Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Labas rytas  :4u: 

Man kaip ir Erendirai viena vertus patinka tas gaivus baltumas, kita vertus- dar yra daug niuansų, kuriuos kompiuteristai turės patobulinti. 

Nuvežiau vyresnėlį į Novotelį, dalyvauja kažkokiame projekte- konkurse apie verslą, sakė laimėtojai važiuos į europarlamentą. Grįžusi papusryčiavau ir lekiu su Čija miškan. Ainu ratais eina, laukia, žino, kad dėmesys/žaidimai katei po pasivaikščiojimo lauke. Saulė žeme ridinėjasi, smagu.  :D 

Atsakyti

Aš dar įkišu trigrašį ne į temą, bet noriu pasiguost...

Vadinasi Motinystė veža (ploju sau per kaktą)

929a0382e4dc5a8293abd4b86ef29117363.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 09:25
Vaje, o kas ant grindu, duzenos ar druska koki tai? biggrin.gif
Atsakyti

Ant grindų ryžiai, koks pusė kg

Atsakyti

is sprotu eina biggrin.gif

(žvengiu-žvengiu )

priminė man vieną puikią knygą iš pernai atrastos rusiškai rašančios Dinos Rubinos trilogijos "Rusiška kanarėlė" - ten labai spalvingai aprašoma vokietė auklė, gražiai išvesdavusi rusiškais idiomas į dalius fonetinius sąskambius : все это на нервой почке  (vėl žvengiu).

Beje, kas skaito/supranta rusiškai, karštai tą trilogiją rekomenduoju - nepaprastai turtinga kalba, išmoningos istorijos, daug įdomių ir puikiai papasakotų istorinių/buitinių faktų (liuks)

Atsakyti
Kompas nesiūlo naujos versijos man.

Dėl kitų gyvūnų, tai jei mėnesio nuotrauką aš už tai kad joje būtinai turi būti ir katė smile.gif kalendoriaus viršeliui gali būti bet kas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 19, 10:17)

<p>Beje, kas skaito/supranta rusiškai, karštai tą trilogiją rekomenduoju - nepaprastai turtinga kalba, išmoningos istorijos, daug įdomių ir puikiai papasakotų istorinių/buitinių faktų (liuks)</p>

Paskaitysiu, patinka man linksmi saskambiai [B]
Atsakyti

He, pasirodo abblock blokavo naujos versijos mygtuką :D

Atsakyti

Lapynai: 

kolonėlių karalių turiu ir aš :D

DSC_0626.jpg

Atsakyti

O žinot, kas man laaabai naujoje versijoje (manau tai laikina, bet verta pasidžiaugti) patinka? nėra iššokančių ir užknisančių reklamų (liuks)

Busy, tikiuosi, nepasigailėsi (mirkt), įspėju, apimtis didelė (kas man patinka). Galima ir audio klausyti, pačios autorės įskaityta, su smagiais Odesos akcentais ir pan. (galiu duoti savo disko nuorodą kur sudėjau audio knygas) - kur geltonas tekstas? (piktas plaktukas)

Atsakyti

o čia kiekvieną kartą reikia ieškoti temos iš naujo?

Atsakyti