Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Labas rytas,
naują platformą vakar per tel pasižiūrėjau, tai man visai nieko smile.gif tik aišku nieko nebandžiau dar daryt smile.gif o kompe tai net nematau kur persijungt tai kol kas senoj pabūsiu smile.gif

Dėl fotokonkurso tai aš už kad dalyvautų ir kiti mūsų temos pripažinti katinėlių draugai, nesvarbu ar vienoj foto ar ne vienoj.

Bruknės kavalierius kad išdribęs, norėčiau dabar ir aš taip wub.gif
Atsakyti
Oi pridariau aš čia biggrin.gif

user posted image

Milka-Mila gimimo 2015.03.15, ačiū kas užrašys ją į uodegėlių sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 19 spalio 2016 - 06:49

[b]Ruste[/b], help! Sakyk, kodėl nauja versija nerodo šypsenėlių? Rodo tik tas, kurios "senobiškai" parašytos. Kodėl senoj versijoj šitas puslapis 30-tas, o naujoj 18-tas? Ir kur dingo nuotraukos iš Tavo fotokonkursų?    :hmm:  

Pažiūrėjau, kad šiandien šypsenėlę jau užpiešė. Bet po redagavimo vėl liko tik pavadinimas.

Dar vienas. Kodėl, kai ant žinutės paspaudi redaguoti, nusimuša pastraipos? Viską suplaka į krūvą.

Į savo ankstesnius klausimus gavau atsakymą su nuorodomis, kurios neveikia. Išvis, jokios nuorodos tekste neveikia.

Nuotraukos dar nebandžiau įkelt. Jaučiu, bus ir čia cirko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 07:02

Labas rytas :4u:  Bandysiu mokytis naujoje versijoje, kad išsiaiškinti kaip kas, kol galima grįžti į seną ir neužstrigsiu čia :)

Bandau įkelti nuotrauką

[url=http://radikal.ru]b459249748f7.jpg[/url]

Atsakyti

Atsakyti

Dabar bandau su išsamiu atsakymu ir nuotrauką kelsiu naujoviškai

Priedas  067.JPG   106,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas.

Nauja darbo diena, o      ūpo nėr :unsure: 

Einu kavos, o jums visoms gražios dienos.

Beje, dėl kalendoriaus... Aš už katukus ir kitus naminis gyventojus ;)

Beje, vakar Makas vakar išoperuotas, vakare sakė lakstė kaip pašėlęs :rolleyes: 

Atsakyti
Pirmą rašiau greitu atsakymu tai nerodo šypsenėlių, nuotrauką kėliau kaip visada, tai liko teksto galiukas, o antrą- tai rašiau kitu būdu ir nuotrauką kėliau nauju būdu, tai niekas nesigavo.
Vienu žodžiu pirmiausiai reikia pasiskaityti ir pasimokyti, kas kaip smile.gif
Atsakyti

Dabar bandau su išsamiu atsakymu ir nuotrauką kelsiu naujoviškai  
Oho, kad išsididina ant tos naujoviškos paspaudus! :) Tik paskui nėr kaip jos išjungti, tik su Back rodykle naršyklėj. Man rodo abi nuotraukas, tik senoj teksto uodegėlės likę.

Dar mane nervuoja, kad iš savo tableto negaliu paryškinti teksto. Kai pasižymiu, ką noriu ryškint, atsiranda užrašas (tabletas sugeneruoja), kuris užstoja visą atsakymo meniu. :D

Va, naudojau išsamų atsakymą, tai vėl redaktorius viską į krūvą suplakė. Gavau iš naujo mintis atskyrinėt. Ir man šypsenėlės lieka tik po pirminio greito atsakymo. Jei naudoju išsamų arba redaguoju, lieka tik šypsenėlių pavadinimai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 07:38
O as kompe išvis nerandu naujo forumo?
Telefone rodo, o kompe kur persijungt?

Tik per chromą radau... per explorer nerodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 19 spalio 2016 - 07:45

Nu šiaip ne taip per chromą įlindau, prisjungiant prašo el pašto, bet neprisijungia, o prisijungė su niku, senoviškai.  :lietuva:

Atsakyti

O as kompe išvis nerandu naujo forumo?
Telefone rodo, o kompe kur persijungt?

Tik per chromą radau... per explorer nerodo...

Safaris rodo. Bet naujoj versijoj per Safari neduoda temos puslapių pasirinkimo (su numeriukais, arba nuo paskutinės neskaitytos žinutės). Yra tik tema, kurią paspaudus patenki į pirmą psl. ir tada jau gauni puslapių skaičių. :unsure:

Atsakyti