Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Ksenija, ar tau bipolinis??

Bestyge, tavo gyvena tėtis Vilniuje??
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2017 03 24, 14:53)
Ksenija, ar tau bipolinis??

Bestyge, tavo gyvena tėtis Vilniuje??

Ne,ne Vilniuje...

Tempe pakilo didesne...matyt,nuo nervu...
Atsakyti
Pranaite, tiksliai nenustatė man, nes tik keletą mėnesių gydausi, sunku pasakyt. Man panašu į bipolinį, bet pas mane ne toks, kur kas kelias valandas, ar kelias dienas keičiasi. Toks, kur, kas kelis mėnesius, kas pusę metų kokių. Tai reikia stebėt, ar keisis kažkas kardinaliai.

Bestyge, laikykis... Kaip baisu, kai nežinai kas kur kaip. unsure.gif
Atsakyti
Bestyge,baisu ir klaust,bet ar atsirado Tavo tėtis?
Kaip laikaisi po darbo dienos?
Atsakyti
Laikaus.

Neatsirado.

Policija neieško. Nes ne turtuolių ar įtakingų artimasis. Tas skaudu ir pikta. Dar savaitgalis.

Darbas-gerai,atlaikiau. Net užsimiršt pavyko kažkiek tuo metu.

Dabar vėl spengianti tyla.

Labos.
Atsakyti
Bestyge, tu labai labai stipri. Tikrai ne kiekvienas padirbtų tokiu atveju. Net nežinau, kaip paguosti ir palaikyti. Iš šono atrodo, kad juk 50proc. tikimybė, kad viskas ok, ar bent beveik ok. Suprantama, kad regi nelaimės signalus ir kad labai baisu.
Kažkodėl galvojau, kad tėčio tavo gyvenime nebuvo. Palaikysiu bent maldele. Nežinau, kaip kitaip padėt...
Net ir nepažįstant tų žmonių liūdna... Ano mano pažįstamo tėtis taip ir neatsirado nei gyvas, nei miręs. verysad.gif Nors aną situaciją aš matau kitaip: tas žmogus apskritai nelabai eidavo iš namų, buvo ligotas, nebendraujantis, todėl artimieji sunerimo po kelių valandų, dar būdami darbuose. Policija, kaip supratau, irgi nelabai pastangų deda/dėjo. Bet ką tas piktinimasis... Tokiu atveju ir turtai nežinia, ar ką gali. Tavasis, kaip suprantu, ne namisėda, tai vis tiek vilties kibirkštėlė, kad gal tiesiog pasislėpęs kažkur vieši.

Sunkios žinios labai...

Gėda tokių nelaimių akivaizdoj ir skųstis man. Nors neramu labai... Šiandien išmiegojau visą naktį ir dieną iki 17.30... Buvau pakilus ryte tik trumpam. Dar miegočiau ir miegočiau...
Atsakyti
Baisi ta nezinia...

Siand vaiksciodama su suniu laukuose radau ismesta ka tik gimusi kaciuka.aisku pasiemiau,mintyse permesdama variantus ka su juo darysiu.pasirodo 1 darbininko kate atsivede kaciuku,viena paliko,kita ismete.nunesiau jam,aprekiau,grazino katei...simtus kartu sakiau kad sterelizuotu,bet ne,juk gamta taip sutvere.negaliu kaip pikta.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 03 26, 00:19)
Baisi ta nezinia...

Siand vaiksciodama su suniu laukuose radau ismesta ka tik gimusi kaciuka.aisku pasiemiau,mintyse permesdama variantus ka su juo darysiu.pasirodo 1 darbininko kate atsivede kaciuku,viena paliko,kita ismete.nunesiau jam,aprekiau,grazino katei...simtus kartu sakiau kad sterelizuotu,bet ne,juk gamta taip sutvere.negaliu kaip pikta.

Tai išmes atgal, jei norės. Per prievartą mielas nebūsi.
Jei ką tik gimęs ir išmestas buvo, greičiausia neišgyvens.

