[quote=Ritandra,2016 11 26, 11:56]
Jis zino kad jus juo patikesit ir prisileisit artyn. Jis turbut jaucia kad jus dar nepamirsot jo.
Bet ar jus bendraut turit galimybe normaliai? Neskiria jusu atstumas ar trecias zmogus??? Kazkas jusu bendravima riboja.
Salia manes gali rodyti kita zmogu,jis man lojalus?jausmai? gal galit ismesti korta toks tas ir bendravimas su tuo zmogumi, nelabai ejau i kalbas.
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 26, 15:07)
Naujam darbe jausies is pradziu lyg totali kvaile, noresis ir juoktis ir verkt vienu metu
bet tu persilausi ir padarysi gera pradzia . Busi ivertinta, pereisi tuo piedes stalu ir vel grisi dirbt. Konkrecios karjieros nerodo kitoj sriti tik ivertinimus.
Bet dar manau jei iseini ten tu gausi labai daug kitu pasiulymu. Arba kels i viena skyriu ar kita, duos naujus kolegas ir pan. arba tavo darbas bus susijes su sprendimu priemimu.

Bet dar manau jei iseini ten tu gausi labai daug kitu pasiulymu. Arba kels i viena skyriu ar kita, duos naujus kolegas ir pan. arba tavo darbas bus susijes su sprendimu priemimu.
va va, aš tai ir įsivaizduoju,kad pradžioj tikrai būsiu it kvailė. Nes iš vienų rogių reiktų peršokt abosliučiai ant kitų

Bet kaip suprantu, bijoti nereikia. Ir iš didelio streso sugebėsiu persilaužti?
O karjeros man kaži kokios ir nereikia, tieisog noriu aktyvesnio darbo ir motyvuojančio užmokesčio nuo darbo rezultatų

[quote=Svarovski,2016 11 26, 17:17]
Jis zino kad jus juo patikesit ir prisileisit artyn. Jis turbut jaucia kad jus dar nepamirsot jo.
Bet ar jus bendraut turit galimybe normaliai? Neskiria jusu atstumas ar trecias zmogus??? Kazkas jusu bendravima riboja.
Salia manes gali rodyti kita zmogu,jis man lojalus?jausmai? gal galit ismesti korta toks tas ir bendravimas su tuo zmogumi, nelabai ejau i kalbas.
[/quote]
Nelabai supratau ka norejot pasakyt
Salia jusu kitas zmogus su kuriuo nesileidot i kalbas ir norit paziuret ar jis vertas demesio?
Papildyta:
Taip ir manau kaip jus perlausit ta sriti jus gausit ir kitu pasiulymu del darbo.
[/quote]

Salia jusu kitas zmogus su kuriuo nesileidot i kalbas ir norit paziuret ar jis vertas demesio?
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2016 11 26, 17:19)
va va, aš tai ir įsivaizduoju,kad pradžioj tikrai būsiu it kvailė. Nes iš vienų rogių reiktų peršokt abosliučiai ant kitų
. 10metų pradirbau buhalterijoj, o dabar noriu aktyvaus darbo. Ir kaip tik pasitaikė proga darbas - aktyviuose pardavimuose, plius vskas rusų/ anglų kalba
O karjeros man kaži kokios ir nereikia, tieisog noriu aktyvesnio darbo ir motyvuojančio užmokesčio nuo darbo rezultatų

Taip ir manau kaip jus perlausit ta sriti jus gausit ir kitu pasiulymu del darbo.
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 26, 15:23)
Ačiū, pakėlėt ūpą

Svarbiausia, ka tai geras sprendimas, keisti sritį

QUOTE(Ritandra @ 2016 11 26, 16:23)
Papildyta:

Papildyta:
Atsiprasau,salia mane yra kitas zmogus,kuris manes ramybeje nepalieka,gal ji rodo,tai noreciau zinoti jis lojalus man ,jausmai kokie?oi i kalbas nelabai ejau su zmogumi apie kuri klausiau.Na as ir galvoju nera laiko masinos

Labas vakaras merginos .
Aš su tokiu gan svarbiu klausymi
Trumpai, esu išsituokus bet su ex santykiai gražūs ,draugiški,matomės dažnai ,ne taip senai pasijuto iš jo šiluma ...nors pats teigė jog mūsų keliai išsiskyrė ..tai va....Vis dėl to kur čia šuo pakastas? Gal bando taip naujinti mūsų santykius? Kokie čia jo kėslai?
Ačiū atsakiusiai...
QUOTE(Marta 2 @ 2016 11 26, 17:09)
<p>Labas vakaras merginos .</p><p></p><p>Aš su tokiu gan svarbiu klausymi</p><p></p><p>Trumpai, esu išsituokus bet su ex santykiai gražūs ,draugiški,matomės dažnai ,ne taip senai pasijuto iš jo šiluma ...nors pats teigė jog mūsų keliai išsiskyrė ..tai va....Vis dėl to kur čia šuo pakastas? Gal bando taip naujinti mūsų santykius? Kokie čia jo kėslai? </p><p></p><p>Ačiū atsakiusiai...</p><p>
</p>

