Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

O gal galit paziuret (M) ir jo buvusios zmonos (J) santykius, nes kaip nebandyciau kalbetis jis sako, kad nebegali be jos, kad myli ja labai, o manes kaip ir nebuvo jo gyvenime😔

Ritandra zvilgtelkit prasau

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 12 11, 19:52)
Na jus dabar elgetes kaip reikia. Sunku nesunku bet gi reik dirbt 😂 ir nemanau kad pasikeis pusmecio laikotarpi kas (tas laikas domino) . Jum sunku ir jus nuo situacijos pavargus... net nieks nepasikeis...

dekoju Ritanda 4u.gif bandysiu neprarasti vilties, o gal dar kazkoks darbo pasiulymas uzkibs 4u.gif
Atsakyti
Kartoju, paziurekite kuri

QUOTE(volungeles @ 2016 12 08, 23:25)
Sveikos,  prasau paziurekite,  ar nepadariau klaidos pakeisdama darba.  Neseniai pakeiciau darba ir jauciuos kaip ne ten patekus,  gal cia tik naujoko jaudulys, bet kazkaip niekaip neapsiprantu ir vis jauciuos padarius klaida.  Paziurekite ar sitam darbe man viskas klostysis gerai?

Atsakyti
QUOTE(Kliukute @ 2016 12 07, 19:03)
gal kuri mergaite, galetu zvilgtert del santykiu su R ar kazkas rimciau imanoma?nes kazkokia guma tempiasi ir tiek  unsure.gif

atkeliu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, Taro merginos 4u.gif

Atnesu paprasta, bet man labai svarbu klausimeli bigsmile.gif blush2.gif
Kokie vyriskio H. ketinimai mano atzvilgiu, ir kokios musu bendravimo perspektyvos?
Labai dekinga, kas kortas padelios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atkeliu ir as savo klausima
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 11 05, 17:07)
<p>Sveikos merginos deliojancios kortas. tikiuosi kuri galesit man padet. rasiau su savo problema kitoje temoje bet primaargenta pasiule ateiti cia. sake kad yra spec deliones paziuret tam klausimui kuris mane neramina. Zodziu situacija tokia. itariu kad vienam mano artimam zmogui tiksliau sakant labai geram draugui yra daromas maginis poveikis. to zmogaus vardas prasideda raide V. todel buciau dekinga jai kuri padeliotu kortas ir paziuretu ar mano itarimai teisingi.  isanksto Aciu.</p>

Primargenta tikiuosi nesupyksit uz ikiruma. Ir suprantu kad gal dar neesat pasiruosusi tai delionei. Bet as pasiryzus laukt. Nes man tai labai svarbu. Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelara @ 2016 12 13, 13:20)
Laba diena, Taro merginos  4u.gif

Atnesu paprasta, bet man labai svarbu klausimeli  bigsmile.gif  blush2.gif
Kokie vyriskio H. ketinimai mano atzvilgiu, ir kokios musu bendravimo perspektyvos?
Labai dekinga, kas kortas padelios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi nzn jus toks vaizdas gudrumu ji norit paimt. Elgtis nesaziningai. Kazkaip nors veiksmo ir yra is jusu puses bet niekas nepajuda... o jis tas kuriam patinka demesys ir jokiu jausmu jum nera. Ir ta net tikiu pasakes jis ar parodes. Perspektyvoj visiskas dugnas.. savi keliai...

Papildyta:
QUOTE(Kliukute @ 2016 12 12, 21:50)

Patikek manim tempsis ta guma... jam taip gerai. Patogu. Palanku. Naudinga ir t.t ir pan. Jis lyg islenda pas jus santykiuose ipucia miglos ir vel dingsta... o tu nori kazkokiu pokyciu. Grazus jausmai, nors supranti kad tai tik svajone.. nu nebus nieko rimto su juo. Toks vaizdelis sueinat... paskui jis kur uzbrenda ... grizta ir vel ji priimat. Del to grauziates ir vel laukiat...
Atsakyti

Labas vakaras :-) merginos gal galetumet man paziureti del MP  :rolleyes:  :4u:

:4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2016 12 12, 21:01)
Kartoju, paziurekite kuri

Tau meciau metu prognoze darbui.
Visu pirma tai matau jog darbartine situacija itakojo koks konfliktas. Maistas. Del ko pakeitei darba.
Dabar tau tikrai blogai ir esu tikra kad is ten iseisi greitu metu. Ir pajusi palengvejima ir rezultate tikrai metu begyje isitvirtinsi stabiliai . Bet ne cia
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 12 14, 22:44)
Tau meciau metu prognoze darbui.
Visu pirma tai matau jog darbartine situacija itakojo koks konfliktas. Maistas. Del ko pakeitei darba.
Dabar tau tikrai blogai ir esu tikra kad is ten iseisi greitu metu. Ir pajusi palengvejima ir rezultate tikrai metu begyje isitvirtinsi stabiliai . Bet ne cia

Aciu, isties išėjima is darbo labiausiai lėmė konfliktas su valdzia. Nežinau kaip suprasti "maistas", bet pastaruoju metu turiu rimtu bedu su skrandžiu. Gaila, kad taip sunkiai sekasi rasti tinkama darba:( labai tikejaus , kad naujame darbe bus viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2016 12 15, 08:15)
Aciu,  isties išėjima is darbo labiausiai lėmė konfliktas su valdzia.  Nežinau kaip suprasti "maistas", bet pastaruoju metu turiu rimtu bedu su skrandžiu. Gaila,  kad taip sunkiai sekasi rasti tinkama darba:( labai tikejaus , kad naujame darbe bus viskas gerai

Maištas. Pasipriešinimas.

O skrandis tai faktas nuo itampos!
O darba rasit metu begyje kita ir viskas susitvarkys!
Atsakyti

O gal galit paziuret (M) ir jo buvusios zmonos (J) santykius, nes kaip nebandyciau kalbetis jis sako, kad nebegali be jos, kad myli ja labai, o manes kaip ir nebuvo jo gyvenime😔 Atleiskit , kad ikiri, bet zvilgtelkit prasau

Atsakyti