Kaip laikais pati?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 03 25, 23:36)
Bestyge, tu labai labai stipri. Tikrai ne kiekvienas padirbtų tokiu atveju. Net nežinau, kaip paguosti ir palaikyti. Iš šono atrodo, kad juk 50proc. tikimybė, kad viskas ok, ar bent beveik ok. Suprantama, kad regi nelaimės signalus ir kad labai baisu.
Kažkodėl galvojau, kad tėčio tavo gyvenime nebuvo. Palaikysiu bent maldele. Nežinau, kaip kitaip padėt...
Net ir nepažįstant tų žmonių liūdna... Ano mano pažįstamo tėtis taip ir neatsirado nei gyvas, nei miręs. verysad.gif Nors aną situaciją aš matau kitaip: tas žmogus apskritai nelabai eidavo iš namų, buvo ligotas, nebendraujantis, todėl artimieji sunerimo po kelių valandų, dar būdami darbuose. Policija, kaip supratau, irgi nelabai pastangų deda/dėjo. Bet ką tas piktinimasis... Tokiu atveju ir turtai nežinia, ar ką gali. Tavasis, kaip suprantu, ne namisėda, tai vis tiek vilties kibirkštėlė, kad gal tiesiog pasislėpęs kažkur vieši.

Sunkios žinios labai...

Gėda tokių nelaimių akivaizdoj ir skųstis man. Nors neramu labai... Šiandien išmiegojau visą naktį ir dieną iki 17.30... Buvau pakilus ryte tik trumpam. Dar miegočiau ir miegočiau...

Mano jausmus blokuoja labai paroxetinas. Antraip tikriausiai nepakelčiau taip tikrai.

Aš tėčio būdą puikiai žinau. Ir aplinkybes. Taihi tikrai nebestiki,kad gyvas grįš.... Ne jo charakteriui....Jei grįžtų gyvas, stebuklas būtų.

Night, nerado to vyro ir toliau neieško policija?

Baisus, aš jau meldžiaus,kad Jėzus padėtų rasti tėtį gyvą ar mirusį. Iš pagarbos jo kūnui.

Jis galėjo pats girtas įkrist į upę arba sumušę pacanai įmest.
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2017 03 26, 10:46)
Mano jausmus blokuoja labai paroxetinas. Antraip tikriausiai nepakelčiau taip tikrai.

Aš tėčio būdą puikiai žinau. Ir aplinkybes. Taihi tikrai nebestiki,kad gyvas grįš.... Ne jo charakteriui....Jei grįžtų gyvas, stebuklas būtų.

Night, nerado to vyro ir toliau neieško policija?

Baisus, aš jau meldžiaus,kad Jėzus padėtų rasti tėtį gyvą ar mirusį. Iš pagarbos jo kūnui.

Jis galėjo pats girtas įkrist į upę arba sumušę pacanai įmest.

Nerado. Paiešką paskelbė tos pat dienos vakarą. Nežinau kiek ieško ar neieško. Tas pažįstamas lygiai taip pat piktinos, kad paprastam žmogui dingus 0 dėmesio. Na, paskutinis tel. signalas kur užfiksuotas pasakė, kitus įrašus, pvz., kaip išėjo, susižvejojo patys. Tiesa, spaudoje buvo išplatinta kitądien po dingimo. Nežinau, kiek policijos, kiek artimųjų iniciatyva. Jie nedelsdami ir patys ieškot bandė.
Praėjo, turbūt, jau kokios 3 savaitės. verysad.gif
Graudu man daros ir baisu dėl jūsų abiejų... verysad.gif
Net jei artimas miręs, man atrodo, geriau tai žinot ir turėt galimybę bent kapelį aplankyt, ar laidotuvėse savotiškai atsisveikint, nei va taip - nežinia kas... Ar jis dingdavo taip seniau, kad ir dienai - kitai?
Buvau dar vaikas, kai sesė buvo dingus. Ji jau pilnametė buvo. Buvo labai LABAI baisu... Mums viskas baigės gerai, tiesiog įvyko nesusipratimas. Bet tikrai išprotėti galima.
Atsakyti
Night,nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 03 26, 11:20)
Night,nieko gero...

Kas blogesnio, tada?

Aptvarkiau bendras patalpas su butioke. Jaučiuos didvyre dėl pastangų. Nors taip labai neramu nėr, kad nepašliaužčiau. Tik dėl minties, kad kitam žmogui būtų maloniau. Šiaip ir ji nėr supertvarkinga, bet man netrukdo. Ko gero, vis tiek tvarkingesnė, nei aš.

Nuviliu aš žmones per savo blogas būsenas, po to graužiuos...
Atsakyti