Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Ritandra @ 2016 12 12, 08:42)
Sutinku su tavim  4u.gif  ypac kaip turi seima, vaikus ir viskas gali imt ir sugriut... bet as nesigilinu i klausimo morale, nieko nebus. Suauge zmones. Zino situacija ir elgesi taip kaip jiem atrodo teisinga.
Ziauriau man dar kaip sestadieni buvom paskaitoj taro del santykiu ir buvo viena kuri orentuoja save ir gilina i magija. Tai kaip papasakojo kiek yra tokiu kad net vargti nenori, nusiziuri ir moka pinigus kad "cia ir dabar" atmuštu vyra nuo kitos ar zmonos... nes jai jo labiau reik !

Tai čia maginiu būdu pritraukti tipo gauti nori tą vyrą?

Mano kolegė tą nori padaryti savo vyrui,sako noriu kad tik apie mane galvotų ir tik manęs norėtų....na keista ..bet jukžmogus turbūt tampa kaip lėlė valdomas arba zombis ...kam to reikia ?...žinoti kad nori tavęs per jėgą..Juolab dėsnis būtų toks....vėliau aišku sutiktų žmogų be magijos su meile ir aistra ir ....užburtasis tampa nebereikalingu...iš tiesų žiauru tokiu atveju ...tik tiek kad viskas šiame gyvenime bumerangu...susimokėt reiks už viską ...ne pinigais aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo << Mylinti širdis>>: 12 gruodžio 2016 - 08:52
QUOTE(<< Mylinti širdis>> @ 2016 12 12, 10:44)
Tai čia maginiu būdu pritraukti tipo gauti nori tą vyrą?

Mano kolegė tą nori padaryti savo vyrui,sako noriu kad tik apie mane galvotų ir tik manęs norėtų....na keista ..bet jukžmogus turbūt tampa kaip lėlė valdomas arba zombis ...kam to reikia ?...žinoti kad nori tavęs per jėgą..Juolab dėsnis būtų toks....vėliau aišku sutiktų žmogų be magijos su meile ir aistra ir ....užburtasis tampa nebereikalingu...iš tiesų žiauru tokiu atveju ...tik tiek kad viskas šiame gyvenime bumerangu...susimokėt reiks už viską ...ne pinigais aišku.

o taip.. šiaip man tokie dalykai nepatinka, as ju bijau, betyra zmones kuriem tas patinka, ir visai faina paklausyti bendraminciu kaip ten kas smile.gif siaip visa magija grizta su kaupu, ja reikia ne tik padaryti bet ir islaikyti..
na esme kad ir ta kuri tuo domisi ir uzsiima tai sako kazkodel moterys nesupranta kad gali su ta magija tarkim kelt savo moteriskuma, patrauktuma, kad tu pritrauktum vyrus ir ne butinai ta kuri nusiziurejai, gal atsiras tas kuris be magijos taves nores.. bet tai yra darbas ir reikia dirbti su savim, o jos nori cia ir dabar smile.gif oi cia gali diskutuot manau ir diskutuoti bet kaip sako "Bijok Dievo.. " tai as dar pridurciau kad bijok ir magijos.. .nes taip gali gaut atgal kad oi...
Atsakyti
Sveikos pupos 4u.gif

Tai ką gi žiema atėjo,kaip man gražu šį rytą ...

Šian mano vaikinas ty sūnus vyresnėlis eina pasirašyt darbo sutartį (pirmo savo darbo) tikiuos bus viskas ok. Pavasarį stos mokintis nes šiemet neoasisekė su savanoriais o labai norėjo ...dėl sveikatos kabliukas buvo. Tai išeis į žmones biškį gal prasiblaškys. biggrin.gif Uždaras toks ,piktokas buvo .pesimistas mano.

Matau magijos tema .... aš tai prieš visas magijas kas liečia žmogų.. bet va finansus kažkaip pritraukti bųtų neblogai biggrin.gif

Aš jau atseit prasveikusi,nuotaika geresnė . Dar kad į darbą eiti nereikėtų būtų pasaka biggrin.gif

