Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2017 01 16, 19:08)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  as ir 😂

Ka darei?

nu nieko, klapsejau akelem biggrin.gif buvo skaidres su paveiksliukais ir pusiau angliskais, pusiau vokiskais paaiskinimais, nu ir popieriniu lankstinuku anglisku. tai nebuvo taip baisiai.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 01 16, 17:22)
Negaliu sulaukt kada grys bendradarbe...
Bet atostogas po visu tu dramu man rizikinga butu imt...

Gi vis tiek grįžus nepasidarytų kopt lengviau laiptais. Gal kažkiek paguos ir tai, kad, jei nenorės tavęs daugiau samdyt šitas darbdavys, tai gausi atostoginius, kai išeidinėsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 16, 23:50)
Gi vis tiek grįžus nepasidarytų kopt lengviau laiptais. Gal kažkiek paguos ir tai, kad, jei nenorės tavęs daugiau samdyt šitas darbdavys, tai gausi atostoginius, kai išeidinėsi. smile.gif

Bendradarbe susilauze koja...tai lb ilgai ja pavaduosiu....
Atsakyti
Normaliai blink.gif
Gal priims ka laikina vietoj jos? Koja ne savaite gyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 17, 12:20)
Normaliai  blink.gif
Gal priims ka laikina vietoj jos? Koja ne savaite gyja g.gif

Nezinau dar...jei tik valyme reiktu pavaduot,tai sutikciau,bet valyt butus po statybos ,paruost juos pardavimui yra lb sunku.paguoda tik ta,kad kai pavaduoji,tai su atlyginimu nenuskriaudzia.tik klausimas kiek ilgai patempsiu.
Atsakyti
Mėja, blogai yra nemėgt savo darbo, tik tikėtis iš jo naudos. O tavo atveju tas labai labai jaučiasi, kai kalbi, ar rašai apie darbą. Taip yra daugeliui žmonių. Aš nuoširdžiai netikiu, kad kai žmogus tikisi iš darbo tik naudos sau, jis būna atliekamas gerai. Suprantu, kad jis nėra iš tų, kuriuos visuomenė laiko prestižiniais, suprantu, kad pavargsti.
Bet, žiūrėk, kiek pliusų: kai švaru, žmonėms maloniau; kol čia dirbi nereik nuomų nei komunalinių mokesčių mokėt; nepatiri streso ir neturi atsakomybių, dėl kurių žyla plaukai ir reikia ryt raminamus; nėra, kad kažko nemoki ir to reikia bijot; tavo darbas nėra bendravimas su klientais (neįsivaizduoji, kiek nervų sutaupai...);kartais dirbi trumpai ir darbo metu juk kiek kartų esi išlėkus pas stomatologą, pvz. - daugumai darbo metu tai neįmanoma.
Ir, kaip ten sako "būkim biedni, bet teisingi", - juk pavargsti ne dėl krūvio, o dėl kitos savos priežasties.

Aš savo srity irgi jaučiuos lieva darbuotoja ir taip buvo beveik visada. Aišku, manasis daug įdomesnis, ne fizinis, tai lengviau čia karksėt apie meilę pačiam darbui. Gal aš būčiau irgi bloga valytoja, bet tavęs nesamdyčiau, jei būčiau darbdavys. tongue.gif T.y., jei žinočiau tą, ką girdėjau ar skaičiau.

Nepavydėkit labai. Aš išsimušiau atostogas.

