Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

reik man pamegint, tik foto nelabai turiu sitam kompe  :huh2: 

314edc35519c.jpg

Atsakyti

nu kaip cia pasakius, nematau problemu su nauja versija absoliuciai jokiu, arba man pasiseke :D  :lol: 

Atsakyti

Dar senoje versijoje smagu buvo matyti kas temą skaito ir matėsi kas rašo temoje

Atsakyti

Azu - dabar pabandyk telefonu nuotrauką įkelti

Atsakyti

Nu bandau 

f6bc9481510e.jpg

Atsakyti

Atrodo pavyko dar meginu

Vitaminas D 

231c3f6ec1ad.jpg

Atsakyti

Viskas pavyko manau puikiai as ir anksciau dedavau per radikal "сылка" pasirinkus tai problemu ir nera su kodais. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 21 spalio 2016 - 19:43

jo, su nuorodomis ir man nėr problemų, man tiesiog nepatogūs atsakymo nuotraukos knopkiukas ir šypsenėlių knopkiukas. Kadangi telefono ekranas vistik nėra labai didelis, tai nepatogu juos spausti

Atsakyti

Šponkuti, tu genijų genijus. Pavyko su Ad Block. Jeeeeeegelėėėėė.

Atsakyti

Psio, fotikas supakuotas. Ryt jei viskas ok išvažiuoja į Kauną. O turėtų būti viskas ok, nes fotikas tvarkingas, nė negalvojau paduot. Bet kol MB užsivedęs, raik naudotis proga :D

Paskutinė Duduko daryta foto su turėtu fotiku. po to bus tik telefoninės :)

DSC_0092.jpg

Atsakyti

Kaži kaip Busy sekasi kalbinti B dėl šunyčio :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 spalio 2016 - 20:49

reikejo ir Dudu su fotiku supakuot ;) arba idet skelbima parduodu fotika su kate uz viena kaina . Cia aisku juokauju, grazi ta Dudu neatsilaikyciau ir pasilikciau 

ir su telefu grazios foto ypac su siuolaikiniais, aisku kazkokiu meno kuriniu gal ir nebus , bet siaip gan neblogaitai mano vis noras pirkti fotika pasilieka prie telefonu

Atsakyti