O Tašė kaip atsirado?
Sunkus Tašės charakteriukas
Užuojauta, Erode
O Tašė kaip atsirado?
O Tašė kaip atsirado?
Laba,
Paskendo Bižu karūna
Šponkiuko baltutė labai daili
Snaigutė po anklodę..
.o mes jau atidarėm šildymo sezoną...?
Erode, Ačiū Pas mane myžnė Birbynė....nesuprantu priežasties, su sveikata išsiaiškinom, gyvena atskirai viena nuo kitų katinų kas mano sąlygom yra didžiūlė prabanga...užeina kartą į savaitę, kartą į mėnesį, kasdien kurį laiką, tik džiaugiuos, kad ant nieko minkšto nedario, ar šiaip ant daiktų...tiesiog gala vidury kambario...(suvalai, nupurški) ir....
Ir Čioperis pagal mane karts nuo karto kažką ne vietoj sumasto...bet jam tai katinų per daug.... Reik kažkaip vaikiui sodybą ar normalų kaimuką surasti
Paskendo Bižu karūna
Šponkiuko baltutė labai daili
Snaigutė po anklodę..
Erode, Ačiū Pas mane myžnė Birbynė....nesuprantu priežasties, su sveikata išsiaiškinom, gyvena atskirai viena nuo kitų katinų kas mano sąlygom yra didžiūlė prabanga...užeina kartą į savaitę, kartą į mėnesį, kasdien kurį laiką, tik džiaugiuos, kad ant nieko minkšto nedario, ar šiaip ant daiktų...tiesiog gala vidury kambario...(suvalai, nupurški) ir....
Ir Čioperis pagal mane karts nuo karto kažką ne vietoj sumasto...bet jam tai katinų per daug.... Reik kažkaip vaikiui sodybą ar normalų kaimuką surasti
Erode, užjaučiu
patyriau tą nuostabumą, jei tave paguos, pas mane kentėjo viskas, ir tie paviršiai, kurių taip lengvai kaip vonios plytelių neišvalysi... jei ant plytelių pasisiodavo, net nepergyvendavau
Man visai neblogai veikė toks paprastas mišinys - šaukštelis sodos, šaukštelis vandenilio peroksido, šaukštelis indų ploviklio ar skysto muilo - viską išmakaluoti stiklinėje drungno vandens, suvilgyti supaškūdintas vietas, po 10 min nuplauti švariu vandeniu. kartoti keletą kartų. Man veikė visai neblogai ant drožlių plokščių
Man visai neblogai veikė toks paprastas mišinys - šaukštelis sodos, šaukštelis vandenilio peroksido, šaukštelis indų ploviklio ar skysto muilo - viską išmakaluoti stiklinėje drungno vandens, suvilgyti supaškūdintas vietas, po 10 min nuplauti švariu vandeniu. kartoti keletą kartų. Man veikė visai neblogai ant drožlių plokščių
QUOTE(gielux @ 2016 10 07, 14:37)
Aist, bet ir baisių tų alegorijų žinai
QUOTE(gielux @ 2016 10 07, 14:56)
Nuėjau šukų pas vetę, sesės katėms. O ten - sako, žiūrėkit, kokia katė, atnešė užmigdyt...
Paskui išsiaiškinom, kad tai mano šokių draugės. Emigrantės katė... Atvežė jos senelė...
Paėmiau ir galvojau, rasiu jai namus.
Bet neradau... Na, neieškojau... Atvyko pas mane 6-7 metų, strese, visa pikta.
Skutom. Nes vienas kaltūnas, žodžiu...
Paskui ji tapo mylima ir graži. Ir meili.
Ačiū, išsaugojau receptus.
Aš mąstau, kad jai reikia II-ro WC (gausiu algą, pirksiu). Ir jai reikia aukštos vietos. Kur lengvai užliptų - tos laipynės, bet jai reikia investicijų...
Laba diena
na pas Jus plepejimo tempai
visiu katinukai grazuoliai
Lisiteja, Setukui sveikateles
Erode, uzuojauta del Tases isdaigu
Erode, turiu klausimeli, cia ne i tema, bet gal merginos, nesupyks
Ar tikslinga tirti vit D maziukams? Kazkaip dabar labai populiaru daryti tuos tyrimus, mamos daro savo nuoziura, del baimes perdozuoti. As tai nenoriu badyti maziukes be reikalo, bet pasiskaitau forumus ir pradedu abejoti
na pas Jus plepejimo tempai
visiu katinukai grazuoliai
Lisiteja, Setukui sveikateles
Erode, uzuojauta del Tases isdaigu
Erode, turiu klausimeli, cia ne i tema, bet gal merginos, nesupyks
Ar tikslinga tirti vit D maziukams? Kazkaip dabar labai populiaru daryti tuos tyrimus, mamos daro savo nuoziura, del baimes perdozuoti. As tai nenoriu badyti maziukes be reikalo, bet pasiskaitau forumus ir pradedu abejoti
QUOTE(Erode @ 2016 10 07, 14:36)
Kokie paprasti žodžiai, ir kokie sudėtingi likimai. Ir Moliukui tas tinka, tik jo nevežė migdyti, jis pats nebeturėjo noro gyventi.
Dėl teršimo nieko negaliu pasakyti, pas mane niekada to nebuvo. Brolio katinukai du, bet namie nesistengia viens kito perm--ti.
Lyja, visą dieną maudžia galvą, net vaistai nepadeda.
Iššukavau princą, tai kaip įsižeidė, laukan išpūtė, niekur nesimato, jau ir gaila darosi.Šalta juk.Bet manau garaže kantuojas. Ten yra valymui dėžė sausų skuduriukų, ko nebūti.
Renalexx, sveika pasrodžiusi
Sveiki, neradau temeles, tai galvoju paklausiu cia... atsiprasau, kad ne i tema gal.... bet gal kas turite patirties su savanomis? Norėčiau isigyti šios veislės kate.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 07, 15:58)
Man šiandien labai galvą skauda. Išgėriau vaistų, ale nė velnio nepadeda. Taip noriu namo, bet likau viena ir turiu datraukti iki 18 val.
Mano Mėta sugeba apsisiot šalia stovinčią spintelę ir grindis (spintelė jau prarado bet kokią prekinę išvaizdą), nors jos tulikas tai aukšta dėžė iš Ysko. Kaip ji tai sugeba niekaip nepagaunu. Matyt atsistojus kažkaip. Randu tik šlapią rezultatą. Kiba reikia dar aukštenės ieškoti, ale tadu net neįlips.
QUOTE(blaize @ 2016 10 07, 15:21)
Sveiki, neradau temeles, tai galvoju paklausiu cia... atsiprasau, kad ne i tema gal.... bet gal kas turite patirties su savanomis? Norėčiau isigyti šios veislės kate.
Su savanomis patirties turinciu tikrai nera.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 07, 14:58)
Kokie paprasti žodžiai, ir kokie sudėtingi likimai. Ir Moliukui tas tinka, tik jo nevežė migdyti, jis pats nebeturėjo noro gyventi.
Graudžiai nuskambėjo
Šiandien Bela vėl bandė neštis batoną, o naktį kakavos pakelį kažkur tempė, nes radau numestą vidury virtuvės. Man ryškiai su katukės maitinimu reik pasitempt
Laba diena
registruojamės ir mes : Friskutė