Beje, Mėja... Pasakojau vakar direktoriaus žmonai apie šeštadienio vojažą. Sakiau ir kad išsigandau, susinervinau, kad keikiaus ir pan. Šian ryte dirikas ateina net apsiverkęs iš juoko... doh.gif Sakė jau įsivaizduoja mane toj situacijoj... Juokingiausia jam buvo ne maršrutas, bet kaip Night neužvažiavo į statų kalną, o atgal negalėjo įsibėgėt, nes ten pypė kažkoks asilas... Bet sakė, jei ten vyras, tai jis chamas, nes, negi, taip sunku buvo išlipt ir stumtelt. doh.gif Aš, tiesą sakant, nepamenu, ar mintyse, ar jau balsu keikiausi, neturėjau laiko tikrint, ar tas dvikojis buvo su kiaušais. Dar sakė, kad ryškiai jis bus padaręs įtaką, nes iš kur daugiau galėjau išmokt keiktis.
Iš tikro net nepamenu kada taip norėjau keiktis, bet, kai grįžau, net draugei į skaipą keiksmažodžių prirašiau, ir ta suprato, kad čia jau KAŽKAS TOKIO, nes, atseit, nelabai buvo girdėjus iš manęs tokių gražių žodžių.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 17, 22:41)
Mėja, blogai yra nemėgt savo darbo, tik tikėtis iš jo naudos. O tavo atveju tas labai labai jaučiasi, kai kalbi, ar rašai apie darbą. Taip yra daugeliui žmonių. Aš nuoširdžiai netikiu, kad kai žmogus tikisi iš darbo tik naudos sau, jis būna atliekamas gerai. Suprantu, kad jis nėra iš tų, kuriuos visuomenė laiko prestižiniais, suprantu, kad pavargsti.
Bet, žiūrėk, kiek pliusų: kai švaru, žmonėms maloniau; kol čia dirbi nereik nuomų nei komunalinių mokesčių mokėt; nepatiri streso ir neturi atsakomybių, dėl kurių žyla plaukai ir reikia ryt raminamus; nėra, kad kažko nemoki ir to reikia bijot; tavo darbas nėra bendravimas su klientais (neįsivaizduoji, kiek nervų sutaupai...);kartais dirbi trumpai ir darbo metu juk kiek kartų esi išlėkus pas stomatologą, pvz. - daugumai darbo metu tai neįmanoma.
Ir, kaip ten sako "būkim biedni, bet teisingi", - juk pavargsti ne dėl krūvio, o dėl kitos savos priežasties.

Aš savo srity irgi jaučiuos lieva darbuotoja ir taip buvo beveik visada. Aišku, manasis daug įdomesnis, ne fizinis, tai lengviau čia karksėt apie meilę pačiam darbui. Gal aš būčiau irgi bloga valytoja, bet tavęs nesamdyčiau, jei būčiau darbdavys.  tongue.gif T.y., jei žinočiau tą, ką girdėjau ar skaičiau.

Nepavydėkit labai. Aš išsimušiau atostogas.

Beje, Mėja... Pasakojau vakar direktoriaus žmonai apie šeštadienio vojažą. Sakiau ir kad išsigandau, susinervinau, kad keikiaus ir pan. Šian ryte dirikas ateina net apsiverkęs iš juoko...  doh.gif Sakė jau įsivaizduoja mane toj situacijoj... Juokingiausia jam buvo ne maršrutas, bet kaip Night neužvažiavo į statų kalną, o atgal negalėjo įsibėgėt, nes ten pypė kažkoks asilas... Bet sakė, jei ten vyras, tai jis chamas, nes, negi, taip sunku buvo išlipt ir stumtelt. doh.gif Aš, tiesą sakant, nepamenu, ar mintyse, ar jau balsu keikiausi, neturėjau laiko tikrint, ar tas dvikojis buvo su kiaušais. Dar sakė, kad ryškiai jis bus padaręs įtaką, nes iš kur daugiau galėjau išmokt keiktis.
Iš tikro net nepamenu kada taip norėjau keiktis, bet, kai grįžau, net draugei į skaipą keiksmažodžių prirašiau, ir ta suprato, kad čia jau KAŽKAS TOKIO, nes, atseit, nelabai buvo girdėjus iš manęs tokių gražių žodžių.
[right][snapback]71369159[/snapback][/right]

