Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

QUOTE(Lapyna @ 2016 10 13, 09:18)
Ei, tai visos slepiasi po lapais? Kalendorių darysim iš mano tavo ir dar jos nuotraukų??? Baikit. Susiredaguoja tos telefoninės nuotraukos, tik netingėkit pagaudyti kadro dienos šviesoj. Gi sakau, siūlausi apdoroti, tik pagaukit pakankamai ryškų vaizdą.

Monitoriaus monstras blink.gif  Tikras naktinis košmaras ninja.gif

Aš tikrai nemoku fotografuoti.
Myliu savo kates, bet neturiu gražių foto.
Fogi laksto kaip pasiutus, kalbina Kinga lakstyti kartu, Kingas susilaiko, tada ji apsiverčia ant nugaros ir prašo... Jetau, vaizdas... wub.gif Nulėkė abudu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 13, 08:27)
Aš tikrai nemoku fotografuoti.
Myliu savo kates, bet neturiu gražių foto.
Fogi laksto kaip pasiutus, kalbina Kinga lakstyti kartu, Kingas susilaiko, tada ji apsiverčia ant nugaros ir prašo... Jetau, vaizdas...  wub.gif Nulėkė abudu...  biggrin.gif

Turi, Kinga graziai fotkinai, Tase irgi... 4u.gif
Atsakyti
Labarytis 4u.gif
Dudu labai žavi wub.gif - aš irgi siūlyčiau ją kalendoriaus viršeliui 4u.gif
Dėl lernykščių kalendoriaus laimėtojų - kadangi matau jog nuomonės pasidalino, siūlau pasvarstymui porą kompromisinių variantų 4u.gif 1- gali dalyvauti ir tie kurie pernai į kalendorių papuolė bet iš jų šiemet į kalendorių pakliūva tik du daugiausiai balsų surinkusių, kiti savo vietas užleidžia ir iš pernykščių laimėtojų negali į kalendorių papulti du vienos mamkos katinėliai 2 - variantas, pernai papuolę į kalendorių, šiemet gali dalyvauti tik su grupine nuotrauka, pvz, jeigu Grikis su Kruopa nuspręstų dalyvauti tai galėtų konkursui teikti tik davo abiejų nuotrauką, o po vieną dalyvauti negali. Ką manot dabar? Taip pat nuomonės išsakymui glioja ir tas variantas, kad pernykščiai laimėtojai negali šiemet dalyvauti 4u.gif
Dėl tekinio kalendoriaus - nelabai sutikčiau todėl kad dauguma iš mūsų nesugebėsim padaryti gražių nuotraukų iš arti ir kuo labiau apsiribojam konkrečia tema tuk sunkiau bus tas nuotraukas padaryti 4u.gif
Tas pats ir dėl didelio kalendoriaus -būtų gražu didelis katas ant sienos, tačiau nepavyks dsugumai iš mūsų tokių nuotraukų padaryti kad jas paskum būtų galima kokybiškai kalendoriuje atspausdinti.
Dėl vynvakario - tai penktadienį po darbų Grikis Su Kruopa visų norinčių imtis priemonių prieš rudeninę depresiją laukia pas save 4u.gif mamka namuose jau bus 16 val. Tai prašom kada kam patogu 4u.gif mamka netgi galbūt sukaups drąsą pabandys iškepti obuolių pyragą (pirmą kart gyvenime) biggrin.gif Lapyna - vakare į AŽ įmesiu adresiuką su paaiškinimais kur geriau mašiniuką pastatyti 4u.gif Kas dar norėtų prisijungti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 13, 09:28)
Turi, Kinga graziai fotkinai, Tase irgi...  4u.gif

Ten MB, ne aš.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 13, 08:32)
Ten MB, ne aš.

Na ir kas. Nuotraukas juk vistiek turi? Beje kaip tau su TB, nuslinko debesys?

Magnuna, as noreciau prisijungti prie vynvakario, gaila lektuvas savaitgaliais neskraido unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Apus - super 4u.gif labai jaukus suknius, pritariu Erendirai, nūrėč ir aš tokio sukniaus smile.gif dafai taves išstatom kaoendoriaus konkursui, kaip tik spalio mėnesiui labai tiktum tongue.gif
Papildyta:
Busiuk - katusėli brungiausias, lėktuvas lek į Lietuvą sekmadienį, nukelsim dėl tavy vakarėlį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 13, 08:40)
Apus - super  4u.gif  labai jaukus suknius, pritariu Erendirai, nūrėč ir aš tokio sukniaus  smile.gif   dafai taves išstatom kaoendoriaus konkursui, kaip tik spalio mėnesiui labai tiktum  tongue.gif
Papildyta:
Busiuk - katusėli brungiausias, lėktuvas lek į Lietuvą sekmadienį, nukelsim dėl tavy vakarėlį  tongue.gif

Aha, o kaip gryzt i darba pirmadieni unsure.gif biggrin.gif

Apus wooooww, kokia suuknia, kokia piguuura wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 spalio 2016 - 08:46
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 13, 09:40)
Apus - super  4u.gif  labai jaukus suknius, pritariu Erendirai, nūrėč ir aš tokio sukniaus  smile.gif   dafai taves išstatom kaoendoriaus konkursui, kaip tik spalio mėnesiui labai tiktum  tongue.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

kol supratau kas tas "tekinis" kalendorius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 13 spalio 2016 - 08:44
Laba diena,
oho kokios diskusijos verda bigsmile.gif

As turbut nedalyvausiu, bet turiu mintį tik tokią, kad kodėl nedaryt dviejų kalendorių, butų 24 vietos ir galėtų tilpt maždaug visi. Tik tai būtų iššūkis Busy, Magnunai ir koreguotojoms-dulkių nurinkėjoms, du padaryt biggrin.gif

Apus labai graži, sėdžiu šiandien su džinsais ir pavydžiu rolleyes.gif

Dėl vyvnvakario kaip abydna, baisiai norėčiau, o ypač kai pas Magnuną, man pas ją taip jauku atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 13 spalio 2016 - 08:45
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 13, 09:32)
Kas dar norėtų prisijungti?  4u.gif

kaip ir norėčiau, bet bėda, negeriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 10 13, 08:44)

Dėl vyvnvakario kaip abydna, baisiai norėčiau, o ypač kai pas Magnuną, man pas ją taip jauku atrodo wub.gif

Ti kooperuokimes, atleki pas mane ir mes vyninames... pas mane irgi jauku biggrin.gif
Atsakyti
OI, Šponkiau, atradai bėdą hihihi.gif - gerk arbatą, sultis vandenį pagaliau, yra ir nealkoholinio vyno rolleyes.gif
Atsakyti