Verksne, rimtai paklausyk Pranaitės ir pabandyk kasdien čia raštu bent sakiniu pasiliet kaip jauties, kas gerai ar blogai nutiko, ar kokiu memuaru pasidalint, ar kas neramina. Nežinau, ar visiems tai galioja, bet tikrai juodais, kone psichozės periodais esu čia liejusis. Ir bent tuo metu tai padėdavo išbūt, šiek tiek nusiramint. Dažniausia kitos kažkaip sureaguodavo, net paguosdavo, nors iš tikro, rašydama pati geriau suprasdavau savo elgesio klaidas, kuo nusiviliu, galbūt, ką turėčiau keisti ir t.t.
Man labai patinka, kai Pranaitė pasisako. Labai racionaliai, taikliai, kas liečia kitus.
Ačiū, suprantu, kad gavau komplimentų. Dėl to įvykio galvojau, kad, galimai, gal ką pralinksminsiu, kad ir kaip pati iki šiolei ir suklusiai krauptelėjus, ir noris šyptelt iš savo kvailumo. Bet kai pripyliau, pamaniau, kad kas gi gali tokio ilgio rašliavas skaityt, aš tai tikrai tingėčiau, o šiaip, pasukios kažkas pirštą prie smilkinio dėl tokios paklodės.
Apie rašliavų pavertimą kažkuo materialiu buvau susimąsčius (nors tik šitam forume ir sakė 1- kitas, wahaha, tai, nžn., kiek čia rodiklis). Kadangi su psichologe daug kalbu apie darbą, nesaugumą ten visame kame, buvom užkabinę temą, kad gal vertėtų pagalvot, ką man būtų priimtina veikt darbine prasme, atmetant ką dabar veikiu. Nedrąsiai ir atsargiai užsiminiau apie keistoką man pačiai idėją, ala, gal siūlytis kokiam portalui, nes man sakė, kad gebėčiau rašyt (nesakiau, kad forume, žinoma). Bet labai greit supratau, kad norint tą daryti, pirmiausia reikia turėt ką pasakyti, t.y., pagrindas yra domėtis kažkokia konkrečia sritim. Net pagrindo neturiu.
Taip, paskutinius m. nuolat skaitau krikščionybės (turbūt, teisingiau būtų sakyt, katalikybės) religine tematika. Man įdomu, bet domiuos ir skaitau pamažėl, kas reiškia, kad tai labiau pomėgis dėl savęs, vilties sau įsikvėpimas, gyvenimo ir egzistavimo prasmės paieškos. Maždaug, kaip "faina turėt akvariumą su žuvytėm". Nėra taip, kad turėčiau ta tema kažką pasakyt kitiems. Kurti kažką nekonkretaus, ala `romanus` manęs visiškai nedomina.
Db pati matau labai nedaug mano akim dėmesio vertų straipsnių lietuviškuose portaluose. Viskas iki paskutinio kraujo lašo sukomercinta ir paviršutiniška tiek, kad net man, nieko nenutuokiančiai apie žurnalistiką, su skurdžiu žodynu, atrodo meh.
Į tą temą. Paskutinėm dienom sukas mintis, kad būtų gerai man dar kažką pastudijuot. Net norėjau jums rašyt į tą temą, gal pasiūlysit KĄ.

Pati žinau tik tiek, kad nenoriu humanitarinių ar socialinių sričių. GALBŪT išimtis galėtų būti menotyra, bet kam man ji... Tiktų inžinerinės ir / arba kūrybinės kryptys.
Nežinau, ar užtektų ramybės ir protelio studijuot, bet o gal pasiryžčiau pabandyt... Norėtųs, kad ta sritis būtų žemiškai praktiškai pritaikoma, įdomi man, bet ir naudinga kitiems vėliau.
Svajone vadint būtų per drąsu, bet, tarkime, nūdienos mintis.