Night, kai tu kalbi aš suprantu, nes žinau kalbą, kuria tu kalbi. Ir neturiu minty lietuvių kalbos žinoma. Žinau, kad tu supratai, pajautei mane. Tau nebutina tikslinti ką turejai minty, kaip ir man nebūtina bandyti paaiškinti save , nes mes kalbam ta pacia kalba, kurią vis dar prisimenu. Tačiau ši trumpa akimirka depresijos temoje turi pasibaigti kol netapo per velu, nes gerbiu jus, gerbiu mylimuke, ilgiau uzsibuvusi viską sušiksiu, nes aš kaip ir tu nenoriu uzsivesti, nes realiai kas is to.
Į umd nuėjau tik del sexo klausimu, nes tokių buvo. Planas buvo paprastas: ateinu, pasilabinu, pasakau su kuo gyvenu, paklausiu ant kiek tai normalu, kas dar taip pat gyvena, paskaitau, apsišvieciu kas ant Lietuvos vyksta ir varau sau, nes kaip ir nėra jokio reikalo ten ilgiau užsibūti. Tai toks buvo planas... Ieškojau man rūpimų atsakymų labai siauru klausimu. Neieškojau ten gyvenimo prasmės. Bet taip gavosi, kad viską , kas buvo idomu išsiaiškinusi likau. Klausi ar jaučiu, kad ten mane supranta? Tu turbūt juokauji...
Kodėl ten likau? Ten manęs nemyli ir nesaugo. Todel. Čia tinka pasakymas "kas nenužudo, tas... ", ten mano emocijos liejosi dėl visko, su kuo susidūriau, bet kartu ir tvirtejau. Ten realiai ne mano daržas, ne mano žmonės, o aš netinku joms į kompaniją. Pritapti tapo iššūkiu. Pasitraukti visada galiu. Kadangi netausoja manęs, tai ir aš nesijaučiu už kažką atsakinga ar kažką skolinga.
Žinai kas būna liūdnai juokinga? Kai man pasiūlo buti savimi žmonės, kurie nei velnio nepasiruošę manęs tikros priimti. Taip ir norisi išrėkti, kad susikiskit tą savo pasiūlymą į vieną vietą. O pasiūlymas buti savimi, tai pasiulymas pazvelgti i bedugnę. Tai gali buti tiesiog pavojinga. Todėl esu tokia, kokia man buti saugu. Daug metu save žinau ir zinau geriau, nei "išmintingi patarejai". Kalbu ne apie tave. Kalbu apie žmones, kurie mane drąsina, skatina, kai atsiveriu klausydami sutrinka, vėliau ima vengti, šalintis. Aš juos suprantu...
Taip pat suprantu, kad visuomenei reikia visų. Ir jūsų reikia, mielosios depresijos skyrelio gyventojos, nes jūs gilios, dvasingos, ieškančios, kylančios, degančiomis sirdutemis ir trapiais jausmais. Manau, kad reikia ir tų, kurie tik dulkinasi, ir tų, kurie tik šopinasi ir visų kitų taip pat reikia. Juk pasaulis spalvotas, tokiu tegul ir lieka.
Mylimuke, tegu ir "tik" pavadinimas. Kodėl jis toks tada?
Ar lūkesčiai ten nuėjus skaityt apie vaikų ligas?
NesinervOk.
Ir aš nesakau, kad sekso temos turi būt neaktualios. Tiesiog, nelinksmais gyvenimo periodais tai vargiai gali būt interesas. Ir iškėliau klausimą, ar negramzdina gilyn tokios temos.
Nidulia, gerai varai. Sveikinu su asmenine ir beveik profesine sėkme
Gal pasinaudosi kokiu pasiūlymu?
Papildyta:
Gumine, tu į šitą temą įnešei tikrumo. Kodėl tu nusprendei, kad "viską suš..."?
Čia tik forumas. Ką tu gali kam pabloginti? Nebent pačią slegia šita tema.
Man padeda tas toks "išsivėmimas" čia. Visi tie vėmalai, ko gero, man padėjo išbūt sunkius laikus. Gal būčiau nerašinėjus čia, būčiau pjausčiusis, kas dabar žino. Kam to reikia. Nei man, nei jam kitam, ko gero. Norėčiau tik vieno. Kad tuo metu nebūčiau savo bėdom privedus prie depresijų kitų žmonių. Bet, dabar mąstau blaiviu protu, kad tai vargiai įmanoma forume.
Žodž., aš tai norėčiau, jei tik tau pačiai ne blogiau nuo buvimo čia, pasiguostum, išsivemtum, pasipasakotum čia. O gal netyčia kokią fix idėją rasim apie gyvenimą.

Ir aš nesakau, kad sekso temos turi būt neaktualios. Tiesiog, nelinksmais gyvenimo periodais tai vargiai gali būt interesas. Ir iškėliau klausimą, ar negramzdina gilyn tokios temos.
Nidulia, gerai varai. Sveikinu su asmenine ir beveik profesine sėkme

Papildyta:
Gumine, tu į šitą temą įnešei tikrumo. Kodėl tu nusprendei, kad "viską suš..."?

