Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Lapyna @ 2016 10 19, 07:53)
<p>Ruste, help! Sakyk, kodėl nauja versija nerodo šypsenėlių? Rodo tik tas, kurios "senobiškai" parašytos. Kodėl senoj versijoj šitas puslapis 30-tas, o naujoj 18-tas? Ir kur dingo nuotraukos iš Tavo fotokonkursų?    hmm.gif  </p>
<p>Pažiūrėjau, kad šiandien šypsenėlę jau užpiešė. Bet po redagavimo vėl liko tik pavadinimas.</p>
<p>Dar vienas. Kodėl, kai ant žinutės paspaudi redaguoti, nusimuša pastraipos? Viską suplaka į krūvą.</p>
<p>Į savo ankstesnius klausimus gavau atsakymą su nuorodomis, kurios neveikia. Išvis, jokios nuorodos tekste neveikia.</p>
<p>Nuotraukos dar nebandžiau įkelt. Jaučiu, bus ir čia cirko.</p>

Nauja versija dar tik tik paleista, nesistebėk, kad daug kas ten grybauja ir neatitinka. Parašai ten, tai senoj atsiranda po kelių sekundžių.

Kopinu tavo visą rašliavą kompiuteristui, nes dalie ir nežinau kodėl nutiko.

Fotokonkursų seniai nerodo, jie išjungti, tvarko tenais, kada jau galėsim naudotis, paleis, ir aš jau informuosiu visus ką pasieksiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Rašau iš naujosios versijos (kompiuteryje Chromas rodo). Man visai nieko, tokia švari, šviesi  :rolleyes:  Aš jau prieš metus išgyvenau panašų estetinį šoką su Windows 10. Manau, apsiprasiu. Nors kuo toliau, tuo mažiau man norisi naujovių  :huh2:  :D

Man ti nelabai patiko, kad forumų sąraše nėra išskleistų subformų ir kad pasirinktum mūsiškį kačių ar kitą mano mylimą (skaitymo), reikia daryti du veiksmus vietoje vieno. Jei internetas lėtesnis, tai užknisa. Dėl tos pačios priežasties man trūksta apatinės dorumų/subforumų pasirinkimo juostos. 

Bandau įkelti nuotrauką

[url=http://www.part.lt/perziura/7f01c0b4bab2d1710380fb307d617387795.jpg]7f01c0b4bab2d1710380fb307d617387795.jpg[/URL]

ir kitaip 

[/URL]" src="[url=http://www.part.lt/perziura/2f22fdd8cbc8f8d3b3792a9b4d15ea0b318.JPG]2f22fdd8cbc8f8d3b3792a9b4d15ea0b318.JPG[/URL]">

Atsakyti

Weronica, koks pas tave exploreris, kad nerodo naujos versijos mygtuko?

Sako visomis versijos, visomis naršyklėmis testavo, rodė visose.

Atsakyti

Bandau įkelti nuotrauką

Kokia apykaklė :D

Bandau ir aš įkišti nuotrauką

9881dc6835a0448bc761e6fbb691bc69302.jpg

Nu vat šiūds. Tiesioginė nuoroda neveikia, kitokią su visais URL užrašais transliuoja.

Beje, kompe šalia ekrano radau užrašą "Įšjungti šypsenėles". Tai čia kaip, įjungti ar išjungti? :D

Dedu paukščiuką, tikrinu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 08:28

Erendira, koks katytis išdidus!

O jau Runciaus šalikėlis-uodegėlis :D

Atsakyti

A kuodė prie nuotraukos ir nuoroda liko? kėliau ir tiesiai klijuodama, ir su mygtuku - vienas velnias. Neestetiška  :B

A, jo, kodėl nerodo snukelių?

ir kam po velnių tas slaptažodis kaskart rašant žinutę? gal jį galima nukilint?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 19 spalio 2016 - 08:21
O tu viešpatie, kaš čia per nauja veršija, vieni kvadrataiš rašo, kiti normaliai, geriau jau Tute mano pupita įkelkit bu nualpšiu smile.gif

user posted image

Man nėra skirtumo kiek ir kas dalyvaus konkurse smile.gif Naujos versijos dar nebandau tegul dar kuria iki galo biggrin.gif Tik keistai atrodo baltam kvadrate atsakymai 4u.gif
Nikita gražuolė pustažande smile.gif Runciukas wub.gif
Atsakyti

Giliukai, naujoj versijoj kvadratų nėr. Ty viskas balta ir gražu. Bet išsiviepusių snukučių irgi nematyt. Tik senobinė versija moka šypsotis.

Beje, paredagavau senesnę žinutę ir nutryniau visus URL. Nuotrauka liko. Bet tai negi dabar kaskart atsakinėsi per du kartus, redaguodamas? Ir ypač, kai iš smulkesnių agregatų jungiesi, tie trynimai taip lengvai nesiduoda. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 spalio 2016 - 08:31

Niu, buvau naršyklėje atsidariusi senobinį ir naujovišką langus. Senobinį refrešinau ir voila, abu naujoviški (susirūpinęs snukutis).

Gal aš geriau padirbsiu biškiuką. paskui vėl eisiu aiškintis kuo dar negera (čia žvengiu) naujoji versija. Nors už šviežumą ir šviesumą tai giriu (vartau akis).

Beje, dėl kitokios nei katinai gyvasties kalendoriuje - aš už, bet tik kartu su katinu. Ir griežtai be vorų (išspogintos akys)

ir dar, kur dingo parašytų žinučių skaičius prie profilio? na, ir kita info, man visai jauku buvo ją matyti (krapštau smakrą)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 19 spalio 2016 - 08:33
Internet Exporer 10

Gerai čia Giliukas skėlė, kvadratais rašom biggrin.gif

Azalija pataliukuos su avytėm wub.gif wub.gif wub.gif

Dėl naujos versijos, man atrodo reikia laukt ir po biski viskas susitvarkys. Tik va bent foto galėtų padaryt kad be tų prierašų dėtų, tikrai baisi neestetika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 19 spalio 2016 - 08:33
Giliuk nenualpk, ikelsiu vakare tavo Pupytos nuotrauka. Vakar Pupyta tavo pasiuto, verte namus, vijosi per abu namo aukstus Oliveri, kando jam i kulnus, paskui leke isigazavusi po spinta palyst, trenkesi makupeliu i ta vargse spinta, bariau ir drausminau du kartus biggrin.gif Sunkus tas dalykas myleti per monitoriu, is sprotu eina biggrin.gif

Beje pritariu Sagytei, del kvadratinio lango naujoje versijoje, toks mazutis kvadratelis, nuotraukai ir zinutei. Ne taip kaip cia atsidarai placiai taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 spalio 2016 - 09:05
Labas rytas smile.gif
Aš nauja versija dar nesinaudosiu, labai nemėgstu naujovių bebe.gif . Palauksiu kol jūs viską išnagrinėsit, ir paskui nelabai besigaudančiom padėsit ax.gif
Papildyta:
Dar noriu paklausti. Per kompą keičiausi avatarą, ten viskas gerai. O telefone vistiek rodo seną. Kodėl? 4u.gif
Atsakyti