Apie vedusius... visad tuo klausumu griežta sau ir kitiems...išsiskirkit tada šėliokit. O ne tai kad žinai jog yra šeima ir svajoti apie kažkokia jokią ateitį... absurdas... vedę vyrai visad vargšai! Tik į savo veiksmus nežiūri. Panižo ...pasikasyt norisi ir jiems ir joms...lengviausias būdas unsure.gif o ne tvarkyti šeimoje situaciją. Tai va mano tokia nuomuonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 12 gruodžio 2016 - 09:54
QUOTE(Ritandra @ 2016 12 08, 18:42)
Jus norit seinos norit vaiku norit normalaus gyvenimo ;) bet jausmu nelabai like dabartiniam zmogui... ir tikrai galvojat kad reik to kito. Norit sukt skirtingu keliu. O jis tai svajoklis gyvenantis iliuziju pasaulyje, senai jau ir jo jausmai jum isblese, nelabai kas like verysad.gif dabar daugiau kaip sakot tas kas klijuoja jus tai nusistovejimas ir nieko nedarymas.
Deja, nepaguosiu jusu tokia situacija dar tesis pas jus... skirybos bus bet tikrai ne taip greit kaip jus galvojate verysad.gif bijau karkset bet viskas pajudes kaip butent atsiras trecias pas kazkuri. Bus motyvacija judint reikalus su esamu vyru ar jam su jumis.

Ritandra, didelis dekui 4u.gif Truputi pakomentuosiu. Labai panasiai isties ir yra.. Tik noreciau pasitikslinti, ar negalejo kartais kortos apie mus atvirksciai parodyti? Manau as ta, kuri paskendusi svajonese, nes tik jos man suteikia vilti. Vaiku noretu jis, o as kolkas nesu tikra ir nenoriu skubeti, kadangi musu santykiai visuomet buvo nestabilus ir pasitikejimo nera verysad.gif Seimyniniu ramiu graziu ir stabiliu santykiu tai taip, labai noreciau.
Tai gal cia jis jau nori sukti skirtingu keliu ir nusprende, kad jam reikia kitos? verysad.gif As tai skirtis nenoreciau.. Zymiai labiau noreciau, kad pas mus dviese viskas butu gerai, santykiai butu tvirti ir graziai gyventumem kartu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meidy: 12 gruodžio 2016 - 11:25
QUOTE(Meidy @ 2016 12 12, 13:23)
Ritandra, didelis dekui 4u.gif  Truputi pakomentuosiu. Labai panasiai isties ir yra.. Tik noreciau pasitikslinti, ar negalejo kartais kortos apie mus atvirksciai parodyti? Manau as ta, kuri paskendusi svajonese, nes tik jos man suteikia vilti. Vaiku noretu jis, o as kolkas nesu tikra ir nenoriu skubeti, kadangi musu santykiai visuomet buvo nestabilus ir pasitikejimo nera verysad.gif Seimyniniu ramiu graziu ir stabiliu santykiu tai taip, labai noreciau.
Tai gal cia jis jau nori sukti skirtingu keliu ir nusprende, kad jam reikia kitos? verysad.gif As tai skirtis nenoreciau.. Zymiai labiau noreciau, kad pas mus dviese viskas butu gerai, santykiai butu tvirti  ir graziai gyventumem kartu  wub.gif

skaitau ir mastau.. kaip gali kortos rodyt jei jus pati sau priestaraujat ir nezinot ko norit smile.gif turbut ir rode ta pasirinkima ne visko baigima o kad jus pati nezinot ka daryt, jusu vidini mastyma.
Nes rasot kad norit but su juo ir viskas kad butu gerai, bet nenorit vaiku nors nori jis.. tai jei jauciat kad jis nori skirtis tai kaip jis kalba apie vaikus? labai idomiai ten pas jus tada viss\iskas nesusikalbejimas.. kad matyt ir kisa santykiam kojas.
tai ir kortose matosi tos jusu baimes ir duztanti viltis viska sustatyti i vietas, norit vieno, matot kad realiai niekas nepasikeis. as nepamenu kortu , gal ir turiu foto bet neatriknsiu dabar manau kad zinant kazka pasakyciau papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 12 12, 11:49)
skaitau ir mastau.. kaip gali kortos rodyt jei jus pati sau priestaraujat ir nezinot ko norit smile.gif turbut ir rode ta pasirinkima ne visko baigima o kad jus pati nezinot ka daryt, jusu vidini mastyma.
Nes rasot kad norit but su juo ir viskas kad butu gerai, bet nenorit vaiku nors nori jis.. tai jei jauciat kad jis nori skirtis tai kaip jis kalba apie vaikus? labai idomiai ten pas jus tada viss\iskas nesusikalbejimas.. kad matyt ir kisa santykiam kojas.
tai ir kortose matosi tos jusu baimes ir duztanti viltis viska sustatyti i vietas, norit vieno, matot kad realiai niekas nepasikeis. as nepamenu kortu , gal ir turiu foto bet neatriknsiu dabar manau kad zinant kazka pasakyciau papildomai.

