Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(aldam @ 2016 10 24, 11:50)
Gal ir netinka. Nenumire nei vienas. Paziurejau Emolus puslapyje yra ten biriu trasu lengvai tirpstaniu vandenyje ivairiu. Anksciau buvo menkesnis pasirinkimas.

Nemirs - tik ko žmonės dažniausiai "nebesuriša" nuo ko, nes atsitiks ne iš karto - pagals, susens, nebeaugins lapų, seni pabjurs ir taip nusigaluos po kurio laiko arba liks negražūs. Jie kaupia fosforą senuose lapuose, Jenikejevas tyrimus darė. O aš bandžiau - iš cekavumo - aš daug ką bandžiau - 4 metai tam nuėjo. Pasensta nuo smūginių fosforo dozių - jeigu po to patręšimo greitai nepakeiti substrato, dažnas tampa nebegražus.
Atsakyti
Nepatiko google albumas, atrodo perkandau blooger. Kuri nors pabandykite įeiti, ten dar betvarkė be pavadinimų, tik pabandžiau sukurti puslapius ir permesti nuotraukas.
http://vidosnaujasadresas.blogspot.lt/
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 24, 14:07)
Nepatiko google albumas, atrodo perkandau blooger. Kuri nors pabandykite įeiti, ten dar betvarkė be pavadinimų, tik pabandžiau sukurti puslapius ir permesti nuotraukas.
http://vidosnaujasadresas.blogspot.lt/

nu fain, viskas aisku ir grazu
Papildyta:
google albumo ir man nepavyko perkasti..
Atsakyti
Vidam, puiku. Viską rodo.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Čia ir pasiliksiu victory.gif Svarbiausiai daėjau su yotube pagalba iki puslapių sukūrimo, o dabar jau baika irnesakyk.gif po truputį vis randu kur ką pakeisti
Svarbiausiai galima kiek nori koreguoti, galima rašyti ir visa kita ir svarbiausiai nesunku, kai išsiaiškini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 10 24, 13:45)
Nemirs - tik ko žmonės dažniausiai "nebesuriša" nuo ko, nes atsitiks ne iš karto -  pagals, susens, nebeaugins lapų, seni pabjurs ir taip nusigaluos po kurio laiko arba liks negražūs. Jie kaupia fosforą senuose lapuose, Jenikejevas tyrimus darė. O aš bandžiau - iš cekavumo - aš daug ką bandžiau - 4 metai tam nuėjo. Pasensta nuo smūginių fosforo dozių - jeigu po to patręšimo greitai nepakeiti substrato, dažnas tampa nebegražus.

Gal ir kaupia fosfora jie senuose lapuose. Tresiau labai mazom dozem kelis kartus. Nedaug as juos tresiu. To simtgraminio pokelio uzteks dar ilgam. Senus lapus kai jie pasidaro negrazus nupjaunu, strepsus persodinu.
Dabar retkarciais vokiskom COMPO skystom trasom NPK 3 6 6 plius mikroelementai ir dar kazkokie stimuliatoriai, patresiu, mazom dozem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 24 spalio 2016 - 15:15
Gerai aldam kad pasidalinot 4u.gif Svarbi kiekviena patirtis .Tik visos mažai kelia nuotraukų. Dabar tai toks metas nepalankus strepsiukams, bet kaupkitės pavasariui, tikiuosi daugiau augintojų išdrįs išlįsti iš pogrindžio mirksiukas.gif
Kai kas pasirodo ir dingsta. Labai smagu kad nute2 ir b.kite pasiliko ir aldam vis ką parašo, gal dar kas, jau net ir neatsimenu tų retų dalyvių biggrin.gif juk atsibosta mums tom pačiom vis plepsėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 24, 16:18)
Gerai aldam kad pasidalinot  4u.gif Svarbi kiekviena patirtis .Tik visos mažai kelia nuotraukų. Dabar tai toks metas nepalankus strepsiukams, bet kaupkitės pavasariui, tikiuosi daugiau augintojų išdrįs išlįsti iš pogrindžio mirksiukas.gif
Kai kas pasirodo ir dingsta. Labai smagu kad nute2 ir b.kite pasiliko ir aldam vis ką parašo, gal dar kas, jau net ir neatsimenu tų retų dalyvių  biggrin.gif juk atsibosta mums tom pačiom vis plepsėt  smile.gif

Zydi dar mano keli strepsiukai. Ziedai ryskus, bet jau maziukai darosi. Nera sviesos. Nuotraukos nekokybiskos nedristu rodytis.
Skaitau ka parasot idemiai.
Atsakyti
Čia gi ne nuotraukų konkursas, taip kad kelti visas nieko negalvojant mirksiukas.gif
Svarbiausiai, jei ką išbandot ar blogo ar gero savo strepsų auginime ar dauginime - viską nešat čia. Galim daug ką naujo sužinoti. Aptarsim, pasiginčisim ir gal sau pritaikysim. Svarbiausiai nereikia bijoti, aš ir nesąmonių prirašau, bet jei neaišku tai ir aiškinuosi, juk negali būti visi ir gražūs ir protingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Vidam, na labai, labai gražu 4u.gif Matosi padarytas titaniškas darbas. Aš tai tingiu, o ir nesugebu.
Reikėtų susitvarkyti savo foto, nes betvarkė baisiausia. blink.gif Gal kada sūnus pamokys. Nedega juk.irnesakyk.gif
Pas mane žydi tik kažkokia ruletė ir AV Kokteil. Per tamsu, per šilta, per sausa jiems pas mane.

drinks_cheers.gif su Vidam. Tikrai išsimėtė augintojos, mes tik kelios strepkių frontą laikom rolleyes.gif O gaila, labai būtų puiku pamatyti naujus veidelius.

Drąsiau, Aldam, nereikia drovėtis, profesionalių fotografių mūsų tarpe nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 24 spalio 2016 - 16:47
Buna buna. Yra zmoniu kurie save skaito, kad jie graziausi ir protingiausi. biggrin.gif
Ruletes pas mane zydi net dvi ir abi teisingos. Aciu Lisitejai 4u.gif Fort Royal nepatinka, ziedai uzsiverte, net pakrasciuko nesimato. Bandysiu persodint, gal pasitaisys. Jei ne, keliaus i strepsu roju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 24 spalio 2016 - 17:18
Nu, Vidam, kokia tu šaunuolė 4u.gif Turėtum labai savimi didžiuotis, ir aš tavimi didžiuojuosi biggrin.gif Labai gražu! Ir smagu, kad perkandus principą, dabar jau lengvai eisis. Na, tikrai, kam mokėti, kad ir 2 USD per mėn. geriau jau ledus valgyk - malonumas. Super!!! clap.gif (Reiks prašytis į pamokas tongue.gif )

aldam, ačiū, kad dalijatės patirtimi 4u.gif Turėjau kadais prisipirkus Emolus birių - ir Žydėjimo energija, ir Derėjimo energija. Daržui buvo gerai, bet strepsams bijodavai padauginti, kad nenudeginčiau šaknų, o tas birias kebloka dozuoti. Skystos patogiau, ir kai man užtenka ir negausaus žydėjimo, manau, ir toliau jų neatsisakysiu

Kai ilgai nesulaukiau kolerijų žydėjimo, pradėjau tręšti Schultz sanpaulinėmis, kur fosforo dvigubai daugiau nei kitų makroelementų. Gal sutapimas, o gal ir ne, per vos po dviejų savaičių pradėjo pumpuruotis.

Aldam, labai laukiam nuotraukų 4u.gif Silvija72, labai gražus žydėjimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 24 spalio 2016 - 18:15