As sakyciau zmogus tiesiog uzsimane pokyciu savo gyvenime, tai bando sitai pasiekt per jus. Kai viskas baigta, tai sukilo azartas. Jei idomu, gavau lazdu paza, pasauli, mirti
As gal ne i tema bet kaip jus metat kortas?visad traukiat tris kortas ir is ju viska matot? Siaip idomu nes as delioju deliones tada man aiskiau. Nes traukiant tris kortas tai nesuprasi ar rodo vieno kurio mintis ar ateiti jei bus kartu (o jei isvis nebus tai kaip zinot ka rodo) na tarkim klausia tik siaip sumpatijos su kuria dar klausimas ar isvis kas bus, ar kita puse turi kokiu minciu?
Nes as defu santykiu delione ir dar plius pasaga metam.
Nes as defu santykiu delione ir dar plius pasaga metam.
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 25, 19:15)
Del to T tai nzn man jis toks narcizas. Jo mintys lyg tokios "grizau su trenksmu, suzavejau, apkerejau ir paskui palikau viska srebti"
nezinau tik grazi pradzia paskui temptumet jus viska.
Del ex tai jis laukia kol jus parodysit iniciatyva, ir manau susitaikytumet. Plius jusu pusej daug grazesni jausmai nei tam T. Dabar jus lyg netikit abu kad dar busit kartu.
Perspektyvoj matau kad jum btu neblogai bet noretusi pasakyt kad viens "stabdys" isipareigojimus 😂 betkokiu atveju su ex iniciatyva reik imt jum

Del ex tai jis laukia kol jus parodysit iniciatyva, ir manau susitaikytumet. Plius jusu pusej daug grazesni jausmai nei tam T. Dabar jus lyg netikit abu kad dar busit kartu.
Perspektyvoj matau kad jum btu neblogai bet noretusi pasakyt kad viens "stabdys" isipareigojimus 😂 betkokiu atveju su ex iniciatyva reik imt jum
gali buti kad tas T tikrai toks narcizas ,nes ir kalbantis man taip atrodo kad jauciasi pats sau fainas ,atrodo pries 20 metu buvo nieko toks bet per tiek metu zmones turbut keiciasi ,o ir nepasiruosusi as santykiams su juo ,nes galvoje pirmasis ,bet isdidumas man neleidzia kazkaip taikytis nes praktiskai pats pradejes tuos santykius juos lyg ir bande juos nutrauktipasake kad butu gerai nebebendrauti nes nieko mums cia neiseis o kai as sutikau atrode lyg gailejosi pasakytu zodziu ,tai nezinau a mano izeistas orumas man leis pirmai pradeti bendrauti nor ir labai norisi paminti savo isdyduma ,o kaip suprast vienas "stabdys " isipareigojimus ?Ritandra noreciau kad pakomentuotumet ta savo sakini ,aciu iskart
[quote=vile999,2016 11 26, 21:25]
Ritandra, gal galetumet pakomentuot ir manaji klausima? buciau labai dekinga
Maciau as jus bet supratau kad laukiat Amariliai komentaro.
Coliuke29 ta prasme kad nesiriš lyg oficialiai isipareigot kaip porai.
Papildyta:
Atleliau klausima. Neuzilgo paziuresiu.
Ritandra, gal galetumet pakomentuot ir manaji klausima? buciau labai dekinga

Maciau as jus bet supratau kad laukiat Amariliai komentaro.
Coliuke29 ta prasme kad nesiriš lyg oficialiai isipareigot kaip porai.
Papildyta:
QUOTE(vile999 @ 2016 11 24, 11:45)
Man kazkaip viskas subyra santykiuose paskutiniu metu.
Labai idomu butu paskaityt AmariliaiM analize, jei butu imanoma, kokios ateities perspektyvos (bendrai) santykiuose?
Labai idomu butu paskaityt AmariliaiM analize, jei butu imanoma, kokios ateities perspektyvos (bendrai) santykiuose?

Atleliau klausima. Neuzilgo paziuresiu.
As dazniausiai tris-penkias traukiu. Delioniu nedelioju, nebent labai jau suktas klausimas buna. Man deliones, kur i viena klausima po viena korta-
as traukiu klausimui tris kortas ir man kazkaip daugiau pasako, nei viena korta, bet daug klausimu.