iš vėžių niekas ir galvoje nesisuks visokios mintys, suksis tik teisingos mirksiukas.gif

Labai tikiuosi, kad niekas iš vežių neišmes, nusiteikus sėkmingai žindyti biggrin.gif ir vyrą ruošiu,perduodu visą informaciją, kad palaikytų mane ištikus sunkumams ir nesakytų kad vaiką badu marinu biggrin.gif

Šiandien per kursus sakė,jog maitinant iš vienos krūties baigus maitint priglausti keletai minučių prie kitos, kad vyktų stimuliacija. To reikia ar čia nesamonė?
Atsakyti
Aciu labai labai uz palaikyma 4u.gif
Tik nieko dabar nekomentuosiu, ne tas galvoj blush2.gif
Siaip sistema gal keista bet kolektyvas per tas dienas papuole nerealus wub.gif
Dabar numigom su mb pietu. Musu palatoje visada sedi akusere. Jei nori iseiti ateina pakeisti kita. Stebi mane ir maziuke visa laika.
Uz valandos tikrins kakleli.
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 28, 14:11)

čioliene bigsmile.gif wub.gif jau greit wub.gif
neskubėdama susiruošk ir važiuok smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 28, 15:11)

vajetau! galiu pasakyt tiek, viskas prasideda wub.gif tik nepanikuok, ramiai.. jauti judesius? jei taip, gali palaukti dar ir neskubėt į ligoninę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 28, 13:11)

Nelaukt. Vaziuot I ligonine.
Atsakyti
Cioliene, wow wub.gif wub.gif lengvo tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijva @ 2016 09 28, 13:19)

Jauniute as gimdziau Norvegijoj. Jie labai uz tai kad viskas vyktu naturaliai, bet tikrai ziuri ir priziuri. As tai nerealiai patenkinta ir jeigu dar kada teks rinktis kur gimdyti tai neabejotinai rinkciaus Norvegija. Aisku kiekviena situacija labai individuali.

Tai gal ten kita salis buvo, as ne neprisimenu tiksliai, tik norejau pasakyti kad pas mus Lietuvoj viskas labai gerai sitoj srityje kai isgirsti kaip buna kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g@lubogl@z@j@ @ 2016 09 28, 12:49)
Parasyk gal isversiu is lenku kaip lenke esu biggrin.gif

Grisiu namo, pabandysiu atrast kur ten man neaisku buvo bigsmile.gif
Piku*Dama Ikelsiu kai grisiu namo thumbup.gif
Ka reiktu be jusu daryt hmm.gif bigsmile.gif

Man rodos DeParis lelyte Ciolienes leliuko lauke blush2.gif bigsmile.gif
Kaip nerealu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 28, 15:11)

Nu žinok jaučiau thumbup.gif aš neskubėčiau labai, jei viskas gerai.. nueičiau po dušu, neskubant susiruoščiau ir pajudėčiau ligoninės link.. jei vandenys skaidrūs, judesiai yra, tai viskas gerai 4u.gif bet tai eik tu sau nu.. sakiau, kad mažiukas vėdarų nori! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 28, 15:00)
Šiandien kaip tik buvau žindymo paskaitoj, atrodo taip viskas aišku, sudėlioja visus taškus ant i, belieka sulaukti mažylio wub.gif
Pilnai suprantu kai gimus kūdikiui ir ištikus problemoms galvoje pradeda suktis įvairios mintys, nors informacija surinkta nėštumo laikotarpiu buvo aiški ir informatyvi, staiga viskas apsiverčia, plius iš vežių išmuša aplinkinių komentarai dėl pieno, jo trūkumo ir panašiai. Džiugu tikrai, kad yra  tokios grupės kaip ši, nes daug pozityvumo galima pasisemti būtent iš patyrusių mamų smile.gif

Šiandien buvau pirmą kartą baseine, gėris ne kitaip thumbup.gif

tai ir aš tas paskaitas lankiau, ir tikrai jos yra geros! nes žindyti sekasi gerai smile.gif svarbiausia palaikymas, tą aš gaunu iš Mb, bet mamos mūsų, draugė viena (nežindžiusi) tikrai mane nustebino.. bet nieko, esu šiaip užsispyrusi, tai gražiai pasakau jom kas ir kaip.. blush2.gif biggrin.gif

faina baseine, ane? man patikdavo, labai atpalaiduodavo smile.gif

QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 15:10)
Sandruskaaa, tavo aprašyti aplinkinių "ar netrūksta pieno?", "ar ne per liesas" ir kt, yra jau klasika doh.gif Čia kaip ir mamų "priežastys" dėl ko nemaitina, dažniausiai būna "neužteko pieno", "nebuvo pieno", "dingo pienas", "nuo mano pieno nebeprivalgydavo"  ir t.t.  (ne pati sugalvojau, apklausų ir tyrimų daugybė tuo klausimu).
Deja ta klasika yra iš visiško tamsumo ir nežinojimo unsure.gif

o taip, fb žindymo grupėje taip pat prisiskaitau tos "klasikos".. biggrin.gif
Atsakyti