QUOTE(Lotta* @ 2016 11 25, 21:30)
Dėkoju labai! Aš ištekėjus, jis vedęs. Pozicijas prarast, tai kad mane paliks? O skyrybos netikėtos man? Žiaurios, tai kaip? Jis tikrai neryžtingas kas dėl santuokos, ar savu skyrybu, nors sako, kad su žmona negerai. O apie perspektyva... jei ji tokia, patarimas butu dėt taška, kai
Susikaupsiu? Ačiū už papildyma. Kai taip skraidai, sunku susitaikyti su tokia perspektyva....
Susikaupsiu? Ačiū už papildyma. Kai taip skraidai, sunku susitaikyti su tokia perspektyva....
Na kortos jusu pozicijas abieju gerai parode jam noris sex ir pramogu del jusu seimos nemes. Nemasto nieko rimto jusu atzvilgiu. O jus noretumet bet ir bijot seima prarast nu sauguma, stabiluma nes jis kaip ir nieko nezada.
Aplinkybes ikaline jus ir tas nesikeis.
Kadangi jusu su juo perspektyva meciau tai ir skirybas ir skausma rodo su juo. Tiesiog jus su juo tikrai baigsit viska ir bus sunku.
Lotta uzmeciau aki ant jusu kavalieriaus ir jo seimos. Tai pas juos tokie ramus nusistoveja brandus santykiai. Jis tiesiog isspaudes maximuma is seimos. Kaip buna "darbai padaryti galiu eit isgert alaus" tai va ten lyg viskas ok. Visi pavalge, atostogu nuvesti, gyvent kur yra galiu mazdaug ir "palakstyt". O zmona daug teisiu seimoj neturi gal ir nutuokia apie jo nenuosirduma bet su tuo taikos.
Nors sakei kad jis nezada skirtis (ar maisau) bet jam su zmona krenta skirybos.
Papildyta:
QUOTE(Doremii @ 2016 11 25, 22:10)
Paskaiciau apie Lotta* , kad blogai padare, kad visos tiesos nepasake... As esu istekejusi...vis sirdi viliuosi, kad situacija nera tokia beviltiska
kokia nupasakojai.

Nepamenu kortu tavo bandau paziuret.
Pirma jus su vyru paziurejau. Gyvenat dabar tokiam iliuziju pqsaulyje bet jusu skirybos neisvengiamos (mirtis/10 kardu/ 2 lazdos.)
Tada ziurejau kokia to vyriskio pozicija kaip tu busi laisva.
Manau jusu bendravimas taptu artimesnis daugiau pasinertumet i seimyniskumus, ir jis svarstytu ka pasirinkti. Bet yoks vaizdas kad rinksis tarp jausmu ir pinigu ;) gali but kad jam su zmona skirtis neapsimoka del kokiu finansiniu isipareigojimu ar pan.
Gal kuri pakomentuos nes fainai sukrito.
Viduri isomylejaliai o vienam sone 10 tauriu kitam disku 10.