QUOTE(Spanguoliukė- @ 2017 03 23, 07:41)
<p>Labas, Bestyge. Ar izeide, ar pati isizeidei?</p>
Visad patys įsižeidžiam.Įsižeidžiau ir dar kitą įžeidžiau...
QUOTE(*ksenija* @ 2017 03 23, 19:36)
Bet gal iš dalies ir gerai išsiliet ten? Vistiek gydytojas, kuris dirba su grupe pamato iš šono, kas viduje jūsų vyksta. Kartais tikrai blogiau laikyt savyje, ką galvoji tuo metu. Net jeigu ir negražūs žodžiai liejasi. Ypač negerai laikyt savyje tokiems žmonėms, kaip mes- kurie linkę viską per rimtai priimti, mąstyti ir paskui visos tos susikaupusios emocijos po truputį drasko iš vidaus. Bent jau man būdavo taip, kad jei man kažką nemalonaus pasakydavo, įžeisdavo, aš tiesiog nemaloniai pasijausdavau, gal net supykdavau, bet nutylėdavau. O paskui gulėdavau ir galvodavau "ką reikėjo atsikirst atgal", nes nenoriu būt silpna pastumdėlė.
Bet tai kaip sunku, kai turi diagnozę, ne pačios susikurtą, o gydytojų, bet vistiek sugeba mane kaltint, kad aš apsimetinėju, nes noriu nieko neveikt, gulėt lovoj ir sėdėt prie kompo. Kad žinotų jie, kiek aš laiko guliu toj lovoj ir galvoju, kaip man atsibodo tai. Bet nėra jėgų net ant kito šono apsiverst... Kompas ir knyga- mano draugai, na, dar šuo visada šalia. Tiesiog išeičiau visai iš proto, jeigu gulėčiau ir į lubas žiūrėčiau. Aš tiesiog stengiuosi nukreipti dėmesį nuo tų visų minčių "ką man toliau daryti, kur man eiti, kaip man geriau jaustis, iš kur gauti pinigų" ir t.t. Nes jau kai užsigalvoji ir negali rasti sau atsakymų į šituos klausimus, pasijauti tokia nevėkšla, silpna, nebežinai, ar verta išvis toliau eiti... Va dabar irgi guliu, gumulas gerklėj stovi, pykina, bet niekam nieko nesakau, nebesiskundžiu. Jau, atrodo, pripratau pati, kad KASDIEN bloga. Ir nežinia, ar kada bus kitaip. Nežinau jau ko griebtis, melstis, ar ką daryt
Taip žiauru, kad nežinau, ar juoktis, ar verkt. Atrodo, kad tokioj gilioj duobėj esu, šaukiuosi pagalbos, tikiuosi, kad kažkas praeis, išgirs, padės. Bet kaip tuščia, taip tuščia...
Bet tai kaip sunku, kai turi diagnozę, ne pačios susikurtą, o gydytojų, bet vistiek sugeba mane kaltint, kad aš apsimetinėju, nes noriu nieko neveikt, gulėt lovoj ir sėdėt prie kompo. Kad žinotų jie, kiek aš laiko guliu toj lovoj ir galvoju, kaip man atsibodo tai. Bet nėra jėgų net ant kito šono apsiverst... Kompas ir knyga- mano draugai, na, dar šuo visada šalia. Tiesiog išeičiau visai iš proto, jeigu gulėčiau ir į lubas žiūrėčiau. Aš tiesiog stengiuosi nukreipti dėmesį nuo tų visų minčių "ką man toliau daryti, kur man eiti, kaip man geriau jaustis, iš kur gauti pinigų" ir t.t. Nes jau kai užsigalvoji ir negali rasti sau atsakymų į šituos klausimus, pasijauti tokia nevėkšla, silpna, nebežinai, ar verta išvis toliau eiti... Va dabar irgi guliu, gumulas gerklėj stovi, pykina, bet niekam nieko nesakau, nebesiskundžiu. Jau, atrodo, pripratau pati, kad KASDIEN bloga. Ir nežinia, ar kada bus kitaip. Nežinau jau ko griebtis, melstis, ar ką daryt

Man nepadeda tokios emocijos ir chaosas. Pasirodo, ten kitokia grupė. Kita specifika. Aš pasijaučiau nesaugiai... Ten labiau iformacinio tipo grupelė su pasidalijimais patirtimi. Nėra dirbama, kaip, pvz, kitame skyriuje. Kur sprendžiamos problemos čia ir dabar.. Kur pasiskirstoma vaidmenimis, jei to reikalauja situacija, kur daug atsvėrimo, emocijų, ašarų...