Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

Galit man pasakyt ko jie pries ši...ma laksto kaip arkliai? ????? a? ir taip nuo 5 ryto !!! tada 5.40 reik apsi... kt ir kast iki 6 ??? a ??? Jam padlai i darba tai nereik !!!!
Atsakyti
Labas rytas,

Atsakau Lapynai. Praeitais metais dirbau su fotobitemis, su fotobitemis dirbsiu ir siemet. Cia net abejones nera, nes kalendoriu kokybe gera.

Del kalendoriaus virselio jau rasiau. Virseliui turi buti geros kokybes nuotrauka. Todel, turbut darysim taip kaip ir pernai virseliui rinksim kazka is globotinuku, jei niekas pries? O globotinuku nuotrauku turi Erendira, Sponkius, Diinka, Colomba.

A3 formato nedarysim, nes kokybe nuotrauku gausis š... Čia ne visos ir taip turi kokybiškų nuotraukų, tai kas bus sudėjus ant A3? Todėl arba pastatomas, arba pakabinamas A4

Beje, Magnuna vakar buvo sudėjusi praeitų metų kalendorių čia į temą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 spalio 2016 - 06:25
Apus galiu paguosti ,pas mane trys taip laksto 4u.gif

Mergaitės ,pamiršau paminėti ,kad aš linkusi į A3 formato kalendorių - norisi dyyyyyyyyydelio kato ant sienos wub.gif Manau kaina neturėtų stipriai didėti mirksiukas.gif

Lekiu į darbą,iki vakaro! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 10 13, 06:20)

Mergaitės ,pamiršau paminėti ,kad aš linkusi į A3 formato kalendorių - norisi dyyyyyyyyydelio kato ant sienos wub.gif Manau kaina neturėtų stipriai didėti mirksiukas.gif

Nieko nebus, nuotrauku kokybe A3 neleis deja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 13, 06:21)
Nieko nebus, nuotrauku kokybe A3 neleis deja  4u.gif

Aš babytėms su anūkais darau A3. Bet aš dedu ne po vieną nuotrauką, bet padarau kelių "lipdinį".
Iš tikrųjų, vienai nuotraukai reikia labai aukštos kokybės. Nes ant A3 kiekviena blusa kaip lektuvas.

Fotobitės ir man patinka. smile.gif

Zundyt, kaina A3 beveik proporcingai didesnė.

Beje, pažiūrėjau, kad dabar 50 proc. nuolaida kalendoriams. Nežinau, kiek ilgai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 13 spalio 2016 - 06:39
Beje kažkas klausė, kad kalendoriuije nuotraukos kvadratinės biggrin.gif Na taip, reikėjo smarkiai padirbėti, kad gautusi viskas vienoda gražu biggrin.gif Praeitais metai kai dariau kalendorių, man padėjo Šponkiukas su nuotaukų šviesinimu, Vilkra padėjo taisyklingai gramatiškai parašyti. Čia nebuvo taip, kad op sumetei sumetei nuotraukas ir gatova... Įdėjom daug pastangų, kad būtų miela akiai ir širdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 spalio 2016 - 07:06
Labas rytas 4u.gif
Apus, be žodžių user posted image, šitas bajeris vadinasi kiaulystės dėsnis. Matyt Gufis žino liaudies išmintį, kad anksti ir vedęs ir anskti kėlęs nesigailėsi.
Šalna drybso didžiausia unsure.gif , rudenėlis, ko norėti. Namuose šilta ir jauku, eikit dvikojai darbelin, netrukdykit miegoti.
user posted image
Geros dienos 4u.gif
Aš su savo muilinyčia ir tokiu pozuotoju jokių foto padorių unsure.gif neišlaušiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 spalio 2016 - 06:43
QUOTE(Apus @ 2016 10 13, 06:03)
Galit man pasakyt ko jie pries ši...ma laksto kaip arkliai?  ????? a?  ir taip  nuo 5 ryto !!! tada 5.40 reik apsi... kt ir kast iki 6 ??? a ???  Jam padlai i darba tai nereik !!!!

Apus, mano Atas lygiai taip pat daro. Dar su parėkavimais, kad tikrai tikrai visi iki vieno žinotų apie jo planus biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ne nu... Žmogai... katinėliai nori, kad jūs žinotumėt, kaip puikiai jie tvarkosi su kasdieniais iššūkiais... Kad jie yra sveiki ir laimingi... O jūs... Ne tik, kad pramiegat geriausią medžioklei laiką, bet dar burbat, kad kažkas nėra toks depresuotas ir kompleksuotas kaip jūs.

Šponkiuk, baik, nesierzink dry.gif
MB paskutinėm dienom pikc, nežinau, iš kurios pusės po jo pamatais pradėti kastis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 13 spalio 2016 - 07:58
Lapyna, pridėjau ir tave prie mūsų grupės FB
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 13, 08:50)
...

Jau antra foto tai kalendoriaus verta.
Aš nedalyvausiu kalendoriuj, nes neturiu foto, o antra, nemoku aš fotografuot. Telefonas šūdinai man padaro tas nuotraukas. Taip, ka viskas man tinka. 4u.gif
Atsakyti