Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveikutės,

aš taip pat pasikartosiu dar kartą jei galima:) Gal galėtumėte pagelbėti su vienu klausimu, kuris mane neramina, bet labai svarbus? Tai va, situacija tokia, kad jau beveik pusę metų kaip ieškau tinkamo (maždaug savo spec.), gerai apmokamo darbo, bet vis nesiseka, tai pareigų neatitikimas ar atlyginimo atžvilgiu būna, kad atsisakau ir vis laukiu kažko kito. Atrodo nesenai įgyjau aukštąjį išsilavinimą, bet kaip nesiseka, tai nesiseka  :unsure: Ar greitu metu nusimato geras darbas? ar teks dar luktelti? 

AČIŪ   :4u:

Atsakyti
Labryt, kaip gyvuojat, merginos? As tai nesuprantu, kodel ant vieno zmogaus man vis krenta 6 taures, loveriai ir zyne. Pagal ideja gaunas, kad kazkoki rysi atgal gyvenime turejom. Bet nu... Kodel tas zmogus siam gyvenime su manim taip ziauriai?
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2016 12 08, 00:43)
Iškeliu klausimą, prašau  4u.gif

Nemanau kad viskas jau nutruko, viska galima pakeist, pati jau apsisprendus kad jau viskas ir darai/ ieskai isejimo, vyras seimos galva jis parnesa uzdirba pinigus, gal jausmuose ir atsalimas( seimynine krize) bet jis jus mylis, nepatodo to slepia, nera labai jau blogai bent dabr, bet jums norisi kazko daugiau bet zingsnio pati ir nezengiat, ateitis rodo kad vyras susiras kita o jus isliksit draugais ir skyrybos neisvengiamos, cia tik kortu analize, jei pasistengsit viska galima pakeist, tikiu issaugosit seima😉
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 12 08, 11:01)
Labryt, kaip gyvuojat, merginos? As tai nesuprantu, kodel ant vieno zmogaus man vis krenta 6 taures, loveriai ir zyne. Pagal ideja gaunas, kad kazkoki rysi atgal gyvenime turejom. Bet nu... Kodel tas zmogus siam gyvenime su manim taip ziauriai?

Praeitam gyvenime gal tu su juo ziauriai buvai, ties kokiu klausimu jis krenta, gal tai pamoka kuria turi ismokt siam gyvenime
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 08, 13:05)
Nemanau kad viskas jau nutruko, viska galima pakeist, pati jau apsisprendus kad jau viskas ir darai/ ieskai isejimo, vyras seimos galva jis parnesa uzdirba pinigus, gal jausmuose ir atsalimas( seimynine krize) bet jis jus mylis, nepatodo to slepia, nera labai jau blogai bent dabr, bet jums norisi kazko daugiau bet zingsnio pati ir nezengiat, ateitis rodo kad vyras susiras kita o jus isliksit draugais ir skyrybos neisvengiamos, cia tik kortu analize, jei pasistengsit viska galima pakeist, tikiu issaugosit seima😉

Ačiū, aš žinau, kad myli, bet kai ko mūsų poroje trūksta... jis geras žmogus, bet man reikia daugiau. Man kartais liūdna, kad meilė pas manes į širdį nebesugrįš, liks tik pareiga ir atsakomybė... ar grįš?
Atsakyti
O gal galit ir man paziureti,labai panasi situacija kaip Margaretos.Ar verta stengtis islaikyti santykius su esamu draugu ar geriau nebetempti ir uzbaigti viska?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2016 12 08, 11:34)
Ačiū, aš žinau, kad myli, bet kai ko mūsų poroje trūksta... jis geras žmogus, bet man reikia daugiau. Man kartais liūdna, kad meilė pas manes į širdį nebesugrįš, liks tik pareiga ir atsakomybė... ar grįš?

Jums sprest kaip pasielgt , manau turit atsargini varianta jau, o jausmai ar gryz ar ne , jums to nei kortos nepasakys
Atsakyti
QUOTE(RePassion @ 2016 12 08, 12:25)
O gal galit ir man paziureti,labai panasi situacija kaip Margaretos.Ar verta stengtis islaikyti santykius su esamu draugu ar geriau nebetempti ir uzbaigti viska?Aciu

stiprios jus moterys , jei po neistikimybes dar dar galvojat atstatyt ar issaugot santykius, nors tvirkai esi apsisprendus kad skyrybos, bet jus issiaiskinsit viska , jei neliksit kartu kaip pora, tai draugais tikrai liksit
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 08, 15:02)
stiprios jus moterys , jei po neistikimybes dar dar galvojat atstatyt ar issaugot santykius, nors tvirkai esi apsisprendus kad skyrybos, bet jus issiaiskinsit viska , jei neliksit kartu kaip pora, tai draugais tikrai liksit

Aciu labai,
Nezinojau,kad neistikimas buvo😅,arba norejau nezinoti;)

Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 08, 15:02)

Aciu labai,
Nezinojau,kad neistikimas buvo😅,arba norejau nezinoti;)
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 12 08, 12:05)
Papildyta:
Praeitam gyvenime gal tu su juo ziauriai buvai, ties kokiu klausimu jis krenta, gal tai pamoka kuria turi ismokt siam gyvenime

