Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

O gal sakau Azatas netyčiom išgelbės ar važiuodamas atsitiktinai pamatys ją einančia keliu? O gal pats Miranas ieškos ir ras? Sakai pati? Hm, gal ir taip. Gal ji pati išsigelbėjusi ir nueis pas juos, va tuomet būtų suprantamas tas matytas nutekintas vaizdo įrašas, kad ją atveža ir išmeta iš automobilio vidury aikštės visiems matant (nes ji ten su balta dar nuotakos suknele). Na, nebent jie pakeitė savo sprendimą ir to mums neparodys.

Logiška, kad jis dabar kaip ir turėtų grįžti į Stambulą, nes kaip ir nėr jam čia ką toliau veikt. Dugnas pasiektas, o dugne ieškoti dugno jau žemiau nebėr kur, na, nebent dabar pasiekus dugną tik atsispirt nuo dugno ir bandyt šokt aukštyn unsure.gif

Jai čia gyvenimo nebus, be šansų. Jaučiu ji išvyks į Stambulą, nes čia likt kaip ir nesąmonė.

Azato man taip pat gaila. Gi ne jis pašovė, bet ant jo sustūmė viską, neblaivas tipo, o ką jis, jis nieko, nes pats nelabai ką pamena.

Aš negaliu suprasti kas yra kas. Gal atvirkščiai_jis yra anos šeimos sūnus, o ji yra tikra anūkė šios bobulės. Va bajeris būtų.
Nieko nesuprantu. Ir pati nesuprantu kokią čią sąmonę ar nesąmonę surezgiau doh.gif Jaučiu kaip žilstu biggrin.gif
O kodėl ta mažoji princesė žydrakė? Kaip taip?
vartotojo įkelta nuotrauka

P.S. aš net pažiūrėjau dabar orus Mardin'e, na rimtai ten nešilta, šąla jie, net garai iš burnos 'eina' unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka


Jetau kaip gražu Mardin Tanıtım Filmi bigsmile.gifČia ėmiau
Atsakyti
As tai nelabai suprantu, jis nori atkersiti jos tevaui ar jos seneliui ? Nes jeigu seneliui,tai nepavyko jam...jis sios anukes nemyli, nes ji net ne jo anuke..idomu ar issaiskes tai ir kada.

nu zodziu as irgi uzsikabinau,bet bleeemba i savaite po 1serija....savizudybe verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 kovo 2019 - 23:27
Tėvui. Bet tai, kad tas jos tėvas net boružėlės nenuskriaustų. Žo, kažkas čia ne taip, ta bobulytė kažkokį š.... mala.
Ypatingai tos akimirkos laukiu, kai jis TĄ sužinos (tikiu, kad sužinos, kitaip ir būt negali), kad ji apskritai ne ta...
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 03 23, 13:02)
matyt tokie specifiniai jaunųjų šokiai tradicija pas turkus,
nes jau ir kituose serialuose mačiau panšių šokių

Atsimenu tą šokį Karoj Sevdoj. Tik čia buvo žymiai geriau.
Man irgi įdomu buvo pamatyti tradicijas.
Nors iš kitų serialų matosi, kad dabartinis dangoraižių jaunimas visai nebemoka tradicijų, net nesupranta to rankos pabučiavimo kaip teisingai reikia.

QUOTE(Indrijan @ 2019 03 23, 16:23)
<p>Ui nežinau daug minčių daug ir klausymų huh.gif Jaučiu kad ji pati išsigelbės juk nieks nežino, kad jie trobelėje buvo hmm.gif O jis nueis skaudančia širdimi bet įsitikinusi kad nueis. Dabar išvis prasidės pats įdomumas myli ir nekenti wub.gif . Ji ieškos tiesos kodėl jis taip pasiilgė su ja. Čia dar tiek daug mūsų laukia bijau net pagalvot. angel_sadangel.gif Aš ir čiučiut neapsiverkiau, bet kažkaip susilaikiau lūpa drebėjo, tai kas bus toliau.... Aš pernai buvau Graikijoje ir buvome Kretos vakarėlyje nu irgi labai panašūs šokiai labai rolleyes.gif​</p>

Aš tai tris kartus apsiverkiau biggrin.gif Todėl ir nežiūrėjau Kara Sevdos pabaigos. Nes ir kai gerai būna, aš vis tiek ašaroju biggrin.gif

Aš tai irgi buvau tikra, kad neatsisuks, nes tai visa esmė tęsti serialą.

QUOTE(Visgi @ 2019 03 23, 18:42)
1. Azato man taip pat gaila. Gi ne jis pašovė, bet ant jo sustūmė viską, neblaivas tipo, o ką jis, jis nieko, nes pats nelabai ką pamena.