As megstu laiptiniu valyma,bet ne butu,nes ten ir langu valymas ir vonioj plyteliu iki pat lubu.as bujau aukscio,tai bendradarbe valydavo virsu,o as apacia.nu nera kad nemegstu 100%,nes nebuciau tiek ilgai cia isdirbus,(anksciau tiesiog mesdavau jei budavo kas blogai ir tiek)bet butu valymas brrr....
Keikeis,butent tada kai negalejai ivaziuot biggrin.gif bet atsigavai kai atgal gryzinejom smile.gif
P.s.zinok geriu raminamus kai suzinau kad reiks dirbt tam naujam name,butuose.nervinuos nes bijau kad bus kazkas blogai,kad nepadarysiu gerai.nepasitikiu savim kai reikia ten dirbt...
PAVYDZIU!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 17 sausio 2017 - 21:54
nu blę, as tai noreciau Meja apgint, ji niekur nerase, kad jai darbas nepatinka. tik daznai raso, kad jai sunku, kas yra suprantama, kodel. ir as nemanau, kad ji blogai savo darba padaro.
o ir kodel negalima is darbo naudos tiketis? as tai tikiuosi. atiduodu savo laika, energija, ir tikiuosi naudos sau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 17, 23:13)
nu blę, as tai noreciau Meja apgint, ji niekur nerase, kad jai darbas nepatinka. tik daznai raso, kad jai sunku, kas yra suprantama, kodel. ir as nemanau, kad ji blogai savo darba padaro.
o ir kodel negalima is darbo naudos tiketis? as tai tikiuosi. atiduodu savo laika, energija, ir tikiuosi naudos sau.

As fb kazkada pavariau teksta,kurio esme buvo apie netvarkingus gyventojus,gal Night sita turejo omeny kai kalbejo apie nemegima.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 17, 22:13)

O dėl mėgimo ir VIEN SAU naudos siekimo, duokdie, jei klystu, bet ir iš kalbėjimo gyvai, ir iš rašymo mano įspūdis kokį parašiau. Laiko ir energijos skyrimas nelygu rezultatui nei kokybei.

Nepriimkit kaip smerkimo. Aš tikiuosi, čia galima pasidalint įžvalgom nebūtinai pačiom geriausiom. Kas čia tokio išvis, gi n žmonių nemėgsta to savo darbo ir atvirai tai pasako. Aš tikiu, kad Mėja gal pati to nesupranta, nes patirties nedaug turi.

Mėja, o nėra taip, kad čia elementariai lengviau, nei kitur, kur kažkada dirbai? Galop, jei čia užsimanytum išeiti, atsirastų problema "kur gyventi".

O šiaip nekreipkit dėmesio. Pavargau apie savo darbą galvot, gal kartais galiu ir apie svetimą? wacko.gif Šian net užknistuvas sakė, net nereikia jo taip toli žvilgsniu siųsti. Šiaip jam nerūpėdavo ar aš ten kažkuo nepatenkinta dėl jo savybių. Todėl čia didi naujiena. Nors aš manau, kad šitos empatijos užuomazgos iš to, kad išlindo pačio pora riebių klaidų. Galit netikėt, bet tikrai to nelinkėjau, nors nesunku buvo numanyt, kad taip atsitiks anksčiau ar vėliau.
Atsakyti
Labas.Vis paskaitau jus.

Pati gyvenu banguotai.Tai gerai, tai visai ant išprotėjimo ribos. Bet iš esmės neblogai.

Šiaip jau truputį komiškai atrodo nuolatinis Night moralizavimas, priekaištai ir subtilus žeminimas mejos atžvilgiu. Tai šuns nedresūra, tai svoris, tai dabar darbo neįvertinimas tariamas. Juk pati irgi nuolat skundiesi, kad negerai jauties darbuose, kad dirbi dėl pinigų, o ne saviraiškos. Visi darbai vertingi ir įdomūs. Namą išvalyt pardavimui yra ne mažiau svarbus ir atsakingas darbas, visur sava specifika.ir reikalavimai.
Papildyta:
Bet čia tikriausiai žmogaus būdo savybė už save psichologiškai, intelektiškai silpnesnį moralizuoti, auklėti ir nuolat prikišti, priekaištauti viešai, patogu,kai tas žmogus su viskuo sutinka,nuolankiai linksi galva, pripažįsta, bet toliau elgias,kaip.jam.patogu. Ir tai jo teisė. Niekas ir neturi teisės smerkti ir nuolat priminti,priekaištauti,net jei žmogus ir nekeičia savo gyvenimo būdo ar kad ir dirbtų nemėgstamą darbą. Patys turim.pakankamai savo problemų ir netobulumų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 17 sausio 2017 - 23:11
Galvok ką nori ir interpretuok ir toliau savaip, Bestyge, tas mano rašliavas, sėkmės smile.gif
Atsakyti