Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Man lygiai tas pats.Tas buvimas namie taip slegia.O dar savaitgalis...Kažkokia tuštuma dūšioj ir ,pasidaręs nuolatiniu palydovu, nerimas...

Dėl vaistų reiks pakalbėt su gydytoja.
Atsakyti
Šiandien paleido namo suleidę vaistų. Jaučiaus gerai. Namie žiūriu, kad jau praėjo 8 val po vaistų leidimo. Dar po vaėandos ar kelių pajaučiau skausmą. Taip jau išėjo, kad šiandien vakare sūnus koncertavo Katedros bažnyčioje.Norėjo, kad aš būčiau. Skausmui beldžiantis ir stiprėjant išgėriau ibuprofeno ir su šeima išvažiavom .man išrašytų stipresnių vaistų, Dolmen granulėm, nespėjom nusipirkt, maniau, pakentėsiu. Tas Kazio turgus mieste. Teko paeiti. Vaikai už rankų. Širdį pradėjo permušinėt. Skausmas intensyvėja. Katedroj mišios. Viskas užsitęsė. Man ryjant seiles rodosi, kad gerklėj įkištas peilis....Sunkiai prasižioju ir tyliai murmu, kai kalbina vaikai, o vėliau susikalbam gestais. Bus man pamoka. Nežinojau, kad nė geamo neveiks tas ibuprofenas. Leidžiamų nerašė. Tipo skatina kraujavimą. Tokie tad nuotykiai. Ką tik vaistinėj išmaukiau miltelius nuo skausmo. Laukiu palengvėjimo. Vyras jau kalba, kad be reikalo važiavau. Nieko,įvertinsiu vaistų daromus stebuklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2017 03 03, 21:55)
Šiandien paleido namo suleidę vaistų. Jaučiaus gerai. Namie žiūriu, kad jau praėjo 8 val po vaistų leidimo. Dar po vaėandos ar kelių pajaučiau skausmą. Taip jau išėjo, kad šiandien vakare sūnus koncertavo Katedros bažnyčioje.Norėjo, kad aš būčiau. Skausmui beldžiantis ir stiprėjant išgėriau ibuprofeno ir su šeima išvažiavom .man išrašytų stipresnių vaistų, Dolmen granulėm, nespėjom nusipirkt, maniau, pakentėsiu. Tas Kazio turgus mieste. Teko paeiti. Vaikai už rankų. Širdį pradėjo permušinėt. Skausmas intensyvėja. Katedroj mišios. Viskas užsitęsė. Man ryjant seiles rodosi, kad gerklėj įkištas peilis....Sunkiai prasižioju ir tyliai murmu, kai kalbina vaikai, o vėliau susikalbam gestais. Bus man pamoka. Nežinojau, kad nė geamo neveiks tas ibuprofenas. Leidžiamų nerašė. Tipo skatina kraujavimą. Tokie tad nuotykiai. Ką tik vaistinėj išmaukiau miltelius nuo skausmo. Laukiu palengvėjimo. Vyras jau kalba, kad be reikalo važiavau. Nieko,įvertinsiu vaistų daromus stebuklus smile.gif

Tie dolmen net nereceptiniai ir ner jau tokie stiprus...man nuo koju skausmo jie visiskai nepadeda,kaip beje ir tie israsyti stiprus receptiniai...bet as tiek vaistu ryju,kad mieko keisto turbut...

Atsakyti
Night,ar gyva??
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 03 03, 23:12)
Night,ar gyva??

Gyva. Labai pavargau nuo socialumo. Šian būtų buvęs tėčio gimtadienis.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 03, 17:41)
Mane tik namie eda depresija, vos iskeliu koja is namu - kaip nebuta, tai ir varau visur. Man patinka. Be to, tavo darbas fizinis, natural, kad po darbo buni labiau pavargusi nei as.

Vat pavydžiu šiek tiek, nes man kaip tik atvirkščiai... Aš tik namie gerai/saugiai jaučiuosi. Kai jau į parduotuvę ruošiuosi eit iškart širdis kalatotis pradeda, tai ką jau kalbėt, kad kažkur toliau ilgesniam laikui išeit... Išsikrausčiau į užmiestį prieš keletą dienų, vidury miško gyvenu biggrin.gif Labai ramina gamta smile.gif Tai vat taip bandau reabilituotis po truputį, ilsėtis, būt gamtoj, va jau reiks ir daržuose pasikapstyt neužilgo.
Atsakyti
Kaip šiandien gražu - pavasaris.O širdy taip sunku.Vėl pasidejavau.
Reikia save priverst kažką veikt.
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2017 03 04, 11:57)
Kaip šiandien gražu - pavasaris.O širdy taip sunku.Vėl pasidejavau.
Reikia save priverst kažką veikt.