Klausiu kokius karminius santykius mes turim ir man krenta visi teismai/loveriai/zyne ir panasus 'geris', kas yra soulmates kortos, bet nu musu bendravimas nors uzmusk i soulmates nenesa. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2016 12 05, 13:30)
Sveikos, mielos Tarologes  4u.gif

Ateinu ir as pas jus su klausimu..  angel_sadangel.gif Gal galetu Amariliai ar Ritandra trecia akim pasiziureti?
Ar atsiras mano gyvenime (0,5-1 metu laikotarpyje) geresnis vyriskis rimtiems santykiams ir bendram ramiam gyvenimui kartu?
Su dabartiniu draugu kazkaip labai sudetinga mums kartu graziai susigyventi, nors bandome jau ne vienerius metus. Gal kazkas trecias trukdo, nezinau.. verysad.gif
Aciu, kuri pasiziures  4u.gif

Atkeliu klausimeli blush-anim-cl.gif
Pirmaargenta, o gal Jus galetumet padelioti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2016 12 08, 19:18)
Atkeliu klausimeli  blush-anim-cl.gif
Pirmaargenta, o gal Jus galetumet padelioti?  4u.gif

Jus norit seinos norit vaiku norit normalaus gyvenimo ;) bet jausmu nelabai like dabartiniam zmogui... ir tikrai galvojat kad reik to kito. Norit sukt skirtingu keliu. O jis tai svajoklis gyvenantis iliuziju pasaulyje, senai jau ir jo jausmai jum isblese, nelabai kas like verysad.gif dabar daugiau kaip sakot tas kas klijuoja jus tai nusistovejimas ir nieko nedarymas.
Deja, nepaguosiu jusu tokia situacija dar tesis pas jus... skirybos bus bet tikrai ne taip greit kaip jus galvojate verysad.gif bijau karkset bet viskas pajudes kaip butent atsiras trecias pas kazkuri. Bus motyvacija judint reikalus su esamu vyru ar jam su jumis.

Papildyta:
QUOTE(RePassion @ 2016 12 08, 15:25)

Oi kaip idomu 😃 jus tai megaujates esama padetim. Jum daugiau sita sajunga protinga nei jausminga smile.gif esat saugi manau financiskai ir tik tiek. O jis nieko nemasto, daugiau myli save ir galvoja apie save ir savo reikalus. Manau is jo elgesio jus suprantat kad nieko jis jum nejaucia. Abu jus zinot kaip yra.
O perspektyvoj tai tikrai atsiras kazkas ir jus vistik issiskirsit. Bus daug pamastymo ar verta ir kas is to iseis bet kartu manau jus neliksit.
Ir siaip galvociau kad pas kazkuri horizonte yra kazkas kas sirdele glosto. Bet jokios neistikimybes tiesiog pamastymai nauju santykiu galimybes

Dabar pamaciau blykstes komentara ir galvoju kad jei as teisi ir jis jumis islaiko ir suteikia gerbuvi tai jusu pasirinkimas ir bus likt su juo. Nes siaip krito (2 lazdos 7 diskai ir du diskai) manyciau pasirinkimas bus bet pasirinksit konforta ... nzn kokia ten situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 08 gruodžio 2016 - 18:46

QUOTE(Ritandra @ 2016 12 08, 18:42)
Papildyta:
Oi kaip idomu 😃 jus tai megaujates esama padetim. Jum daugiau sita sajunga protinga nei jausminga smile.gif esat saugi manau financiskai ir tik tiek. O jis nieko nemasto, daugiau myli save ir galvoja apie save ir savo reikalus. Manau is jo elgesio jus suprantat kad nieko jis jum nejaucia. Abu jus zinot kaip yra.
O perspektyvoj tai tikrai atsiras kazkas ir jus vistik issiskirsit. Bus daug pamastymo ar verta ir kas is to iseis bet kartu manau jus neliksit.
Ir siaip galvociau kad pas kazkuri horizonte yra kazkas kas sirdele glosto. Bet jokios neistikimybes tiesiog pamastymai nauju santykiu galimybes

Dabar pamaciau blykstes komentara ir galvoju kad jei as teisi ir jis jumis islaiko ir suteikia gerbuvi tai jusu pasirinkimas ir bus likt su juo. Nes siaip krito  (2 lazdos 7 diskai ir du diskai) manyciau pasirinkimas bus bet pasirinksit konforta ... nzn kokia ten situacija.

Ogo kaip issamiai!!😃👌🏼,siai dienai tai tikrai megaujuosi.Bet va pries mazdaug savaite ir kokius kelis metus pries tai (aisku buvo ir pakilimu) priesingai.As tai isivaizduoju,kad myliu kazkaip savaip be aistros,bet myliu ir labai noriu juo rupintis.Nes nors tikrai dabar jis finansiskai ir rupinasi,bet buvo gan sunkus laikotarpis...bet va dabar padetis taisosis ir tas komfortas tikrai gali tapti malonesnis.Ir as aisku nepakrutesiu😱😅...O sako islipus is komforto zonos tik ir gali kazka gyvenime pasiekti,patirti tikraja laime!
Aciu labai,Ritandra!!💛
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RePassion: 08 gruodžio 2016 - 19:39