Pūkelytė

Rifukas

Kuko laukiu grįžtančio, raško riešutėlius
Graži Busy apyrankė. Bižū kokioje padėtyje atsidūrė
pas mane tai jei nebūtų uždengtas klozetas, tai ten atsidurtų Rifas. Jau kaip jam patinka vanduo, jau jei tik vonioje leidi vandenį iš kart prisistato. Na ir jis dar yra kempinėlių vagis
Džiugu kad patiko grikiai. Beje Aist kur pirkai sūrį , šiandien vienam prekybcentryje žiūrėjau, bet neradau. Šiandien išbandžiau dar vieną mišrainę, labai gerai pilvukui
Tarkuoti žali burokėliai, išmirkytos dž. slyvos, graikiški riešutai, česnakas ir majonezas. Aš majonezą sumaišiau su graikišku jogurtu ir dar į mišrainę pridėjau įvairių sėklų. Perku tokį mišinį, ten ir saulėgrąžų, moliūgų, sėmenų, sezamų. Barstau visur aš jų.
registruojamės ir mes : Friskutė

Pūkelytė

Rifukas

Kuko laukiu grįžtančio, raško riešutėlius
Graži Busy apyrankė. Bižū kokioje padėtyje atsidūrė
pas mane tai jei nebūtų uždengtas klozetas, tai ten atsidurtų Rifas. Jau kaip jam patinka vanduo, jau jei tik vonioje leidi vandenį iš kart prisistato. Na ir jis dar yra kempinėlių vagis
Džiugu kad patiko grikiai. Beje Aist kur pirkai sūrį , šiandien vienam prekybcentryje žiūrėjau, bet neradau. Šiandien išbandžiau dar vieną mišrainę, labai gerai pilvukui