Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Lotta* @ 2016 11 23, 21:55)
Sveikos 4u.gif neduoda man ramybės santykiai su vyru I. Viena diena skraidau, kita vėl nebežinau, kaip elgtis. Ar turi mūsu santykiai perspektyva? Ar rimti ketinimai? Ar geriau viska nutraukt?
Dėkoju, kuri galės pažiūrėti 4u.gif

Labas vakaras rolleyes.gif keliu savo klausimuka ax.gif ačiū atsakiusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2016 11 24, 09:45)
Man kazkaip viskas subyra santykiuose paskutiniu metu.
Labai idomu butu paskaityt AmariliaiM  analize, jei butu imanoma, kokios ateities perspektyvos (bendrai) santykiuose? 4u.gif

kadangi buvo daug diskusiju ir kazin ar bus skaitoma 3 puslapiai atgal, atkeliu savo klausimuka ax.gif

Laukiu ir kitu tarologiu komentaru 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2016 11 25, 20:51)
Labas vakaras rolleyes.gif keliu savo klausimuka ax.gif ačiū atsakiusiai 4u.gif

Sakyciau problema pas jus galvoj. Jus bijot prarast sauguma viena diena, kita diena norit stacia galva i jausmus nert. Ta dazniau ir rodot savo nora but kartu. Bet vidui save tai sakau bijot pearast pozicijas.
O jam su jumis linksma, jus jam seksuali. Intym santykiai manau ji veza totaliai. Bet santuokos su jumis nemasto. Ji jus traukiat, vezat, vedat is proto daugiau kuniskai nei dvasiskai.
Ir jum prakyiskai issivaduot is jo neimanoma ;) jos tik paciulba ir viskas vel ok. Jei prisidirba jis moka jus palaust... nu jis jumis manipuliuot gali. Jis toks vyras jum kurio nori ir jau pasekmes pofik. Cia taip kaip tie kur i kupra duoda bet geliu parnesa ir vel zmonai geriausias (nesakau kad jis jum duoda tiesiog palyginimas)
Perspektyva labai liudna... dar ilgai tasysites taip kaip dabar. O paskui bus skirybos... ziaurios ir skaidzios. Netiketos ir sunkiai isgyvenamos.
Perspektyva (5 kardai/10 kardu / 8 kardai) kam reiks tas supras....
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 25, 19:07)
Sakyciau problema pas jus galvoj. Jus bijot prarast sauguma viena diena, kita diena norit stacia galva i jausmus nert. Ta dazniau ir rodot savo nora but kartu. Bet vidui save tai sakau bijot pearast pozicijas.
O jam su jumis linksma, jus jam seksuali. Intym santykiai manau ji veza totaliai. Bet santuokos su jumis nemasto. Ji jus traukiat, vezat, vedat is proto daugiau kuniskai nei dvasiskai.
Ir jum prakyiskai issivaduot is jo neimanoma ;) jos tik paciulba ir viskas vel ok. Jei prisidirba jis moka jus palaust... nu jis jumis manipuliuot gali. Jis toks vyras jum kurio nori ir jau pasekmes pofik. Cia taip kaip tie kur i kupra duoda bet geliu parnesa ir vel zmonai geriausias (nesakau kad jis jum duoda tiesiog palyginimas)
Perspektyva labai liudna... dar ilgai tasysites taip kaip dabar.  O paskui bus skirybos... ziaurios ir skaidzios. Netiketos ir sunkiai isgyvenamos.
Perspektyva (5 kardai/10 kardu / 8 kardai) kam reiks tas supras....

Dėkoju labai! Aš ištekėjus, jis vedęs. Pozicijas prarast, tai kad mane paliks? O skyrybos netikėtos man? Žiaurios, tai kaip? Jis tikrai neryžtingas kas dėl santuokos, ar savu skyrybu, nors sako, kad su žmona negerai. O apie perspektyva... jei ji tokia, patarimas butu dėt taška, kai
Susikaupsiu? Ačiū už papildyma. Kai taip skraidai, sunku susitaikyti su tokia perspektyva....
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2016 11 25, 21:30)
Dėkoju labai! Aš ištekėjus, jis vedęs. Pozicijas prarast, tai kad mane paliks? O skyrybos netikėtos man? Žiaurios, tai kaip? Jis tikrai neryžtingas kas dėl santuokos, ar savu skyrybu, nors sako, kad su žmona negerai. O apie perspektyva... jei ji tokia, patarimas butu dėt taška, kai
Susikaupsiu? Ačiū už papildyma. Kai taip skraidai, sunku susitaikyti su tokia perspektyva....