Lb faina lauke.man lb patinka pavasaris,kai viskas atsibunda,zydi,sprogsta kaip Night sako 😁

Visai noreciau i kokius miskus su šuniu pasivaiksciot.
Atsakyti
Negaliu pernešti, kai kažkokia jėga ateina ir išjungia gyvenimo laimės jungiklį. Vienas klik ir spalvų nelieka. Staiga, be jokio įspėjimo, be jokios suvokiamos priežasties. O po kurio laiko viskas grįžta, bet jau po truputį. Šviesėja mintys, gerėja savijauta.

Keistai skaitosi, kai mylimuke rašo, kad įkalė ampulę.

Pavasaris yra gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gumine: 04 kovo 2017 - 16:21
Parvilkau Jums "išsprogusių", beveik jau žydinčių, snieguolių iš mamos. Jeigu bus per 2 lapus, tai žinokit, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrima:
vartotojo įkelta nuotrauka

Pirmąkart, per daugiau nei metus, sekmadienį neapsilankiau šventovėj. Tiesa, buvau penktadienį. Man to reikia. Dabar net nelabai maloniai jaučiuos. O dar lyg ir tėčio gimtadienio savaitė (žinau, kad iškeliavusių gimimo dienos lyg ir nereikėtų minėt, bet vis tiek juk prisimenu...). Buvau kapuose su mama ir teta. Užkūrėm žvakę.
Bet grįžus toks nuovargis užėjo... Nors juk NIEKO neveikiau. Jei prisikelsiu, nueisiu anksti ryte į mišias.
Galvoju, gal gerimax, ar kažko pan. su ženšeniu pavalgyt... Šitie mane prikeldavo fiziškai (nors ir neaišku, ar čia fiziškai reik...).
Dėl D vitamino, tai nesuprantu šito ažiotažo. Kodėl ne B grupės ar aminorūgščių? Arba kodėl manot, jei trūksta D, netrūksta kitų vitaminų ar/ir mikroelementų? Ar išvis būna, kad trūksta, jei trūksta, tik kažko vieno? Skaičiau, kad dėl D apskritai prieštaringos nuomonės ar "psichams" jis TIKRAI į temą. Aišku, jei padeda, valio, ir aš išgerčiau. Bet tirtis nesiruošiu dėl 1 vitamino, nes paliegėliams n visko gali "trūkt".

Beje, aš kažkokia per ėdri pasidariau. Grįžus ir numigus galvojau padarysiu atsilenkimų bent, užpakalį pakilnosiu, t.y., bent lengvai pasimankštinsiu, nes dabar visur su mašina, tai išvis nejudu. Bet padariau kelis atsilenkimus, kaip meška, supratau, kad aš per daug pavargus. Atmiegojus iki valiai kelias dienas, reikalai turėtų pasitaisyt, bet ir savaitgalis baigės...
Prisiskundžiau. Bet, galvoju, nereik vyt Dievo į medį. Mamytė, ačiūdie, laikos visai neblogai. Atšėrė ją vaistais, bent šiuo metu geriau, ir valgyt gali įvairiau, ne vien košes.

Atsakyti
Night,kaip gražu žiūrėt į snieguoles tokią žiemišką dieną.

Bestyge,kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2017 03 06, 17:19)
Night,kaip gražu žiūrėt į snieguoles tokią žiemišką dieną.

Bestyge,kaip laikaisi?

Ačiū, kad klausi. Kol kas labai sunkiai. Negalvojau, kad taip sunkiai tveriama. Naktį pabudau nuo žvėriško skausmo. Gerklę, ausis, viską plėšė baisus skausmas. Ištirpintus nuo skausmo miltelius trecdalyje puodelio gėriau gal 5 minutes. Ryti nesuvokiama kančia. Ryte jau meldžiau ampolės vyro. Tada po valandos atsigavau.nuvežė į polikliniką. Vienoj pusėj kiek kraujuoja....Tai vaėgai ir geri ant atvirų žaizdų. Ryt pas Lor skubos pagalba. Pasakys, kaip gydytis toliau. Ligoninėj sakė, kad negalima leidžiamų nuskausminamų, bet kad kitip išprotėt galima. Jau ir ašaros tekėjo...

Kaip tu laikais?
Atsakyti