Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

sveikos,
gyvos smile.gif
FB grupėje ir mane pridėjo smile.gif aš ta viena iš paskutinių pridėtųjų jei kas smile.gif nors matau grupėje narių daug, ar tikrai visos čia dalyvauja? matau pažįstamų veidų (koks mažas SM pasaulis biggrin.gif ) kurie tikrai per mano metus bendravimo tikrai nebuvo čia prisijungę smile.gif bet man nesvarbu, aš tik šiaip ...pastebėjimas smile.gif o šiaip Ahabi tik atrinkau, daugiau nežinau nei vienos smile.gif na dar Šponkiuką ir Lapyną (pagal paskutinę pridėtą smile.gif ).

dėl albumo neturiu nuomonės, bet balsuosiu smile.gif nuotraukų irgi kaži ar turėsiu... nes fotiko gero neturiu, modelis raukosi ir nusisukioja... o savęs juk nedėt smile.gif nu pažiūrėsiu dar ... smile.gif

o čia šiaip. Siaubo filmas. Kas naktimis arterijas perkanda, kas kompiuterius graužia....

user posted image

Atsakyti
Vajee, Dudu lapais apsikolojusi biggrin.gif

Kompiuteriu grauzike, bijoc ir palikti viena su kompu biggrin.gif

Dar del aklendoriaus. Nuotrauku redagavima ir ekspertize palieku Sponkiui ir Lapynai. Sau pasilieku teise kurti kalendoriu. Teksta jei toki sugalvosiu, pasiimsiu i pagalba vel Vilkra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 spalio 2016 - 08:11
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 13, 08:53)
Šponkiuk, baik, nesierzink dry.gif
MB paskutinėm dienom pikc, nežinau, iš kurios pusės po jo pamatais pradėti kastis...

unsure.gif apie ką tu?

user posted image
Atsakyti
Labuka,

Dūšinė katytė viršeliui good.gif

, kad dalyvautų ir pernykščiai laimėtojai, nes pvz. aš neturiu tokių nuotraukų, kurias galima būtų dėti į kalendorių...

kabinamą kalendorių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 13, 09:07)
sveikos,
gyvos smile.gif
FB grupėje ir mane pridėjo smile.gif aš ta viena iš paskutinių pridėtųjų jei kas smile.gif  nors matau grupėje narių daug, ar tikrai visos čia dalyvauja? matau pažįstamų veidų (koks mažas SM pasaulis  biggrin.gif ) kurie tikrai per mano metus bendravimo tikrai  nebuvo čia prisijungę smile.gif  bet man nesvarbu, aš tik šiaip

Aš Jurga Vardu... FB.

Jetau, katas puola kompiuterį... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 spalio 2016 - 08:14
Labas rytas 4u.gif

Zundyt, džiugu, kad Špulytė vėl smagi ir kad Pupsės ausytės gyja 4u.gif

Šponkiau, pamačiau Fb Baltulę po lapais sekundei pamaniau, kad Dyzius blink.gif biggrin.gif

Aš šiemet net globotinių nuotraukų nepasiūlysiu - nieko įdpūdingo neturiu rolleyes.gif

kas perkate iherb.com, šiandien dienos akcija vitaminui D3 http://www.iherb.com...80-Softgels/543

Ačiū šiandien pasauliui už saulėtą rytą biggrin.gif Net nebesinervijau, kad po baseino šveitimo nežinia kur iškaišiojau stiklo gremžtukus ir kad nieks nebenaudoja kompaktinių diskų (labai gerai gremžiasi ledas dėžute :hihhihi:), tiesiog važiavau darban apšalusi kaip kokia sniego boba biggrin.gif

Tadum planuojam ryt vakare vynvakarį? a?

Ainu belstis pas Lapyną į FB ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 spalio 2016 - 08:15
QUOTE(Erendira @ 2016 10 13, 08:10)
Labas rytas  4u.gif

Aš šiemet net globotinių nuotraukų nepasiūlysiu - nieko įdpūdingo neturiu  rolleyes.gif

Bet tu turi daug graziu pernyksciu ir uzpernyksciu fotkiu 4u.gif Plius klausimas svarstytinas, galima deti globotius, galima galvoti apie kitus musu namu keturkojus ne katinu gimines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 13, 08:10)
Aš Jurga Vardu... FB.

Jetau, katas puola kompiuterį... biggrin.gif

malonu biggrin.gif 4u.gif aš tave irgi beveik atrinkau smile.gif pagal mokslo įstaigą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 13, 09:14)
Bet tu turi daug graziu pernyksciu ir uzpernyksciu fotkiu 4u.gif Plius klausimas svarstytinas, galima deti globotius, galima galvoti apie kitus musu namu keturkojus ne katinu gimines  biggrin.gif

Tai jau kaip nuspręsim mirksiukas.gif tik prisidaviau apie savo (ne)galimybes ax.gif
Atsakyti
Ei, tai visos slepiasi po lapais? Kalendorių darysim iš mano tavo ir dar jos nuotraukų??? Baikit. Susiredaguoja tos telefoninės nuotraukos, tik netingėkit pagaudyti kadro dienos šviesoj. Gi sakau, siūlausi apdoroti, tik pagaukit pakankamai ryškų vaizdą.

Monitoriaus monstras blink.gif Tikras naktinis košmaras ninja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 13 spalio 2016 - 08:23
Magnuna rodausi
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 13 spalio 2016 - 11:19
Lapyn, bus tų nuotraukų biggrin.gif O jei nebus, turiu vieną kitą tūkstantuką senų biggrin.gif Bet neprireiks ;)

šiaip, žinokit, man net visai tiktų ir stalinis, bo darbe labai gerai. O pernai kaip tik NIEKAS nepadovanojo... paprastai žiūrėk, iš kelių dar išsirenki unsure.gif biggrin.gif Bet aš čia šiaip, A4 irgi labai puikus biggrin.gif

Apus, liuks thumbup.gif Noru tokio tipo sukniaus ax.gif gal kas iškarpas turit? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 spalio 2016 - 08:24