QUOTE(Lady.S @ 2016 09 28, 15:00)
Šiandien kaip tik buvau žindymo paskaitoj, atrodo taip viskas aišku, sudėlioja visus taškus ant i, belieka sulaukti mažylio
Pilnai suprantu kai gimus kūdikiui ir ištikus problemoms galvoje pradeda suktis įvairios mintys, nors informacija surinkta nėštumo laikotarpiu buvo aiški ir informatyvi, staiga viskas apsiverčia, plius iš vežių išmuša aplinkinių komentarai dėl pieno, jo trūkumo ir panašiai. Džiugu tikrai, kad yra tokios grupės kaip ši, nes daug pozityvumo galima pasisemti būtent iš patyrusių mamų
Šiandien buvau pirmą kartą baseine, gėris ne kitaip
tai ir aš tas paskaitas lankiau, ir tikrai jos yra geros! nes žindyti sekasi gerai

svarbiausia palaikymas, tą aš gaunu iš Mb, bet mamos mūsų, draugė viena (nežindžiusi) tikrai mane nustebino.. bet nieko, esu šiaip užsispyrusi, tai gražiai pasakau jom kas ir kaip..
faina baseine, ane? man patikdavo, labai atpalaiduodavo
QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 15:10)
Sandruskaaa, tavo aprašyti aplinkinių "ar netrūksta pieno?", "ar ne per liesas" ir kt, yra jau klasika

Čia kaip ir mamų "priežastys" dėl ko nemaitina, dažniausiai būna "neužteko pieno", "nebuvo pieno", "dingo pienas", "nuo mano pieno nebeprivalgydavo" ir t.t. (ne pati sugalvojau, apklausų ir tyrimų daugybė tuo klausimu).
Deja ta klasika yra iš visiško tamsumo ir nežinojimo
o taip, fb žindymo grupėje taip pat prisiskaitau tos "klasikos"..