Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Rifukas labai mandra išraiška sėdi biggrin.gif Panienkos wub.gif

Belai labai patiko Rastytės šukuosena, bandė panašią pasidaryt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 07 spalio 2016 - 16:02
Šios dienos būsena smile.gif
user posted image
Atsakyti
Taip ir norisi pakasyt Mėtai kakliuką wub.gif
Noriu prigult šalia josios, bet reik dar net 2 val. dirbt cray.gif o galvasopis prasidėjo cray.gif
Atsakyti
Kaip gerai,kad pagaliau vakaras.
Visoms su skaudančiom galvelėm 4u.gif
Ir Friskutė ir Rifukas wub.gif Bet jau Pukelytės kailiniai wub.gif 4u.gif
Belos garbanos flirt.gif
Aš sedžiu kirpykloje. Relaksas, kad ne triukšmas namie) bet tyyyngiu. Norėčiau būti namie po pledu su arbata ir gyviais. O šaršalas vietoj ramybės pasitiks...vis tiks 4 vaikai namie...
Atsakyti
Čia visi maniškiai nufotkinti šiandien, tik ką pavalgę. Tai Rifui sutrukdžiau praustis, nes jis užsisukęs prausėsi o aš pašaukiau ax.gif
Beje apie galvos skausmą, man tai trečia diena skauda doh.gif Gal sakau čia oras kaltas ar mėnulis hmm.gif
Papildyta:
dar Pūkelytės kailinių biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gielux console.gif
Belos garbanėlės wub.gif Nu pamaitink gi tu savo monekenę, kad nereikėtų paslapčia batono šlamšti biggrin.gif
Rariuko chebrytė wub.gif O Rifukas kodėl ne kartu su Kuku raško tuos riešutėlius?
Ahabi, po kirpyklos prašau vaizdinę medžiagą parodyk mirksiukas.gif joo, viens du ir Ahabi daugiavaikė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 07, 16:22)

Rariuko chebrytė wub.gif O Rifukas kodėl ne kartu su Kuku raško tuos riešutėlius?

A Rifuko riešutėliai jau nuraškyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jis dabar jau ramiai laukia naujų šeimininkų, gal žinot tokius ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 07, 16:22)
Gielux console.gif
Belos garbanėlės wub.gif Nu pamaitink gi tu savo monekenę, kad nereikėtų paslapčia batono šlamšti biggrin.gif
Ahabi, po kirpyklos prašau vaizdinę medžiagą parodyk mirksiukas.gif  joo, viens du ir Ahabi daugiavaikė  hihihi.gif

Ačiū 4u.gif
Mjoo batoną kemša užsigerdama kakava. Ai dar vaikam vaflius su rududu sutepiau, taip pat turėjau už galinių kojų stvert grožolę, nes vafliai kėsinosi į nasrus susigrūst biggrin.gif
Atsakyti
Erode, užjaučiu dėl Tašės išdaigų 4u.gif
Mano Zara kartais,kai naujų globotinukų atsiranda mėgsta ne vietoje ne tik pasiūsiot ,bet ir kaka palikt... doh.gif Ji taip protestuoja prieš naujokus,ir parodo savo teritoriją... blink.gif
Mano pilkės liolkinam 7 savaitėlės. Bet mažyliai labai ne vienodi,pagal ūgį... Pati didžiausia Bagyra atrodo jau kaip cielų 2- 2,5 mėn.,kitos šiek tiek mažesnės... Pati mažiausia dabar yra trispalvė Pifa - ji atrodo kaip 1 mėn. kačiukas,ne daugiau... Ir vadoje dominuoja Bagyra,nes ji visur pirma... smile.gif

Busy apyrankė thumbup.gif

Rariuko chebrytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Busy - apyrankė graži 4u.gif
Bižū, karūną WC skalaujanti biggrin.gif nu prajuokino biggrin.gif
Mano vanens kokybės tikrintoja iš WC vandens skonio netikrina, bet letenytes nusiplauti ten vis kėsinasi kai vanduo nuleidžiamas smile.gif kai jų su Grikiu tūliką tvarkau ir "lobius" į WC sumetu prisistato abu pažiūrėti kaip vanduo bus nuleidžiamas, Grikis tai tik žiūri o rainoji Zosė puolą vandenuką gaudyti iš džiaugsmo krykšdama smile.gif porą kartų turėjau stverti už čiuprynos ir lauk traukti kad neįsiverstų biggrin.gif
QUOTE(Erode @ 2016 10 07, 13:46)
Erendira, Magnuna, Šponkiau, Ruste?
Nežinau, kam siūlyt, vakar susėmiau, nes nebeapsikenčiau to nešiojimosi ir likau prie bentonitinio.

Gal Rustei? paimčiau iš tavęs ir nuvežčiau Rustei. Gal vėl tadu sekmadienį užlekčiau 4u.gif
Dėl Tašės zbitkų užjaučiu labai 4u.gif nieko doro nesugalvoju ką pasiūlyti. Antras tūlikas gal pataisytų situaciją, vertėtų pabandyti 4u.gif Man vienas katinas yra ne vietoje my*čiojęs, tai folijos pritiesiau tose vietose, ant folijos nėjo 4u.gif
QUOTE(gielux @ 2016 10 07, 15:49)
Šiandien Bela vėl bandė neštis batoną, o naktį kakavos pakelį kažkur tempė, nes radau numestą vidury virtuvės. Man ryškiai su katukės maitinimu reik pasitempt 

biggrin.gif nu kad suėmė juokas biggrin.gif nu tikrai reik tau aptarti su Belute jos maitinimą biggrin.gif
Kukui - greito atsigavimo 4u.gif visa kompanija jo grįžtant namuose laukia smile.gif
Belutės šukuosena "a la Rastė" biggrin.gif
Na ir visoms skaudančioms galvelėms - po skausmo nuėmimo balioną 4u.gif
Atsakyti
Na va chebra sulaukė Kuko, jau atsigavęs, pavalgė ir vėl iš naujo susipažįsta su namais biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti