Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(verksne @ 2017 02 21, 11:11)
Nezinau,manau nesugebesiu tiek save pastumt.Ir iseit kazkur bijau,nes atrodau baisiai,tiesiog istinus nuo asaru.
O Tu dabar vartoji vaistus,ar jau ne?Ir kaip jauteisi darbe,kai buvo blogai,gal ne taip prislegtai?Pas mane beda ta,kad darbas beveik visada is namu.O tai leidzia sedet sukiuzusiai,apsibliovusiai.Nekenciu saves tokios.Labai sunku.

Vartoju. As, nutraukusi vaistus, atkritau, tai man vel viskas is naujo.
As taip pat dirbu is namu, tad kai buvo juodas periodas, sedejau susivelusi ir su pizama visa diena. Tada man buvo gerai is namu dirbti, kad niekas manes tokios nemato, bet dabar - kancia. Truksta socialumo, judesio ir aplinkos pakeitimo, viskas vyksta namie. Mane si padetis smaugia, rodos taip nera ka veikti, kad nuprotesiu. Tik ir laukiu, kad greiciau ateitu naktis, eiciau miegoti ir nejausciau to slykstaus, nuobodumo, nieko neveikimo, jausmo. Siuo metu jis vienintelis mane kankina, visa kita - visai neblogai. Vos tik iskeliu koja is namu - pamirstu visas depresijas, netima ir kitas nesamones. Jei tik ilgeliau reikia pabuti namie, tai ir prasideda grozybes. Nerimas kabinasi, kazkokia baime ir panasiai. Bet pirma pusmeti, kai buvau duobeje, tai kojos is namu negalejau ir nenorejau iskelti, tik gyleti susisukusi lovoje galejau. Gal ir tau, kol kas, toks periodas. Todel dabar as ir varau sportuoti, slidineti, paziuozineti, visur, kad tik nekiutoti kiaura para namie.
Tau gal dar anksti, dar reikia issikapanoti is dugno, tada ir tu kazka pradesi daryti ir eiti. Laikykis, viskas bus gerai, tik cia reikia kantrybes ir laiko.

Bestyge, kaip gaila, kad tokios bedos tave uzpuole, laikykis, sveikateles tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 vasario 2017 - 22:44
Vis galvoju apie savo svajonę, t.y., darbą namie (neurgzkit, kad nesąmonė, kaip minėjau, išbandyta ir "ant manęs" ir man tai buvo idealu). 😛
Iš esmės, jei darbo daug, tai vykimas į ofisą geras tuo, kad dirbama nuo apibrėžto laiko, pvz., nuo 10. Beeet. Iš kitos pusės, kol nuvykstama, kol dedamos pastangos padoriai atrodyt, gi kiek laiko prarandama, per kurį galima būtų dirbt. Kur dar kolegų blaškymai.Tai hm. Nebent darbo mažai, niekas neskambinėja darbo klausimais, nespaudžia terminai, nerašo n emailų per dieną, į kuriuos atsakyt reik per daug nedelsiant, kad nestrigtų tolesnė darbų eiga kolegoms, tada gal ir yra laiko galvot apie nuobodulį. Bet jei darbo nėra, kad užpildytų visą darbo dieną, tai gal galima daryt kas malonu namie, jei sunku išsikrapštyt laukan. Pvz., knygų skaitymas, rankdarbiai, ar., nžn. kas kam patinka.
Čia tik raštu svarstau, kodėl kitiems sunkumas dirbt namie. Nors, spėju, čia tiesiog žmonių skirtumai. Pan., kaip kažką "veža" šokoladas, o kažką mėsa, taip ir su darbu namie ar ofise. Ar ne?
Atsakyti
Ouuuu. Užsisvajojau, kaip gyvenu kur nors prie Katedros, per langą matau varpinę ir Gedimino pilį. Dažnai nueinu į Coffee Inn kavos pavakariais, pajaučiu miesto pulsą, visokio plauko nepažįstamus žmones. O kas antrą ar trečią dieną nueinu į Katedrą ar Gailestingumo šventovę į mišias. Tikiu, kad stresuočiau dėl darbo kur kas mažiau. Tik ir pats darbas turėtų būt gerokai kitoks, nei dabar manas.
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2017 02 21, 20:40)
Sveikos, merginos,

Bestyge, labai tave užjaučiu ir kuo puikiausiai suprantu. Po savaitėlės rysiu žarną ir aš, kankinuos skausmuose ir spėju, kad laukia tavo likimas. Laikykis, nežinau ką ta operuos, bet tikrai tikiu, kad pasijusi geriau.  console.gif

Man dažniausiai degina, skauda retai ir nežinau, ar skrandį...Linkiu kuo greitesnio ir sklandesnio tyrimo (endoskopijos)...

QUOTE(Night13 @ 2017 02 21, 22:31)
Bestyge, och. Skaudoka skaityt. Maniau būsi, kaip ant sparnų... Kadangi mačiau fb žinai ką (nežinau, ar galiu minėt čia, galbūt nenori `viešint`). Pati net pasvajot nedrįstu, tikriausiai niekada neteks TO  patirt dėl banalios priežasties - finansų. Pamačiau, tai man buvo kažkas WOW.
O še tau, atrodo, nėr senatvė, o ligos visokio plauko...

Ar toks įspūdis, ar tikrai taip yra, kad net "normalūs" žmonės šiuo metu kažkokie įtampoj, ar čia taip sutapo, kad tiesiog ratas, su kuriuo bendrauju dabar slystelėjo apačion psichine prasme. Darbe irgi kažko visa šeima pikta. Suprantu, kad ne ant manęs, bet lyg kas įkandęs būtų, uodegas pabrukę.

O mane ilgesys ir nuovargis kankina. Ilgesys sunkus daros vėlei...

Taip, daugelis žmonių dabar įtampoje, skubėjime, strese, o visa tai ir yra ligoms priežastis. Mano fizinių ligų priežastis - didžiulis nerimas ir stresas daug metų.

Skraidžioti padebesiais galima, kol ten nenuvažiuoji. Nuvykus viskas visai kitaip nei daug metų įsivaizdavau. Keturios kultūros, maišalynė, atskiri kvartalai ir t.t. Ir nebuvau nei pakylėta, nei nusmukdyta. O grįžus namo tokia krizė ištiko su atžala, kad abiem su vyru norėjosi prasmegti skradžiai, nervų priepuolis ištiko net vyrą.

Dėl finansų - šiais laikais gali keliauti statistinis biudžetinis lietuvis. Jei gali sutaupyti 300-600 eurų kelionei, gali keliauti į bet kurią šalį. Mes ir ne tik mes įrodymas. Lėktuvų bilietai pigūs kaip niekad, nakvynę irgi galima rasti pigią. Yra toks Kūtvėlos blogas, mokytoja, o keliauja po visą pasaulį, nors pinigų daug neturi. Čia tik noro reikia. Nors toje šalyje, kur mes buvome, be galo brangu beveik viskas, ypač kurorte, vežėmės savo maistą, į kavinę nueiti neįmanoma. Bet paskui tame kitame dideliame mieste, kur sakei - wow, atsigavome, radome gana pigią knaipę, Cofix pigių kavinukių, turgų.

QUOTE(Nidulia @ 2017 02 21, 22:38)

Bestyge, kaip gaila, kad tokios bedos tave uzpuole, laikykis, sveikateles tau.

Dėkui, užpuolė mane jos seniai, viskas į krūvą, tiesiog negerėja, srebiu pasekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 22 vasario 2017 - 08:53
Bestyge, žinau tuos blog`us, ir kainas daugmaž. smile.gif Mane domina ne tik TAS miestas, apskritai TA šalis, skirtingos kultūros, kaip rašai. Žinoma, TAS miestas ir yra WOW.
Specialiai kokį pusmetį spaustis ir taupyti kelionei (o dar, vargu, ar pavyktų), skamba creepy. biggrin.gif Juk jei ketinu gyventi toliau, niekas neišlaikys netekus darbo, ar pan., tai nlb adekvatu būtų tolimos kelionės, dar kai ir mamai va taip... Vietoje to WOW sau, geriau tebūnie jai koks malonumas ar parama. smile.gif
Pavarvinau seilę, kol kas geriau neįsisvajosiu.
O tau sveikatos ir ramybės.
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiūlyti ateiti pas mane į svečius http://www.apiesantykius.lt/ Autentiška patirtis, mintys, kaip mylėti gyvenimą... Apsilankykite ir nuotaika būtinai pakils!
Atsakyti
QUOTE(Sagutė 13 @ 2017 02 22, 10:35)
Sveikos, norėjau pasiūlyti ateiti pas mane į svečius http://www.apiesantykius.lt/ Autentiška patirtis, mintys, kaip mylėti gyvenimą... Apsilankykite ir nuotaika būtinai pakils!

Nu bet is kur cia tokios optimistes uzklysta doh.gif

Nebegaliu,mergos,darbo daug,koja istinus,skauda net ta,kuri siaip sveikesne buvo,bet turbut naturalu,nes remiuos i ja...

Night,su tuo taupymu...taupiau,meciau i taupykle,per gimtad buvau gavus dovanu vokeli,likus savaitei iki algos isleidau viska,o butu jau bilietas isejes i viena puse ten kur noriu...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 02 22, 10:07)
Nu bet is kur cia tokios optimistes uzklysta doh.gif
Nebegaliu,mergos,darbo daug,koja istinus,skauda net ta,kuri siaip sveikesne buvo,bet turbut naturalu,nes remiuos i ja...

Night,su tuo taupymu...taupiau,meciau i taupykle,per gimtad buvau gavus dovanu vokeli,likus savaitei iki algos isleidau viska,o butu jau bilietas isejes i viena puse ten kur noriu...

Taigi ne visos pamokslaut užklysta. Nors nuorodą atidaryt bijau biggrin.gif
Apie taupymą man baisu ir prisimint, aš irgi nesugebėjau net maškės draudimui susitaupyt, nors tikrai nesitaškau... O dar jaučiu, kad imu labiau žabt, reik su ačkarais kažką daryt, nes jau diskomfortas, o vairuot taip išvis nusikaltimas. Atrodo, dirbu, bet nuoma, dar ta pati maškė nors ir patogu, bet, matau, kad nlb mano pajamoms.
Žodž. Nesakau, kad jaučiuos vargše, bet kartais visai nesmagu dėl to.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 02 22, 12:04)
Taigi ne visos pamokslaut užklysta. Nors nuorodą atidaryt bijau biggrin.gif
Apie taupymą man baisu ir prisimint, aš irgi nesugebėjau net maškės draudimui susitaupyt, nors tikrai nesitaškau... O dar jaučiu, kad imu labiau žabt, reik su ačkarais kažką daryt, nes jau diskomfortas, o vairuot taip išvis nusikaltimas. Atrodo, dirbu, bet nuoma, dar ta pati maškė nors ir patogu, bet, matau, kad nlb mano pajamoms.
Žodž. Nesakau, kad jaučiuos vargše, bet kartais visai nesmagu dėl to.

Mane viskas nervina 2 diena.vakar vel kaip psichine ir isterike pasireiskiau.db tai juokinga,bet vakar...yra cia toks vienas kur suns mano nemegsta.ir pastoviai bamba tai uzmusiu tai kam jis cia reikalingas ir pan.ir vakar stoviu su suniu prie savo budos,ieskau raktu ir eina jis-kai pradejo vel tas cia,uzmusiu,nu neislaikiau ir kai pratrukau...bet taip kad prisimenu tik paskutini sakini-iskviesiu policija.aisku girdejo visi,nes buvo pietu pertrauka.
Atsakyti
Verksne,
Kava man skanu ir įprastas ritualas, ir darbų nustūmimas - tipo geriu kavą. Bet ji man sukelia nervingumą, širdies makalavimąsi, kraujospūdį, nemigą. Taigi gerti ją man tiesiog kvaila. Kol išgeriu vandens - tas noras paprastai praeina.
o aš niekada neverkiu. Kai vaikas leliuku būdamas buvo reanimacijoje, mane gydytojai net klausinėjo, kodėl aš tokia abejinga. Neverkiau kai mirė mama ir brolis. Tiesiog nėra ašarų, emocijų., Bet žiaurių filmų negaliu žiūrėti. Nuo EMILIJOS vos atsipaipaliuojau.
Taigi visos turim savo 'kuprą'
Neliūdėk dėl to darbo. Tu priėmei sprendimą pagal aplinkybes. Kaip sako, jei žinotum, kur krisi - pagalvę pasidėtum.
o gal Dievas tave taip apsaugojo nuo ko nors baisaus,
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 02 22, 09:15)
Bestyge, žinau tuos blog`us, ir kainas daugmaž. smile.gif Mane domina ne tik TAS miestas, apskritai TA šalis, skirtingos kultūros, kaip rašai. Žinoma, TAS miestas ir yra WOW.
Specialiai kokį pusmetį spaustis ir taupyti kelionei (o dar, vargu, ar pavyktų), skamba creepy. biggrin.gif Juk jei ketinu gyventi toliau, niekas neišlaikys netekus darbo, ar pan., tai nlb adekvatu būtų tolimos kelionės, dar kai ir mamai va taip... Vietoje to WOW sau, geriau tebūnie jai koks malonumas ar parama. smile.gif
Pavarvinau seilę, kol kas geriau neįsisvajosiu.
O tau sveikatos ir ramybės.

Tai jei turi stiprų norą, pamatysi kažkada.

Mūsų vyru mąstymas toks - jei negalim niekam susitaupyt, tai nors kartą per metus kažkur nuvažiuot, be vaikų, kad ir į netolimą šalį, teisiog pats procesas ir smegenų atjungimas nuo darbų, vaikų.

Nepaisant, kad lova sulūžus, šaldytuvas sugedęs ir mašina rūdija....Aišku, tai neprotinga, nelogiška, logiška būtų išsitirti dėl sveikatos, nueiti į mokamą konsultaciją. Alia pas mane įsijungęs toks dalykas - turiu tik šią dieną. Ypač kai jaučiu tokį trapumą savo kūno ir psichikos.

Ačiū, sveikata ir ramybė man - svarbiausias ir siektiniausias dalykas....Dar vis liūdna, kad turiu rūpintis mityba kaip bejėgis lelius....Taip to nemėgstu.
Atsakyti
[quote=Nidulia,2017 02 21, 22:38]

As taip pat dirbu is namu, tad kai buvo juodas periodas, sedejau susivelusi ir su pizama visa diena. Tada man buvo gerai is namu dirbti, kad niekas manes tokios nemato, bet dabar - kancia. Truksta socialumo, judesio ir aplinkos pakeitimo, viskas vyksta namie. Mane si padetis smaugia, rodos taip nera ka veikti, kad nuprotesiu. Tik ir laukiu, kad greiciau ateitu naktis, eiciau miegoti ir nejausciau to slykstaus, nuobodumo, nieko neveikimo, jausmo.

Nidulia,toks jausmas,kad tai as pareasiau yuos zodzius,nes lygiai taip ir jauciuosi.

PRANAITE,tai ne liudesys,tai siaubinga grauzatis.
O negalet issiverkt,manau,irgi labai sunku.
Atsakyti