Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labuka , šiandien nuotaika tokia gera kažko,gal kad 3 išeiginės laukia biggrin.gif tokia visa faina jauciuosi rolleyes.gif

Sūnus dirba,patinka jam ir gerai.Ramu ant dūšios.Dar vienas vaikas savarankiškam kelyje...liko mažius 10 m...džiaugsmas ir paguoda.. kaip greitai jie auga...

Ritandra gal tu užmestum akutę. vyriškis D ...vienas, ar ne vienas? Ką galvoja į mano pusę?
Ačiiū mergyt.
Atsakyti
Svaja,
baltai pavydziu tokio jausmo biggrin.gif .Sparnu kelt kazkur jau nebera noro?
Kazkaip reik prisiverst namus pasipuost.Mano mergai neramu,kad pas visus jau mirksi lemputes,o pas mus kazkaip ne.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 15, 11:27)
Svaja,
baltai pavydziu tokio jausmo biggrin.gif .Sparnu kelt kazkur jau nebera noro?
Kazkaip reik prisiverst namus pasipuost.Mano mergai neramu,kad pas visus jau mirksi lemputes,o pas mus kazkaip ne.

Na kol kas nugesinau nora skristi bet gali buti kad dar paleksiu ,kazkaip cia man ramu gera aisku finansai pagrindas neduoda ramybes bet...uz mane zmones dar gyvena prasciau tuo ir guodziuos smile.gif ta busena retai buna ...ne taip senai busena kitokia buvo ir ne pati geriausia ... Pradedu mokintis sau atleisti ir saves negrauzti ,praeitimi negyventi ...gal del to busena keiciasi.Na zodziu bandau sau kazkaip padeti ...gal kazkas iseis o gal ir e biggrin.gif As puosiu kita sav eglute grieztai kaip visad 23arba 24d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2016 12 15, 12:35)
Na kol kas nugesinau nora skristi  bet gali buti kad dar paleksiu ,kazkaip cia man ramu  gera  aisku finansai pagrindas neduoda ramybes bet...uz mane zmones dar gyvena prasciau tuo ir guodziuos  smile.gif ta busena  retai buna ...ne taip senai  busena kitokia buvo ir ne pati geriausia ... Pradedu mokintis sau atleisti  ir saves negrauzti ,praeitimi negyventi ...gal del to busena keiciasi.Na zodziu bandau sau kazkaip padeti ...gal kazkas iseis  o gal ir e  biggrin.gif  As puosiu kita sav  eglute grieztai kaip visad 23arba 24d. 4u.gif

Pamokyk ir mane,kaip ta padaryt,o tai ta savigrauza baisiausia kas gali but,bent jau siai dienai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 15, 11:59)
Pamokyk ir mane,kaip ta padaryt,o tai ta savigrauza baisiausia kas gali but,bent jau siai dienai unsure.gif

Na internete pasieskok tai meditaciniai reikalai smile.gif as is rusu pusl susiradau bet lt ir panasiai .tik as savaip ten interpretuoju 4u.gif tai nera lengva nes vis islenda is kampu detales visokios bet po biski po biski laikas praeiti i jos viea statyti..nes ji praeitis .tai trukdo ateiciai 4u.gif 4u.gif visi ta sake senai o dasuto tik dabar ..po 4 m...na buna visko matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 15 gruodžio 2016 - 12:24
QUOTE(Ritandra @ 2016 12 14, 21:36)
Oi nzn jus toks vaizdas gudrumu ji norit paimt. Elgtis nesaziningai. Kazkaip nors veiksmo ir yra is jusu puses bet niekas nepajuda... o jis tas kuriam patinka demesys ir jokiu jausmu jum nera. Ir ta net tikiu pasakes jis ar parodes. Perspektyvoj visiskas dugnas.. savi keliai...

Aciu, Ritandra bigsmile.gif

Bet kaip idomiai tos kortos sukrito hmm.gif Is tiesu tai jis tas, kuris demesi vis rodo ir sugalvoja vis nauju priezasciu ir reikalu, kaip prie manes prieiti, kad bendravimas nenutruktu, kviecia sen ir ten ir visaip kaip stengiasi patikti. Paimti as jo tai tikrai nenoriu biggrin.gif Veiksmas pagrinde is jo puses, o as salta kaip ledas, viska stabdau ir laikau gera atstuma, todel nieks ir nepajuda. Isvis mastau, ar verta man su juo bendrauti, ar kaip tik geriau nutraukti visus rysius. Esu jam aiskiai pasakiusi, kad turiu kita drauga. Bet jam, ziuriu, tas nekliudo ir vistiek ranku nenuleidzia biggrin.gif Todel labai nustebau Jusu interpretacija perskaiciusi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2016 12 15, 13:14)
Na internete  pasieskok  tai meditaciniai reikalai  smile.gif as is rusu pusl susiradau bet lt ir panasiai  .tik as savaip ten interpretuoju  4u.gif tai nera lengva nes vis islenda is kampu detales visokios  bet po biski  po biski  laikas praeiti i jos viea statyti..nes ji praeitis .tai trukdo ateiciai  4u.gif  4u.gif  visi ta sake  senai o dasuto tik dabar ..po 4 m...na buna visko matyt  smile.gif

