QUOTE(Ritandra @ 2016 12 12, 08:42)
Sutinku su tavim
ypac kaip turi seima, vaikus ir viskas gali imt ir sugriut... bet as nesigilinu i klausimo morale, nieko nebus. Suauge zmones. Zino situacija ir elgesi taip kaip jiem atrodo teisinga.
Ziauriau man dar kaip sestadieni buvom paskaitoj taro del santykiu ir buvo viena kuri orentuoja save ir gilina i magija. Tai kaip papasakojo kiek yra tokiu kad net vargti nenori, nusiziuri ir moka pinigus kad "cia ir dabar" atmuštu vyra nuo kitos ar zmonos... nes jai jo labiau reik !

Ziauriau man dar kaip sestadieni buvom paskaitoj taro del santykiu ir buvo viena kuri orentuoja save ir gilina i magija. Tai kaip papasakojo kiek yra tokiu kad net vargti nenori, nusiziuri ir moka pinigus kad "cia ir dabar" atmuštu vyra nuo kitos ar zmonos... nes jai jo labiau reik !
Tai čia maginiu būdu pritraukti tipo gauti nori tą vyrą?
Mano kolegė tą nori padaryti savo vyrui,sako noriu kad tik apie mane galvotų ir tik manęs norėtų....na keista ..bet jukžmogus turbūt tampa kaip lėlė valdomas arba zombis ...kam to reikia ?...žinoti kad nori tavęs per jėgą..Juolab dėsnis būtų toks....vėliau aišku sutiktų žmogų be magijos su meile ir aistra ir ....užburtasis tampa nebereikalingu...iš tiesų žiauru tokiu atveju ...tik tiek kad viskas šiame gyvenime bumerangu...susimokėt reiks už viską ...ne pinigais aišku.