Na vaiku ateityje, seimos jis noretu aplamai, jei ne su manim, tai su kita. O as kolkas bijau tureti vaiku su juo, kai stabiliai ir ramiai santykiuose nesijauciu ir pasitikejimo tokio kaip anksciau nera del jo ivairiu klaidu ir melu praeityje. Viena su vaikeliu ant ranku po to likti tikrai nenoreciau.. Pirma santykiuose butina ramybe ir stabilumas del ateities, o jau tik tada vaikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2016 12 12, 14:07)
Na vaiku ateityje, seimos jis noretu aplamai, jei ne su manim, tai su kita. O as kolkas bijau tureti vaiku su juo, kai stabiliai ir ramiai santykiuose nesijauciu ir pasitikejimo tokio kaip anksciau nera del jo ivairiu klaidu ir melu praeityje. Viena su vaikeliu ant ranku po to likti tikrai nenoreciau.. Pirma santykiuose butina ramybe ir stabilumas del ateities, o jau tik tada vaikai g.gif

tas ir matosi, Jusu svarstymai, jus gi pati ivardinate kad blaiviai vertinant tai ne tas zmogus kuriuo galite pasitiketi, gauti ramybe santykiuose ir jam gimdyt vaikus ramiai...
o jis nieko nedaro, jam gerai kaip yra ir neadekvaciai numeta gal ta minti apie vaikus ir t,t, kaip pati skaot ne jus bus kita. nera jis del jusu pametes galvos.

na niek galejau pasakiua gal klydau gal netaip supratau, gal nemokejau isireiksti smile.gif tikiuosi rasite ramybe santykiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 12 12, 12:27)
tas ir matosi, Jusu svarstymai, jus gi pati ivardinate kad blaiviai vertinant tai ne tas zmogus kuriuo galite pasitiketi, gauti ramybe santykiuose ir jam gimdyt vaikus ramiai...
o jis nieko nedaro, jam gerai kaip yra ir neadekvaciai numeta gal ta minti apie vaikus ir t,t, kaip pati skaot ne jus bus kita. nera jis del jusu pametes galvos.

na niek galejau pasakiua gal klydau gal netaip supratau, gal nemokejau isireiksti smile.gif tikiuosi rasite ramybe  santykiuose 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2016 12 09, 09:59)
Sveikos,
galvoje minčių knibždėlynas,bet bandysiu kažkaip suformuluot klausimą.
Labai svajojau apie vieną darbą,kurio aišku,kad nebebus(nors labai noriu tikėt,kad klystu) ir nuo to viskas prasidėjo.Tiesiog nerandu sau vietos,graužiu save ,kaltinu vyra,nes iš jo pusės buvo spaudimas ,kad ten neičiau.Santykiai šlyja ir nebežinau kaip sugrįžt i normalų gyvenimą.Apatija viskam.Noriu paklaust kaip toliau klostysis santykiai,ir ką daryt,kad atgaučiau vidinę ramybę?
Ačiū pažiūrėjusiai mergaitei.

Ritandra,gal galėtum užmest akį 4u.gif
Atsakyti
Labas

Ritandra, aš kitoj barikadų pusėj šį kartą. Tokia bjauri situacija susiklostė. Ar galėtai pažiūrėti, kas per pavojai man gresia 3 mėn į priekį? Ir patarimą, kokią poziciją priimti. Parašyk kortas, jeigu gali. Taip dėkinga būčiau.
Atsakyti
QUOTE(AmariliaiM @ 2016 12 12, 15:50)
Labas

Ritandra, aš kitoj barikadų pusėj šį kartą. Tokia bjauri situacija susiklostė. Ar galėtai pažiūrėti, kas per pavojai man gresia 3 mėn į priekį? Ir patarimą, kokią poziciją priimti. Parašyk kortas, jeigu gali. Taip dėkinga būčiau.

kaip pageidauji? pasaga gal kokia?
ar po 3 kortas kiekvienam menesiui?
na pamastyusiu iki vakaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 12 12, 14:07)
kaip pageidauji? pasaga gal kokia?
ar po 3 kortas kiekvienam menesiui?
na pamastyusiu iki vakaro smile.gif

nežinau, kaip Tau patogiau, taip.
Atsakyti