QUOTE(*ksenija* @ 2017 02 03, 20:05)
Va va... Aš iškart jau kai pasiryžau pradėt gydytis vaistais, kilo man tokia mintis, kad šakės kaip sunku bus paskui atprast.

Ypač ramiakus pradžioj kol gėriau, tai atrodė 'fūūū, blyn, uždaužyta bulvių maišais jaučiuosi', o paskui tolerancija atsirado ir be raminamųjų kažkur padėtų 5m spinduliu- baisu net būti. Kartais nebūtina jų gert, dar atsilaikau, bet bent jau tas saugumo jausmas, kad jie YRA.
O Zyle30 tikrai nesusidūręs asmeniškai su tokiom ligom. Pati seniau galvodavau kaip čia galima parintis dėl kažko tiek, kad depresijoj sėdėt. Aš tikrai neturėjau nei ten kažkokių traumų didelių gyvenime, nei skolų ar problemų, turiu ir šeimą, ir hobių ir superinių draugų. Sugedo smegeninė ir viskas

Kū padarysi. Tai kaip Nidulia minėjo- saviįtaiga dažnai nepadeda

Netiesioginis tas nerimas gali būti, kad "va dėl šito va konkrečiai dabar aš nerimauju". Ne. Gali duše praustis ir supanikuot

Aišku, nervinės situacijos (žmonės) iššaukia tą, bet tuom, kad save mintyse nuraminsi- neišgysi. Aš vakar va turėjau planų, norėjau į renginį išeiti pasižmonėti, nuotaika gera buvo, jau beveik ir susiruošus eiti buvau, bet va bac ir per sekundę galva svaigsta, pykina, norisi pasislėpt po kaldra, prisivalgyt ramiakų ir t.t. Nesvarbu visiškai ar tu ten labai norėsi, labai lauksi. Užplauks smegenėlėn kažkas ir gali atsisveikint su savo planais. Man pats nemaloniausias dalykas, kad tenka dažnai nuvilti šeimą, draugus dėl to.

Susitari susitikti, pasiilgę būna, o aš... Vos ne paskutinę minutę turiu susitikimą atšaukt, nes suprantu kad negaliu visgi išeit. Tai kažkaip atsiprašai ir paskui pagalvoji, kad realiai dabar pyksta ant tavęs dėl to, kad tau blogai.
O kaip tu pati manai, kas tau iššaukė tokią būseną?

Aš tai, turbūt, iš prigimties turiu kažkokį nerimo "geną". Krovėsi krovėsi krovėsi viskas kažkada ir vienu momentu ir pati supratau, kad man jau visai negerai...
Apie tą pažadėjimą kažkur išeit ir paskui paskutinę min atšaukt, kai perskaičiau, tai kaip aš būčiau rašius.

Dabar man taip retai būna, bet dar pasitaiko, o sąžinė karts nuo karto paėda prisiminus dar ir kelių metų įvykius... Dar pamenu, buvo, pvz., užsirašau pas kirpėją ir nenueinu. Fui, kaip nemalonu paskui.

Ta kirpėja gal irgi būtų galėjus kažką kitą priimt, prarado pajamas ir t.t. Arba reikdavo kokių batų, nes visi apiplyšę, kaupdavaus, kad jau kitą savaitgalį tai tikrai važiuosiu... Ir taip mėnesį, du... Dabar, kai nereikia autais trenktis, galbūt lengviau būtų, net ir tokioj stadijoj.
Dar ryškus prisiminimas, kaip reikdavo išsiruošt į darbą (dažniausia man ryte būdavo sunkiausia): atidarau spintą, būdavo, ten viskas sugrūsta, maždaug, kas iškrenta, tą apsirengiu... Arba katinas dar pasiknisa ten ir ką išmeta, tą rengiuos... Iš pradžių stengdavaus išoriškai bent daugmaž būt tvarkinga, paskui jau ir to nepajėgiau. Nors man ir dabar atrodo, kad gal neatrodžiau labai jau kažkokia asociali. O kambary kokia "tvarka" būdavo... Brrrr. Suprasdavau, kad, jei kas pamatytų, būtų ir gėda, ir negražu, bet man pačiai nebe iki tos netvarkos buvo.
Tada dar daugiau rašinėdavau čia, ir, man atrodo, tai padėdavo kažkaip išbūt.
Šian truputį geriau jaučiuos. Buvau kirptis, nusipirkau porą knygų, dar "Humanoj" prasinešiau (

). Vakar naktį kaip buvo užėję, siaubas. Ne nerimas, bet tas toks kitas nenusakomas jausmas. Pasivaišinau relaniumu, nepadėjo. Pasivaišinau dar vienu, kiek palengvėjo. Nors neužmigau gal iki 4.