Man padeda tas toks "išsivėmimas" čia. Visi tie vėmalai, ko gero, man padėjo išbūt sunkius laikus. Gal būčiau nerašinėjus čia, būčiau pjausčiusis, kas dabar žino. Kam to reikia. Nei man, nei jam kitam, ko gero. Norėčiau tik vieno. Kad tuo metu nebūčiau savo bėdom privedus prie depresijų kitų žmonių. Bet, dabar mąstau blaiviu protu, kad tai vargiai įmanoma forume.
Žodž., aš tai norėčiau, jei tik tau pačiai ne blogiau nuo buvimo čia, pasiguostum, išsivemtum, pasipasakotum čia. O gal netyčia kokią fix idėją rasim apie gyvenimą.

QUOTE(Night13 @ 2017 01 16, 00:07)
...Tiesiog, nelinksmais gyvenimo periodais tai vargiai gali būt interesas. Ir iškėliau klausimą, ar negramzdina gilyn tokios temos.
Sorry, kad neatsakiau.
Tai kad pas mane net labai susijęs interesas

Ir ne, manęs negramzdina gilyn. Sakyčiau atvirkščiai - padeda. Bet čia tik savo pavyzdžiu sakau, netaikau plačiau.
Papildyta:
Night, susimildama, negundyk

QUOTE(gumine @ 2017 01 16, 00:27)
Sorry, kad neatsakiau.
Ir ne, manęs negramzdina gilyn. Sakyčiau atvirkščiai - padeda. Bet čia tik savo pavyzdžiu sakau, netaikau plačiau.

Nu va, Mylimuke.

Suintrigavot. Reiks užeit paskaityt kaip žmonės gyvena. Tik dabar nenoriu, bijau sekso užsinorėt. Iš kur aš gausiu, man niekas neduoda.

Svajoju išsimušt atostogas. Turėčiau gaut, jau užsiminiau. Vis mažiau gyvenimo dienų su užknistuvu reiks būt. Nauju darbu dar net nekvepia.

QUOTE(Night13 @ 2017 01 16, 00:19)
Mylimuke, tegu ir "tik" pavadinimas. Kodėl jis toks tada?
Ar lūkesčiai ten nuėjus skaityt apie vaikų ligas?
NesinervOk.

forumas atsirado pries 10+ metu, atsirado ir toks skyrelis. ir kalbos ten buvo pagal pavadinima i tema.
bet kaip santuokoj pragyveni 10 metu, viska zinai ir moki mintinai,taip ir virtualiam miegamajam pasidaro nuobodu, tada imi sneket apie kotletus ir vaiku ligas

o tarp kitko, kai zinai daugiausiai bendraujanciu nariu kokie vaikai ir kuom serga, tai kartais tikrai patogiau ten ir paklaust apie liga negu eit narsyt milijona temu i ligu skyreli.
Night,
ir nesakau, kad VISAI nebuna kalbu apie seksa, nu bet net ir cia ju apie seksa yra buve, ir kituose skyreliuose buna. taip kad anas skyrelis niekuo neisskirtinis. nors visi ten pries ateidami turbut tikisi kazko TOKIO.
Oh Night... Kaip man nereiktu gaivinti ~20 metų atgal buvusių įvykių ir jausmų, taip ir tau nereiktu tikėti , kad ten nuėjusi kažką naudingo rasi. Kas susigulejo tegul ramybėje ir guli. Mylimuke viską jau paaiškino. Tiesa ta, kad ten savaitėmis pliurpalai apie vaikus, kates, ligas, nu dar buna pjautyniu pirmadieniai ir kiti standartiniai dalykai, kuriuos tiesiog praleidžiu. Bet atsakymu sau vis tiek radau. O ten sėdžiu ne todėl, kad siai dienai turinys ypač ypatingas būtų (labai siutau, kai radau ką radau ir neperdedu). Kartais atrodydavo, kad jie mane žudo ir tiesiog pribaigs vieną dieną, bet kaip tik to ir reikėjo. Grudinausi, tapau atspari. Čia slidus reikalas Night, man tiko, bet ar praeis kam nors kitam, nežinau. Siandien mano vieta labiau ten. Nors buvo malonu uzsukti ir čia.
Noriu atostogu...
QUOTE(Night13 @ 2017 01 16, 18:01)
Negaliu sulaukt kada grys bendradarbe...
Bet atostogas po visu tu dramu man rizikinga butu imt...
Afigienai siandien. Issiunte mane darbas i seminara, kuris buvo vedamas .... rusiskai
o rusiskai as moku tik keiksmazodzius

QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 16, 19:32)
Afigienai siandien. Issiunte mane darbas i seminara, kuris buvo vedamas .... rusiskai
o rusiskai as moku tik keiksmazodzius 

Ka darei?