QUOTE(verksne @ 2017 02 21, 11:11)
Nezinau,manau nesugebesiu tiek save pastumt.Ir iseit kazkur bijau,nes atrodau baisiai,tiesiog istinus nuo asaru.
O Tu dabar vartoji vaistus,ar jau ne?Ir kaip jauteisi darbe,kai buvo blogai,gal ne taip prislegtai?Pas mane beda ta,kad darbas beveik visada is namu.O tai leidzia sedet sukiuzusiai,apsibliovusiai.Nekenciu saves tokios.Labai sunku.
O Tu dabar vartoji vaistus,ar jau ne?Ir kaip jauteisi darbe,kai buvo blogai,gal ne taip prislegtai?Pas mane beda ta,kad darbas beveik visada is namu.O tai leidzia sedet sukiuzusiai,apsibliovusiai.Nekenciu saves tokios.Labai sunku.
Vartoju. As, nutraukusi vaistus, atkritau, tai man vel viskas is naujo.
As taip pat dirbu is namu, tad kai buvo juodas periodas, sedejau susivelusi ir su pizama visa diena. Tada man buvo gerai is namu dirbti, kad niekas manes tokios nemato, bet dabar - kancia. Truksta socialumo, judesio ir aplinkos pakeitimo, viskas vyksta namie. Mane si padetis smaugia, rodos taip nera ka veikti, kad nuprotesiu. Tik ir laukiu, kad greiciau ateitu naktis, eiciau miegoti ir nejausciau to slykstaus, nuobodumo, nieko neveikimo, jausmo. Siuo metu jis vienintelis mane kankina, visa kita - visai neblogai. Vos tik iskeliu koja is namu - pamirstu visas depresijas, netima ir kitas nesamones. Jei tik ilgeliau reikia pabuti namie, tai ir prasideda grozybes. Nerimas kabinasi, kazkokia baime ir panasiai. Bet pirma pusmeti, kai buvau duobeje, tai kojos is namu negalejau ir nenorejau iskelti, tik gyleti susisukusi lovoje galejau. Gal ir tau, kol kas, toks periodas. Todel dabar as ir varau sportuoti, slidineti, paziuozineti, visur, kad tik nekiutoti kiaura para namie.
Tau gal dar anksti, dar reikia issikapanoti is dugno, tada ir tu kazka pradesi daryti ir eiti. Laikykis, viskas bus gerai, tik cia reikia kantrybes ir laiko.
Bestyge, kaip gaila, kad tokios bedos tave uzpuole, laikykis, sveikateles tau.