2. Aš negaliu suprasti kas yra kas. Gal atvirkščiai_jis yra anos šeimos sūnus, o ji yra tikra anūkė šios bobulės. Va bajeris būtų.


1. Galvojau, kad čia man tik pasirodė, kad netyčia jis nušovė. Bet iš dalies ir liko neaišku, ar anas šovė.. Bet Azatas lyg visai į kitą pusę buvo nukreipęs, ane?

2. Manau, kad pakanka to, kad ji nėra tikra duktė. Tik su tėvu neaišku, nes labai jau piešiamas gerietis. Čia dar kažkas slypi.. Ir man vis neduoda ramybės, kodėl mamos serialo plakate nėra unsure.gif Labai jau tėtis pirmam plane.

Bet kokiu atveju, čia pabaiga bus tikrai bloga, kaip skaitėm romano recenziją verysad.gif

Papildyta:
Dar nesuprantu, kodėl vedė tą kitą Gul... kažkaip biggrin.gif Kam to reikėjo? unsure.gif

Na ir dar nesuprantu, ar pagal planą turėjo būti seksas. Nes kam tada taip buvo akcentuota tas pasakojimas apie tylėjimą. Jaučiu, kad nebuvo plane, nes užtenka pačio fakto, kad praleido naktį kartu (nesvarbu, ką veikė, arba numanomai būtų visiems, ką veikė).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 kovo 2019 - 01:44
O dar ir vaikas gali gimti ax.gif
Atsakyti

Nežinau ar matėt, bet negaliu nepasidalinti :blink: :huh2: :wub:

Atsakyti
Rodyk bigsmile.gif Gal ir aš mačiau...
Papildyta:
Apie upę?
Papildyta:



QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 24, 01:42)
Bet kokiu atveju, čia pabaiga bus tikrai bloga, kaip skaitėm romano recenziją verysad.gif
Kad serialą kuria įkvėpti knygos tai taip. Kai kas, sakoma, kad kol kas sutampa/yra sutapimų, bet patikino, kad bus pakeista, ne viskas bus pagal knygą.

Papildyta:




Indrijan, jo šitą skaičiau, ir nuotraukas net mačiau kur filmavimo komandoje aprištas saugos diržu Miranas ruošiasi šokt nuo tilto į upę paskui ją. Bet tas tiltas tai ohoho kokio aukščio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 03 24, 22:22)
<p>Nežinau ar matėt, bet negaliu nepasidalinti blink.gif huh.gif wub.gif​</p>

Nematau nieko... noriu pamatyti!!

___

Visgi, na gal bus ir pakeista. Kaip pvz Šokolade filmo pabaiga labai romantišką, knygoj - visai ne taip.

Aš tai dabar šeštadieniais gyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 24, 22:09)
Nematau nieko... noriu pamatyti!!
Sena forumo versija turi tokių privalumų kokių neturi nauja forumo versija, o nauja forumo versija turi tokių privalumų kokių neturi sena forumo versija, tad persijunk trumpam į naują versiją ir matysi/rodys mirksiukas.gif



Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 03 24, 23:19)
Sena forumo versija turi tokių privalumų kokių neturi nauja forumo versija, o nauja forumo versija turi tokių privalumų kokių neturi sena forumo versija, tad persijunk trumpam į naują versiją ir matysi/rodys mirksiukas.gif

Ačiū.
Man Azato linija nesuprantama. Gi jis pirmos eilės pusbrolis, jei jis nežino tiesos. Tai čia jau kaip ir per artimi giminės meilei.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 24, 22:34)
Ačiū.
Man Azato linija nesuprantama. Gi jis pirmos eilės pusbrolis, jei jis nežino tiesos. Tai čia jau kaip ir per artimi giminės meilei.
Aš esu skaičiusi, kad iš tėvo linijos pusės galimi, o iš mamos linijos pusės jau negalimi.
Vienintelis Azatas buvo teisus, nenorėjo jos atiduot, iš pat pradžių pasakė, kad Miranas nėra tuo kuo dedasi. Pataikė į 10.

Jau man tėvų jos kaip gaila bus, kai jie sužinos... Bet pagaliau jau senoliai abu susitiks, bent jau bus aiškiau kas čia kam ką skolingas ir dėl ko konkrečiai, bent jau aiškiau bus, nes tikrai įdomu.


Atsakyti
Ir abu tokie geriečiai, mama irgi tobula (ir graži aktorė, indiškų bruožų).
Tik kai Miranas verkė, apie Kivo akis pagalvojau, kad gražiau šviesios atrodo ašarotos biggrin.gif
Atsakyti