Jetau kodel jus nepasakot tokiu dalyku??? Juk mes nededam kokios wow ekstrasensines deliones.
As dejau jusu santykiu. Ir jei buciau zinojus kad jus vede visaip kitaip ta situacija suinterpretuociau.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Turiu ir as man svarbu klausima gal,kuri paziures.
Apie zmogu N , praeityje mus siejo didele meile,neseniai jis man parase ,domejosi mano gyvenimu,jis jaucia kalte as pykti,nes del jo isiro draugyste. Kokiu tikslu jis vel atsirado mano gyvenime,ar yra jausmai ,kokie jo tikslai mano atzvilgiu? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 25, 19:54)
Jetau kodel jus nepasakot tokiu dalyku??? Juk mes nededam kokios wow ekstrasensines  deliones.
As dejau jusu santykiu. Ir jei buciau zinojus kad jus vede visaip kitaip ta situacija suinterpretuociau.

Aš atsiprašau, kad nemokėjau pateikt klausimo:( dabar žinosiu, kas svarbu, o ir kitoms klausiančioms bus tai kaip informacija. Ar tokiu atveju kitaip skambetu atsakymas? Ačiū dar karta ax.gif
Atsakyti
[quote=Doremii,2016 11 25, 18:05]
[quote=Ritandra,2016 11 25, 17:44]
Pirma paziurejau jo ir zmonos santykius (kad jau pasakei jog vedes)
Vidui jis isgyvena kad neturi graziu santykiu seimoj . Pasvajoja kad noretu naujos grazios seimos ir megautis tuo. Jam seimoj blogai.
O zmona tai idomiai (4 kardai mintys/7 karda jausmaii/2 kardai veiksmai ) pirma arba ji isgyvena zinodama kad vyras turi kazka. Jaucias apgauta ir suzeista. Arba paciai viskas dzin ir ji apgaudineja. Nzn . Bet kad rodo jo isgyvenimus del jausmu tai gal ji numojus ranka i ju sajunga.
Bet dabartis tai santuoka. Isipareigojimas. Tik zinok bijau kad taip jie ir bus... nemanau kad issiskirs.

O del taves tai irgi nieko gero... manau jis jaucia kad galetu jus prisijaukint del pramogos. Bet netikiu kad jis nuosirdus.

[/quote

Aciu, Ritandra, tu labai taikliai apibudinai jo santykius su zmona. Jis sake, kad silumos jam labai truksta namuose, kad isbandes daug dalyku, kad santykiai butu silti, o dabar jau nusibodo, nes nemato prasmes ir progreso. Man pacioje pradzioje jis buvo minejes, kad ir kas butu-seimos nepaliks. Bet as naiviai tikejausi, kad siluma, kuria jauciam vienas kitam kazka pakeis...ex...gaila, nes musu santykiai atrodo grazus.
[/quote]

Paskaiciau apie Lotta* , kad blogai padare, kad visos tiesos nepasake... As esu istekejusi...vis sirdi viliuosi, kad situacija nera tokia beviltiska verysad.gif kokia nupasakojai.
Atsakyti

Sveikos, 

Gal galėtumėt pažiūrėti mano ir T.B. santykių perspektyvą? ačiū. 

Atsakyti

Nesusitvarkau su forumu :D

Braškelės,

Jūsų darbe laukia permainos, bet ne į blogąją pusę. Tiesa, Jums teks daugiau dirbti, bet finansiškai tai nelabai atsispindės, tik tiek. Galbūt pareigų keitimas. Į kolegės šnekas didelio dėmesio nekreipkit ir pastovėkit gi už save, tikrai sugebat ;) Jūs esate itin sąžiningas žmogus, pareiginga, va taip ir elkitės, bet ant galvos lipti neduokit niekam iš kolegų. Čia tiesiog Jūsų nesusvietnu jautrumu naudojasi, kas netingi. Darykite savo darbus maksimaliai atsakingai, bet sielos ten nedėkit, tai - darbas, ne meilė ;)

Dabar savaitgaliais užimta kitais reikalais būnu, dar prišoksiu gal. O gal po savaitgalio. "po sekmadienio", kaip sako mano bobulė :D

Atsakyti

Amarilia aciu lb. man lb patinka darbas bet jis toks emociskai kartais paveikia kad norisi begti...

Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2016 11 25, 20:58)
Labas vakaras  smile.gif Turiu ir as man svarbu klausima gal,kuri paziures.
Apie zmogu N , praeityje mus siejo didele meile,neseniai jis man parase ,domejosi mano gyvenimu,jis jaucia kalte as pykti,nes del jo isiro draugyste. Kokiu tikslu jis vel atsirado mano gyvenime,ar yra jausmai ,kokie jo tikslai mano atzvilgiu? Aciu.

Prasau, paziurekite,kuri man tas zmogus daug reiske smile.gif
Atsakyti