Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(aldam @ 2017 02 20, 21:14)
Norisi grazesniu, kad palange grazi butu

čia jau sunkiau, bet irgi galima darbščiųjų rankų būrelį atsidaryt. Dzūkė labai gražiai pina pxz. Aš pinti nemoku, bet kažką bandydavau narplioti, galima kabinti, galima statyti, tada dugną kiaurą palikdavau, kaip rankovę.

Vis tiek geriausia kai po apačia yra indelis vandeniui nubėgti, tai nemėgstu jokių kitokių vazonų, tik alaus, jogurto ar vienkartines stiklines už įdėklus. Dar į plasmasinius 9ukus prikišdavau samanų ir į jas talpindavau mažesnį vazonėlį, bet į tas samanas mikliai šaknis suleidžia, jeigu užlaistai - jau nebėr kur tam vandeniui nubėgt.

Čia mano senas menas, dabar taip sanpaulijos ir begonijos kabo, didesnių streptokarpų nebeprilaikau, nebenoriu aš jų.

vartotojo įkelta nuotrauka

Žodžiu, jei rasit gražių pasigirkit ir mums 4u.gif
Atsakyti
rusma, prisimenu šiuos jūsų nertus pakabinamus įdėklus - gera idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2017 02 21, 10:39)
rusma, prisimenu šiuos jūsų nertus pakabinamus įdėklus - gera idėja  smile.gif

aha, aš tais dėklais visai patenkinta, tik vazonėlį skaidrų reikia dėti (tokį kaip orchidėjos.lt parduoda), tada jo beveik nebesimato, juodi gadina vaizdą. 8-ukas gerai telpa į kažkurio jogurto skaidrų, 7ukas - į skaidrią vienkartinę stiklinę. Ir nebereik man jokių puodų be skylučių, voliojasi kažkur plastikiniai balti dėkliukai be darbo. Mamai pasipuošt palangėm irgi labai patinka šitokiai megztukai, jai jau mažai 20 sanpaulijų, tai reikia dar naujų dėklų nusinert. Bet čia greitai ir nesunku.
Atsakyti

Originaliai ir graziai Rusma papuose savo vazonelius. Reiks ir man pabandyt nusipinti is berzo sakeliu. Kazkada buvau dideliu pripynus lauko vazonams. Jei nupinsiu pasirodysiu.

Idekliukai tie kurie grazus man, nemazai kainuoja. Bele kokiu nesinori.

Atsakyti
Merginos, dabar Maximose - bent Alytaus - nukainoti yra tokie vazonėliai
vartotojo įkelta nuotrauka
Paėmiau vieną. Kaina 0,99 €. Nepasakyčiau, kad jis man labai gražus - gražesni buvo tie, kur brangesni biggrin.gif Bet tiks ant darbo palangė. Gal net ir namuose turėsiu, nes kita vazonėlio pusė - visiškai balta (ką aš labai mėgstu). Taigi be problemų galima derinti ir prie interjero, ir prie augalo. Man keramikiniai įdėklai patinka, nes suteikia stabilumo didesniems augalams, kurie plastikiniuose kartais išvirsta.
Gal dar bus kokių akcijų vazonams, nes brangoki, brangoki...

aldam, baltai pavydžiu mokėjimo pinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 21 vasario 2017 - 16:48

Aha, susipainiojau, ir jus klaidinu. Ten gal 120 gr jogurto telpa.50 gr tai tik maža degtinės taurelė.

Lalbai gražūs Rusmos pakabuokliai. Tingėčiau mezgelioti, o ir vąšelio visiškai nevaldau

.O ten augalas ant fitilio? :hmm:

Geras indelis, reikia ir man raktažolei įsistatyti.O tai juodi tie labai neestetiškai išrodo.

Aldam, labai norėsiu pinikus  pamatyti. Dievinu pintus daiktus, o po kašiką tai visada iš visų mugių parsivežu. Ir vis mažai ir mažai. :blush-anim-cl: Nors jau galiu pintų daiktų parduotuvę atidaryti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 21, 19:27)
O ten augalas ant fitilio?

Taip, kai kurie ant fitilio, auginau gi kažkada ir aš ant fitilio streptokarpus, bet paskui atmečiau tą reikalą. Idėja atsirado, kad paslėpti žaliuojančius fitilių indelius. Paskui tik išsiplėtė iki tiesiog papuošimo.

Pintus daiktus ir aš labai mėgstu, ir pinti kažkada mokėjau, bet tik iš špagato, iš vytelių neturiu supratimo kaip, o ir rankų stiprių matyt reikia, jos neatrodo paklusniom smile.gif
Atsakyti

Mergaitės, o jums Jelenos tinklalapį ar normaliai atidaro? Man tai daugumą užrašų atrodo  kaip kažkoks raidžių kratinys. Buvau pas kompiuteristus, bet man nieko nepadėjo.Atseit ta svetainė nedadirbta mano kompas nei prie ko .Kažkaip nepatogu jai iš karto rašinėti, kol neišsiaiškinau, kame čia kampas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 vasario 2017 - 08:42
Tinklalapis atsidaro be kliūčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 25, 08:40)
<p>Mergaitės, o jums Jelenos tinklalapį ar normaliai atidaro? Man tai daugumą užrašų atrodo  kaip kažkoks raidžių kratinys. Buvau pas kompiuteristus, bet man nieko nepadėjo.Atseit ta svetainė nedadirbta mano kompas nei prie ko .Kažkaip nepatogu jai iš karto rašinėti, kol neišsiaiškinau, kame čia kampas.</p>

man rodo heroglifus, per visas turimas naršykles. Nežinau, ar pas mus per senos, ar per naujos versijos, to ko man reikėjo - vordinius katalogus rusų k. parsisiunčiau pas save, o ten skaityti daugiau nėra ką, tai ir nebesigilinau. Paspauskit ant atsiųsti katalogus ir jeigu word yra - paskaitysit, ką turi. Jeigu reikia, galiu ir aš permesti, el. paštą į až parašykit, nesunku gi.
Atsakyti

Vadinasi ne aš viena tokia.

Atsakyti
Atsitiktinai užklydau į puslapį --''Словарь любителя сенполий (НЕ МОЕ!)"
perskaičiau , na pilnai, tiksliai tinka apibūdinti ir mano streptokarpomanijos požymius ( nesvarbu kad kalba eina apie sanpaulijas, gal kas nors atras straipsnyje kažką pažįstamo..... smile.gif

http://kvitka.ukrbb.....php?f=12&t=780

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 27 vasario 2017 - 19:11