Nu tai man reiks dvigubai daugiau laiko biggrin.gif Jau ka moku,tai save grauzt ir praeity kapstytis.Vis suku galva kas butu,jei viena sekunde buciau pasakius ta,o kita ana.Nu zodziu...Rei kazkaip save is tos duobes traukt.
Atsakyti

Sveikos, tikriausiai, tradicinis prašymas:paziurekite, ką jis apie mane galvoja? 4u.gif
Esu išsiskyrusi, yra Jis, G. Bet, yra ir mano nuojauta, kad jis naudojasi manimi, meluoja ir bendros ateities su manimi nemato. tiesiog jam tokia dabartinė situacija patogi. smile.gif

4u.gif
Gal galite kas pažiūrėti

Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2016 12 15, 08:03)
<p><span style="font-style:italic;background-color:rgb(249,249,249);">O gal galit paziuret (M) ir jo buvusios zmonos (J) santykius, nes kaip nebandyciau kalbetis jis sako, kad nebegali be jos, kad myli ja labai, o manes kaip ir nebuvo jo gyvenime😔 Atleiskit , kad ikiri, bet zvilgtelkit prasau</span></p>

Padeliojau as kortas, paziurejau ju santykius bet nemanau kad turiu teise rasyt. O ir jums neturetu rupet laimingu mylinciu zmoniu santykiai, jei zmogus sako i akis kad myli zmona, kortos jums nepades, seima sventas dalykas o jums reiktu laisvo pasieskot. As akis iskabinciau jei kokia lystu i mano seima
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2016 12 15, 19:43)
Sveikos,  tikriausiai, tradicinis prašymas:paziurekite, ką jis apie mane galvoja?  4u.gif
Esu išsiskyrusi, yra Jis, G. Bet, yra ir mano nuojauta, kad jis naudojasi manimi, meluoja ir bendros ateities su manimi nemato. tiesiog jam tokia dabartinė situacija patogi.  smile.gif

4u.gif
Gal galite kas pažiūrėti

Jūs turite labai daug abejonių, bet magiškai tą žmogų traukiate ir jis taip paprastai nepasiduos. Jis mato tas kliūtis, kurias tarp savęs ir jo statote, bet nusiteikęs pakovoti dėl jūsų. Jokios apgaulės iš jo pusės nematau. Santykiai gali sėkmingai vystytis.
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2016 12 09, 23:44)
Sveiki Pirmaargenta,

gal as siek tiek ikyri, bet gal galetumete dar truputi zvilgteleti del problemu musu poroje? Bandziau su saviskiu pasikalbeti (nes buvome apsipyke kelias dienas) gal jis koki pykti laiko ant manes nuo seniau ar siaip kas nors negerai, bet jis viska neigia ir sako kad as issigalvoju. Gal kazko nepastebiu?  unsure.gif

Sveikos, atkeliu klausima, gal kuri turesite noro paziureti? Pradejo siula gala traukti Pirmaargenta, kortos tiesa parode, kad yra problemu, bet pastaruoju metu jos cia nesimato. Del problemu musu poroje, jauciu jas, bet negaliu ivardinti, tai gal kuri is jusu padetu susivokti, kur suo pakastas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 12 13, 13:22)
Atkeliu ir as savo klausima

Primargenta tikiuosi nesupyksit uz ikiruma. Ir suprantu kad gal dar neesat pasiruosusi tai delionei. Bet as pasiryzus laukt. Nes man tai labai svarbu. Is anksto aciu smile.gif

Sveiki, kortos rodo, kad nedidelis poveikis yra, bet tai daugiau žmogaus bandymas intrigomis, kalbomis, mintimis, o gal maldomis paveikti jūsų draugą. Ir net gi sakyčiau, kad siekia kažkokios pabaigos. Gal nori, kad santykius su kažkuo nutrauktų, gal kokią veiklą. Tai nėra profesionalaus mago poveikis, bet jei poveikį darančio energetika labai stipri, poveikį gali jausti. Ko gero vertėtų pas kokį bioenergetiką kreiptis, kad pažiūrėtų, kiek stipriai yra paveiktas, reikia atstatyti biolauką.
Atsakyti