Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(aldam @ 2017 02 20, 15:22)
Nerandu nusipirkti vazonu mazesniu. Reikia nuo 5 cm skersmens iki 8 cm</p>
Gal zinot kur ieskot. Geriausiai butu internetine parduotuve.

http://www.orchidejo...u-prieziurai/c3
čia yra šiokių tokių 4u.gif
Atsakyti
Rasti tokių mažų, padoriai atrodančių, vazonėlių tai didelė bėda. Aš tai atskirtus nuo lapo vaikučius sodinu į čerkutes, didesnius- į vienkartines stiklinaites, paauglius- į 8, o suaugusius į 10, kurie platesni, nei aukštesni ir aišku į dubenėlius. Daugiausia pas mane gyvena aštuntukuose.

Permatomų būna Orchidėja Lt. bet kiek pamenu šeštukai mažiausi. Jei netinka čerkutės, tai lieka daiginimo indeliai. Jei kur nors rasi gražių mažų, tai prašom informuoti smile.gif
Papildyta:
Kol parašiau ir Rusma atsakė smile.gif
Atsakyti
Dėl vazonų - aš tai nebrokyju jogurtų, varškės indelių. Yra tokių pagal dydį tinkamų ir mažesniems strepsams, ir paaugliams, ir net suaugėliams. O neišvaizdų indelį galima paslėpti dailesniame plastiko ar keramikos vazone vazone be skylutės (įdėkluose).

Papildyta:
QUOTE(aldam @ 2017 02 20, 16:22)
eksperimentuojat su kopustu. Idomu buvo paskaityt.

Aha, buvo įdomu smile.gif Baigė Vidam eksperimentus, ir gal vėl tema apmirs? unsure.gif Džiaugiausi, kad pagyvėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 20 vasario 2017 - 19:14
Aš tai esu kai ką auginusi vienkartiniuose kavos puodeliuose.Tokiuose ruduose. Nuimu rankenėlę,( nukerpu), išdeginu tris skyles ir vazonikas gatavas.O dabar beveik visi permatomuose indeliuose nuo Dobilo jogurto. Prisirinkau kus telpa 50 gr jogurto.Tingiu kerėplinti matuot ir fotografuoti. blush-anim-cl.gif
Pas mane vienintelis Cartier žydi, bet jau toks nususęs žiedas, tai nei pačiai žiūrėti, nei kam parodyti.
Gerai čia jūs su kopūstu pavarėte.Bet kai aš liaudiškomis priemonėmis nepasikliaunu, tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 vasario 2017 - 20:18
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 20, 20:49)
.O dabar beveik visi permatomuose indeliuose nuo Dobilo jogurto.

Man šitie indeliai patinka - labai gera forma, geras aukščio ir pločio santykis thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 20, 19:49)
Prisirinkau kus telpa 50 gr jogurto.

Tik tiek jogurto? Ką ten valgyti kokie trys šaukštai biggrin.gif Net nepastebėjau tokio didumo...aš irgi perku Dobilo naturalų, bet normalaus svorio 360 gr.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 02 20, 21:51)
Tik tiek jogurto? Ką ten valgyti kokie trys šaukštai  biggrin.gif

Vidam, tikrai, kai nusistebėjai, jog mažai, supratau, kad mano mėgstami nuo "Dobilo" jogurtų bei sūrio-varškytės - 125 g talpos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 20 vasario 2017 - 20:54
Na čia jau normaliau smile.gif O pusę šimtgraminės stiklinukės, tai mano katei per mažai biggrin.gif
Atsakyti

Aciu merginos uz patarimus del vazonu. Auginu ir as permatomose stiklinaitese. Kaune Silo parduotuvej radau patinkanciu ir kaina nesikandzioja. Norisi grazesniu, kad palange grazi butu.

Pavasaris jau ant nosies, manau tema atgis.

Achimenes jau pasodinot? Gal kas nors turit Icy Volga ir kokios raudonos pertekliu. Nupirkciau.     

Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2017 02 20, 21:14)
Auginu ir as permatomose stiklinaitese. Norisi grazesniu, kad palange grazi butu.</p>

Jei dėl grožio, tai maximoj yra gražių molinių baltų, nedidelių be skylučių, galima stiklinaites įdėti. Pavarvinau seilę ir nuėjau. Nes kai palangė tirštai prigrūsta, tai nesimatys nei to grožio. Gal ateis toks laikas, kai nepajėgsiu tiek auginti, augs koks dešimtukas ar dvidešimtukas, tada bus galima pasipuošti. O dabar gerai ir balti plastmasiniai.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 02 21, 00:08)
......Gal ateis toks laikas, kai nepajėgsiu tiek auginti, augs koks dešimtukas ar dvidešimtukas,.........

Vidam , tu tiki tuo smile.gif

Perskaičiau su šypsena :
"....МНЕ ЖАЛЬ, ЧТО Я БОЛЬНА НЕ ВАМИ...))) Я ВСЕ ЕЩЕ БОЛЬНА ЦВЕТАМИ... Я СКОРО БУДУ БЕЗ ШТАНОВ ..., НО ВСЕ РАВНО ХОЧУ ЦВЕТОВ !!!..."
Atsakyti
lotuliukas.gif Dabar to neįsivaizduoju, bet metai lekia vėjo greitumu, juk einu senyn...
Atsakyti